- Nedivěryhodne vyrobky
Budu požadovat prokázáni že výrobek je stříbrný nema punc a vypafa že to je jen bižu ovšem za cenu střibra
- šperky moc krásné
- rychlé zpracování
- šperky jsou zasazeny do tak tenkého kovu, že i po pár opatrných používáních se náušnice zaručeně ohnou a pak již u zapínání na zacvaknutí nebude možné je znovu použít, velké zklamání.
- Kvalitní fotky na stránkách by také pomohly, kdyby byly foceny na osobě. Většina fotek je rozmazaných.
Kdyby bylo zapínání náušnic o trošku širší a ne jen jakoby na "tenkém drátku", byly by náušnice perfektní! Kvalitní fotky na stránkách by také pomohly, kdyby byly foceny na osobě a pomohly k jednoduššímu výběru.
- velký výběr, fajn ceny
objednávka zatím nedorazila, už je to týden a zatím ani nevím, zda mi v brzké době vůbec dorazí, přemýšlím, že objednávku zruším
Dobrý den,v minulém týdnu jsem si objednala naušnice a ty vůbec nedorazily.Nevím kde se stala chyba,ale čekám že dorazí do Alza boxu v ul.Semilské,ale zboží nedorazilo ani mě nikdo neinformoval.
- Krásne zboží
- Dobre ceny
- Zboží deklarované jako skladem nebylo skladem
- To, že zboží není skladem jsem se dověděl až když jsem eshop osobně kontaktoval několik dní po objednávce
NEVÍM PODLE KOHO MÁTE VELIKOSTI,ALE JSME ČESKO .TAKŽE ČESKÉ VELIKOSTI.
bez komunikace
- První hovor na mě působil velice příznivě, ale bohužel zůstalo pouze u toho hovoru.
- Objednávka měla být vyřízená do osmi dnů, a ve finále jsem si to musel po více jak čtrnácti dnech vytelefonovat a dojet do obchodu místo doručení, nikdo se neobtěžoval zavolat, napsat prostě nic. Rozhodně to bylo naposled co jsem jejich služby využil.
- NECTOU OBJEDNAVKY
Reakce obchodu České šperky
Dobrý den, omlouváme se , naklikal jste si 4 krabičky zdarama ke každé objednávce. Zboží balíme tak aby dobře vypadalo, kolegyně měla za to , že řetízky patří k přívěskům , tak jste dostal 2 sady. Do poznámky jste nám bohužel nic neuvedl.
- Napsali,že zboží je odesláno ale nic nedorazilo.Takže prázdná slova.
Reakce obchodu České šperky
Dobrý den , nic takového jsme Vám nenapsali , napsali jsme , že se omlouvám a že bylo chybně naskladněno a že už není .
velice se omlouváme , ale požadovaný přívěsek již není.
Měli jsme chybně naskladněno.
V případě zájmu o jiný udělejte prosím jinou objednávku.
Děkujeme za pochopení. -
Naušnice jsou moc malé, řekla bych dětské.
Reakce obchodu České šperky
Dobrý den, je nám líto , že Vám náušnice nesedí. U produktů míváme rozměry a míváme náušnice v různých velikostech, někdo ocení drobné někdo dá zase přednost větším , mimoto má každý jinak píchnuté dirky.
- Po 10 dnech ani zpráva, natož zboží.
Reakce obchodu České šperky
Dobrý den, omlouváme se objednávka oděšla osmý pracovní den od přijetí, v emailu upozorňujeme nadélku expedice až 8 pracovních dnů a teď před vánoci jsme docela dost vytížení.
- Objednávka nebyla vyřízena do slíbených 8 dnů ani se nikdo neozval s jakoukoli informací. Po 10 dnech jsem objednávku zrušil.
- špatně zaslané zboží
Zboží mi vůbec nedorazilo, i jsem si tam volala, a paní mě ujišťovala, že v úterý pošlou, no zatím nic,takže tento obchod ať se vůbec nenaziva český obchod!! Absolutně nedoporučuji!!!
ano po osmi dnech od objednávky se neráčili odpovedet
Místo černé říční perly poslali “bílou” říční perlu.
Velice špatně!!! -
- Obrázky neodpovídají skutečnému stavu
- Hodně dlouhá doba dodání
- Velmi špatná komunikace s obchodem
- Minimum informací o stavu objednávky
Objednal jsem si (12.8.), zaplatil, obdržel automatický email o objednávce a vesele čekal. 19.8. mi přišel email, že měli dovolenou a že všechny objednávky budou vyřizovat až od tohoto data. Další zpráva přišla až 23 v pozdních odpoledních hodinách, že zásilku odeslali. Když ani 27.8. zásilka nedorazila, začal jsem volat a psát. Nedovolal jsem se a odpověď na email přišla až za 24 hodin s tím, že to má česká pošta a bude to podruhé doručovat, ovšem žádné podruhé doručení se nekonalo a nekonalo se ani první doručení. V dalším telefonátu jsem měl to štěstí, že jsem se dovolal, ale nic nevyřídil. Prý tam není kolegyně, co to dělá a nemohou moji objednávku najít ani podle jména ani podle čísla. Další snaha o komunikaci vyšla na prázdno. Pro balík jsem si musel typicky na poštu, i když v místě doručení bylo od 7.00 do 18.00 průměrně 20 lidí, kteří to mohli vyzvednout. Jednoduše klasika...
- velký výběr
- dlouhá doba dodání( ale s tím člověk počítá)
- velice špatná komunikace se zákazníkem( paní na zákaznické lince otravujete po dovolené-je zavalená velkým množstvím objednávek a zřejmě si to potřebuje na někom vyventilovat)
- pracovnice v obchodu nemají přehled o přijatých platbách( neví zda bylo zboží již zaplaceno)
Objednala jsem pro druhou dceru k narozeninám náušnice, aby měly stejné. Počítala jsem s lhůtou uvedenou na webových stránkách od přijetí objednávky 1-8 dnů na vyřízení. Měla jsem je jako dárek a tudíž jsem potřebovala, aby dorazily na oslavu( měla jsem v tom započítané i ty dny, uvedené od obchodu na webu), chápu , že si potřebují vybrat dovolenou, ale o této skutečnosti máte být informován jako zákazník dopředu. Na co musím rozhodně upozornit ostatní potenciální zákazníky, je komunikace se zákazníkem na lince +420_257225846. Paní znuděná, evidentně jí člověk zajímající se o svojí objednávku otravuje. Vadí mi prostě pokud někde zaplatím peníze a někdo se mnou na druhé straně jedná jako s odpadem! Nehoráznost, že si dovolí sama ukončit hovor a položit mi telefon, pokud já sama, jsem ještě hovořila a potřebovala jsem dořešit svoji objednávku. Volala jsem tedy znovu a paní byla opravdu nepříjemná a když jsem jí upozornila, že jsem s ní ještě hovořila, řekla mi, že ona sama se mnou již vše vyřešila. Pokud bych se já sama takto chovala v práci a mluvila se zákazníkem( naše hovory jsou monitorovány) minimálně přijdu o prémie.
Chápu, že někdy nemáte jako člověk svůj den, ale očekávala bych omluvu. Jsem spokojená s výběrem zboží, doručením, ale rozhodně ne s komunikací obchodu) Taktéž pokud jsem udělala objednávku, ten samý den jsem zaplatila, o tomto jsem obchod hned ten samý den informovala emailem. Následně mi přijde cca za 7 dnů upozornění, že mám zboží zaplatit. Zřejmě moje emaily nikdo nečetl.
Objednávám vesměs jen na internetu a toto byl nejhorší obchod z poslední doby. Náušnice se dceři líbily, ale to kolem bych už asi nepodstupovala, objednám příště jinde. -
Způsob zpracování průměrný, fotografie u dvou kusů jiné než realita.