Zásadně nedoporučuji žádný obchod nikomu. Nejsem marketingový zástupce. Nejsem za to placen.

Zboží neposlali, na maily nereagují. Objednám jinde.

• Zboží koupené z tohoto shopu nejde reklamovat.
    • Při reklamaci obchod nespolupracuje.

Vybral jsem si podle Heuréky ten nejlepší vysavač, ale koupil jsem u vás něco nepoužitelného.
    S vysavačem jsem u Vašeho autorizovaného servisu byl 3x, poprvé mi řekli, že neumím vysávat a namazali kolečka, podruhé reklamaci uznali a vyměnili hubici. Ale závada nebyla odstraněna a když jsem přišel domů, tak to dělalo stejný zvuk, viz nové video v příloze.
    Při třetí reklamaci mě odmítli, že u nich to ten zvuk nedělá, jelikož nemají dřevěnou podlahu.
    Vy jste mě odkázali na servis, ten zase na vás, tedy je to jako byste mě oba poslali někam a poškozený je zákazník.

• vybral jsem na základě nízké ceny nabízeného zboží
    • zboží "skladem" po objednávce najednou nebylo
    • e-shop vypadá jak z počátků internetové éry

Zboží velice špatně zabaleno, poškozen obal produktu při přepravě.

zboží poo týdnu nedošloimohl jsem si tokoupit v marketu a už jsem ho měl

Stav skladu a doba doručení nesouhlasí.
    Objednávku se božím s dodáním do 5-ti dnů obchod stornoval s tím, že neví kdy mu jej dodavatel dodá.

Zboží nabídnuto v neoriginálním obalu.

• lžou o skladové dostupnosti
    • absolutně nulový zájem o zákazníka

Když objednávám několik různých produktů deklarovaných jako "skladem" a stále nedostávám potvrzení objednávky, sám se ozývám. Na to mi přijde mail, že ani jednu z položek (opakuji, těch "skladem") dodavatel nemá a objednávka byla zrušena. Nepotěšilo nejen to lhaní, které evidentně nebylo náhodné či způsobené chybou - to bych bral, kdyby šlo o jediný produkt a ne několik) a nepotěšila ani sbsence jakékoliv snahy problém řešit. Prostě: o dostupnosti zboží jsme vàm lhali, dodavatel ho nemá, tak pardon a trhněte si nohou.
    Nikdy více.

• Nejvýhodnější cena zboží, o které jsem měla zájem.
    • Nevím, na čí straně je chyba, ale cena uvedená na portálu Heuréka neodpovídala ceně v internetovém obchodě.
    • Dodací lhůta byla opravdu dlouhá, i přesto, že jeden den byl státní svátek a navíc jsem zvolila platbu převodem. Trvalo téměř dva týdny, než zboží dorazilo a zdržení výjimečně nebylo vinou České pošty.

• osobní odběr
    • nekompetentnost zaměstnanců
    • nabízejí alternativní náplně značky, kterou nikdy neprodávali a místo toho se zákazníkovi snaží vnutit low-end náplně s tím, že tam pasují a co mu tedy vadí

vyhněte se jim obloukem

Objednal jsem si klávesnici Cooler Master QuickFire Ultimate, která měla být skladem.

E-shop odpověděl, že objednávku ruší, protože ji nemá skladem a dodavatel ji již nenabízí.

Klávesnici jsem si nakonec koupil u SoftComu, který ji měl ihned skladem a za stejnou cenu.

• nic
    • nekomunikuje

Zbozi dorazilo jine, nez jsem si objednala a obchod mi neodpovida na nic.

Zboží v podstatě nedorazilo, přestože jsem byl informován že ano,s vysvětlením, že to, co požaduji nemají. Špatná informace o ceně zboží, a následné "dohady" s obsluhou, kdy jsem vážně uvažoval o nahlášení ČOI.

• rychlost vyřízení objednávky
    • výhodná cena
    • doprava zdarma
    • nebyl dodán český návod k použití
    • nebyly dodány české kuchařské předpisy

při telefonické reklamaci návodu mi bylo sděleno, že český návod není výrobcem dodáván, a že si ho mám stáhnout kdesi na internetu. (Nemám k dispozici tiskárnu!) To neodpovídá zákonu, podle předpisů je prodejce POVINEN ke zboží dodat český návod !!!

• Slušné ceny.
    • Zboží bylo dle e-shopu skladem, oficiálně mi ale bylo sděleno, že již není k dispozici. Proto na e-shopu nejsou aktuální informace.
    • Zastaralý a nepřehledný web.

• Výborná komunikace a rychlost vyřízení objednávky.
    • Popis zboží na stránkách (v mém případě) neodpovídal zboží dodanému.

Objednal jsem hru na Xbox Forza Horizon. Bohužel jsem obdržel takzvanou "BUNDLE COPY" což je verze hry, která není určena k prodeji v obchodech, ale tyto verze her se přibalují k cenově výhodným balením konzolí. Tato verze neobsahuje tištěný herní manuál a disk je bez motivu a na přebalu i disku je nápis "Bundle Copy" což mi znemožnilo záměr hru darovat jako dárek. Pokud bych toto věděl předem, hru bych za danou cenu a k účelu darovat ji nekoupil. Bohužel tato informace na stránkách obchodu chyběla.

• žiadne nulová komunikacia a ochota
    • továr nema skladom

odporúčam nenakupovať !

• Žádné.
    • Nemá objednané zboží a přesto napíše potvrzovací email, zboží k vyzvednutí.

Nedoporučuji v tomto e-shopu nakupovat!!! Vybrané a objednané zboží nemají. Dokonce pošlou email zboží přichystané k vyzvednutí! Zboží jsem vyzvedával osobně, snažily se mi bez upozornění prodat jiný produkt, když jsem je na to upozornil řekly, že ten co jsem si objednal prostě nemají a že si mám vzit ten co mi nabízí bez slůvka omluvy a s vysvětlení. Zbytečná cesta a ztracený čas!!! Objednané zboží byly Sony digital 8 videokazety. Které jsem nakonec koupil v e-shopu na P1, kde jich mají dostatek a dokonce za velmi příznivé ceny.

Pokud není zboží skladem (z jakéhokoliv důvodu), mělo by to být v nabídce uvedeno, případně bude-li nebo nebude-li vůbec kdy.