- Překrásné dárečky jsem dostala, velmi obchod doporucuji! A bleskové dodání zboží!
- kvalitní výrobky
- zajímavý sortiment
- rychlost dodání
- spolehlivost
- krátké datum spotřeby
Po delší době jsme si objednali krém s minerálním UV filtrem, na výdejním místě byl připraven velmi rychle. Menším zklamáním jen je, že nám byl doručen s datumem spotřeby do 1.6.2024 (objednáno začátkem března) s tím, že jej chceme využít až o letní sezóně. Jinak ale můžeme obchod doporučit.
Dobrý den, pane Lumíre,
velmi se Vám omlouváme za dodané zboží.
Produkty, kterým se blíží expirace si hlídáme, pravidelně je zpracováváme, udáváme je do slevové akce a každý produkt je viditelně označen, že se mu expirace krátí. Máme i sekci na "záchranu kosmetiky" - https://www.ceska-biokosmetika.cz/akce/, kde jsou všechny tyto produkty na jednom místě.
Nikdy jsme nechtěli zákazníky klamat, nemáme takové smýšlení a e-shop provozujeme z hlubších důvodů, než prodat vše za každou cenu.
I přes to, že jste si produkt objednal se slevou, přímá informace v tomto případě mou chybou opravdu nebyla uvedena.
Budu Vás kontaktovat s řešením naší situace.
Ještě jednou se velmi omlouváme.
Tereza Klečková -
Hezká komunikace, dáreček, rychlost dodání.
- vše mají a posílají hodně "eco"
- nutnost se odhlásit z odběru nabídek Econea, příliš "tlačí"
Reakce obchodu Česká-biokosmetika.cz
Děkujeme za recenzi, jen jste si nás spletl s jiným obchodem :-) u nás jste objednávku stornoval...
- Rychlé dodání, více značek kvalitní kosmetiky na jednom místě.
Super kosmetika, více značek a skvělá komunikace. Vše rychle a v pořádku. Děkuji!
Příjemná komunikace, rychlé vyřízení zásilky, zboží za výhodné ceny, vše v naprostém pořádku
Objednávka vyřízena bez zbytečných průtahů.
Rychlá odpověď, spolehlivé jednání, byla jsem spokojená.
- Vstřícný, rychlý ...
Rychlé doručení. osobní přístup.
Rychlost a průběžně informace o zásilce.
- Obchod, kterému na zákaznikovi opravdu záleží.
- Nádherné produkty
- Nádherné osobnosti, které za obchůdkem stojí
Nemám zatím zkušenost
Rychlost, spolehlivost
Rychle doručení, perfektně zabaleno, možnost výběru vzorků zdarma, cena dopravy. S prvním nákupem jsem byla moc spokojená :)
Reakce obchodu Česká-biokosmetika.cz
Děkujeme, budeme se těšit na další nákup :-)
- rychlé vyřízení, všechno bez problému
- Žádná není
o této kosmetice jsem nevěděla, pak mi ji přinesl Ježíšek, a ve svém věku 70+ už si žádnou jinouz kupovat nebudu, a že jsem jich vyzkoušela! Super a díky za ni!
Skvělá a rychlá komunikace, vše na jedničku. Doporučuji