S obchodem jsem celkově spokojená. Zboží přišlo v pořádku a rychle.
- Vše bylo v pořádku.
Rychlé, dobře zabalené, vše v pořádku.
Nemám zkušenosti. Objednávala jsem poprvé.
- Perfektní nákupy
Kvalitní zboží, přijatelné ceny, perfektní komunikace a rychlé doručení. Velikááá spokojenost !!!
- Výběr
- Ceny
Objednávala jsem poprvé a byla jsem velice spokojená kabát je krásný teplý kvalitní v krásné barvě
Pouze menší výběr v mé velikosti -
Bunda je nádherná, krásně teplá! Jsem velmi spokojená!
Spokojenost, rychlé vyřízení.
- Rychle dodané zboží
Spokojenost
- Rychle dodani
Rychlá komunikace i doručení zboží, vše perfektní. Kabát krásně sedí. Maximální spokojenost, budu objednávat zase.
Rychlé dodání - zboží přišlo do dvou dnů. Naprostá spokojenost
Nekvalitní zboží jsem odeslala ihned zpět, doufám, že mi bez problému budou vráceny peníze.
Reakce obchodu Butikovo.cz
Dobrý deň, mrzí nás, že ste neboli spokojná. Vaše vrátenie už evidujeme ako spracované a peniaze Vám boli odoslané, verím teda, že všetko prebehlo v poriadku. Prajeme Vám príjemný deň :)
Velká spokojenost, rychlé dodání zboží
- Rychlost dodání a kvalitní zboží
S kabátem jsem naprosto spokojena, velikost sedí skvěle! Je v něm opravdu teploučko.
Nejlepší zimní teplé bundy jaké jsem kdy v životě měla. Doporučuji!
- Velmi rychle dodání.
- černá s béžovým koziskem, je krasna, ale ma sve mouchy, kozisek je připnuty na knofliky, ktere hned odpadnou, místy je ve švech prisity bezovy kozisek do černé niti, u krku krom kozisku neni nic, takze bez kozisku se da nosit v zime jen se salou, stahování v pase je skoro na oko, kdyz chcete vic stahnout, vyjede zasita tkanice do čehosi a skoro jsem se bala,ze to rupne
Reakce obchodu Butikovo.cz
Dobrý deň, mrzí nás, že s produktom nie ste spokojná. Ako sme Vám už písali aj na sociálnej sieti, v prípade problémov prosím kontaktujte zákaznícky servis. Kolegovia určite radi pomôžu a nájdu riešenie :)
Velká spokojenost díky
Zkušenosti jsou pouze kladné
Zboží v naprostém pořádku a materiál prostě úplná spokojenost i rychlé dodání