velky vyber, dobre ceny, rychlost dodani.
Hezký den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás potěšilo, že jste s našimi službami a zbožím spokojen/a a budeme se těšit, že tomu tak bude i nadále.
Kateřina, ČERSTVÁ KÁVA -
- velmi zajímavé druhy kávy
- široký výběr
Krásný den, milý Honzo,
děkujeme za Vaší objednávku a nádherné hodnocení, které nám zpříjemnilo ráno :-) Věříme, že s námi i naší kávou budete nadále spokojen.
Vše proběhlo v pořádku.
Hezký den,
mnohokrát Vám děkujeme za Vaší objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byl/a s nákupem u nás spokojen/a a věříme, že tomu tak bude i nadále :)
rychlost,spolehlivost,paradni komunikace
Krásný den,
děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, velice si vážíme vaší přízně.
Kateřina, ČERSTVÁ KÁVA -
- Vše v pořádku a rychle
Hezký den,
děkujeme za Vaší objednávku i skvělé hodnocení. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte :)
- Rychlost kvalita
Hezký den,
děkujeme za vaši objednávku i skvělé hodnocení k rychlosti a kvalitě. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte :)
- vždy skvělá rychlost
- stále postrádám možnost platby kartou při převzetí
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku a milé hodnocení.
Co se týče platby kartou při převzetí, tak je potřeba u nás v objednávce kliknout na "hotově při převzetí". U přepravních společností lze platit hotově nebo kartou při předání. Jedná se tak o dobírku, která je u nás zpoplatněna částkou 40 Kč. Pokud platíte bankovním převodem nebo kartou on-line, tak se hradí vždy jen poštovné bez dobírky.
Děkujeme za pochopení a budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte :)
Pavel, ČERSTVÁ KÁVA -
Moc dobrá káva, rychlé doručení. Děkuji
Hezký den, milá Jiřko,
mnohokrát vám děkujeme za vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále :)
Pavel, ČERSTVÁ KÁVA -
Potřebovala jsem narychlo dárek, objednala jsem ve 12,30 a druhý den bylo zboží dodáno. Super služba
Krásný den, milá Lenko,
děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Velice si vaší přízně vážíme a doufáme, že udělal dárek radost :)
Pavel, ČERSTVÁ KÁVA -
- Rychlost, káva je opravdu cerstva
Hezký den,
děkujeme za váš nákup i skvělé hodnocení, věříme, že žádné zápory u nás ani neobjevíte :)
Pavel, ČERSTVÁ KÁVA -
- Objednávám zde kávu již několik let a vždy jsem byla spokojená.Jsou opravdu rychlí,přesní a spolehliví.Obchod vřele doporučuji.
Krásný den,
velice nás těší, že nám tak pěkné hodnocení, uděluje náš pravidelná zákaznice, není lepší varianty. Budeme se těšit, že tomu tak bude i nadále :)
- až do domu
Krásný den,
děkujeme za Váš nákup a příjemné hodnocení, věříme, že svou objednávku brzy zopakujete :)
Pavel, ČERSTVÁ KÁVA -
- Vždy spolehlivý a rychlý.
Krásný den, milý Leopolde,
velice nás těší, že nám tak pěkné hodnocení, uděluje náš pravidelný zákazník, není lepší varianty. Věříme, že tomu tak bude i nadále :)
Pavel, ČERSTVÁ KÁVA -
- objednávka vyřízena rychle, vše bez problémů
- není
Hezký den, milá Jarmilo,
mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i velice potěšující hodnocení. Budeme rádi, když se k nám brzy vrátíte.
Pavel, ČERSTVÁ KÁVA -
- Rychlé dodání, zboží dorazilo v pořádku. Mám moka konvičku jako novou díky novým součástkám. Děkuji moc.
Krásný den, milá Natálie,
děkujeme za vaši objednávku a nádherné hodnocení, které nám zpříjemnilo ráno :-)
- rychlost
- kvalita
každá objednávka byla bez problému
Kateřina, ČERSTVÁ KÁVA -
- Skvělá nabídka a pohotové odeslání zboží
Krásný den,
děkujeme za Vaší objednávku a nádherné hodnocení, které nám zpříjemnilo ráno :-) Věříme, že s námi i naší kávou budete nadále spokojena.
Kateřina, ČERSTVÁ KÁVA -
Moje zkušenosti jsou vždy víc než dobré.
Krásný den, milá Hanko,
- Kvalita zboží
Hezký den,
děkujeme za Vaší objednávku i příjemné hodnocení a budeme rádi, nakoupíte-li u nás znovu.
Kateřina, ČERSTVÁ KÁVA -
Spolehlivé jednání s obchodem, rychlé dodání. Káva výborná a cenově výhodná. Jsem naprosto spokojená a budu dále objednávat.
Hezký den,
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen, jelikož spokojený zákazník je naším hlavním cílem.
Kateřina, ČERSTVÁ KÁVA