- Dobré ceny, rychlé jednání.
- Nemá.
Nákup bez problémů.
Přišel jiný rozměr košíčku než jsem objednala
- nákup z domova
- -----
OK
- mnohé obchody toto zboží neměly
- cena zboží
doporučuji
Moc se nám koš na prádlo i košíky líbily, perfektní, kvalitní provedení, vřele doporučujeme.
- rychle a bez problemu
tento obchod doporučuji
komunikace obchodu vynikající
i přesto že byl v týdnu svátek,dodací lhůta
parapetu byla krátká (4 dny) -
- Zboží skladem, okamžité odeslání. Perfektně zabaleno a několikrát označeno jako křehké zboží, dobrá komunikace.
Doporučuji bez výhrad.
- přehlednost stránek
Výborná komunikace s obchodem
- - krátká dodací lhůta
- - zboží jsem obdzržela v bezvadném stavu
- - byl zohledněn barevný dezém dle přání
Nákup byl výhodný pro možnost výběru zboží z pohodlí domova. Široká nabídka, krátká dodací lhůta, nepoškozené zboží při dodání a možnost volby dezénu potahového materiálu.
- žádné
- po 12 dnech od objednání zboží nepřišlo ani e-mail s případným vasvětlením proč, přitom bylo skladem
NEDOPORUČUJI, po 12 dnech od objednání ještě zboží nepřišlo (přitom bylo skladem)ani e-mail s případným vasvětlením proč, hlavně, že poslali e-mail na hodnocení obchodu
Objednal jsem barvu ořech ale dostal jsem jinou
- To byla rychlost,ještě že jsem důchodce a čekám každou zásilku.
- Česká Pošta (taky nejsem pořád doma)
Lidé se musí podřídit přepravní službě.Přidejte Českou Poštu,má uložiště.
- Moc hezké zboží
- Výborné ceny
- Velký výběr za super ceny
Spokojen,doporučuji všem
- dopravní služba
- přehled o odeslání a doručení zásilky
Objednané rolety dorazily v pořádku.Přesto že byly balíky označené jako křehké dorazily dosti poškozené.Obsah byl v pořádku díky pečlivému zabalení.Tento obchod bych doporučil.
- Zboží nedorazilo, ani na dotaz jsem nedostala žádnou odpověĎ, takže hodnocení mínusové.
Objednala jsem 2 rolety z bambusu. Jedna byla mírně poškozená - naprasklé nosné dřívko u nýtu. A jedna bambusová tyčka tak 2 cm utržená. Bambus je tak choulostivý, že jsem počítala s mnohem horším stavem. Rohože jdou použít, necvičené oko, nic nepozná. Přesto obchod doporučuji.
- Dobrý výběr za rozumné ceny
- Hlavní slabiny obchodu je jejich doručovací firma FOFR.S prominutím je to banda amatérů.
Nebojte se zde nakoupit. Snad vám to jejich dopravce včas a bez problémů dodá. Jinak 100% spokojenost.
- Nelze sledovat stav objednavky
Naprosta spokojenost