- šmejd
- klamari
POZOR!POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! šmejd funguje dále. Našel jsem další eshopy
https://www.dayshop.sk/ - toto je jeho najnovší eshop
je to tentýž člověk Luis Lawrence,začíná registrovat domény pod jiným jménem. Opět Shoptet a stejné zboží jako Sunsea -
- Ak chcete prísť o peniaze za nič, nakúpte u nich
- Sú to podvodníci!!!!
Pozor pozor pozor, tento eshop je už teraz www.sunsea.sk tovar nedodajú peniaze si nechajú!!!! Vôbec nekomunikujú!!!! Veľké varovanie, kto má skúsenosť, prosím napíšte mi na [email protected], chcem to riešiť hromadne, nech je nás čo najviac, aby im na to prišli a stopli ich, nech nekradnu ďalším!!! Ide o bandu, ktorá má prevádzkuje viacero e-shopov nie aby predávali a podnikali, ale aby okrádali!
- Nekomunikace a nevrací peníze
Začátkem října jsem si objednala ve slevě koženou bundu s kožíškem za 2000,- Kč(původní cena měla být 4000,-Kč). Doručená mně byla 7.10.2019, což bylo celkem rychle, ale tím všechna pozitiva končí. Bunda byla úzká a krátká a hlavně vypadala úplně jinak než na obrázku, žádná kůže, ale koženka.
Bundu jsem se proto rozhodla vrátit. E-mailem mně poslali formulář na vrácení zboží, já zboží i s vyplněným formulářem hned 10.10.2019 vrátila na adresu, kterou mají na Slovensku a poštovné stálo dalších 315,-Kč (v obchodních podmínkách uvádí, že vrátí peníze za zboží i poštovné).Dne14.10.2019 jsem obdržela od nich e-mail, že si zásilku vyzvedli. Když se 3 týdny nic nedělo, tak jsem zavolala na jejich tel.č a tam mně jejich zaměstnanec sdělil, že se ztratil můj formulář na vrácení zboží, ale pokud ho hned pošlu e-mailem znovu, že mně peníze ještě týž den pošlou na účet. Od té doby přestali zvedat telefon a odpovídat na e-maily a peníze do dnešního dne neposlali i když jim posílám opakovaně e-maily i s formulářem na vrácení peněz. Asi 2x mně někdo od nich odpověděl, že bundu evidují jako výměnu a další e-mail asi za 3 měsíce, že mně bundu poslali a já si jí nepřevzala. Prostě jen samé lži i když jsem jim poslala kopii faktury, doklad o zaplacení i podací lístek, že jsem zboží 10.10.2019 vrátila. Na vrácení peněz čekám už 8 měsíců.
Obchod rozhodně nedoporučuji.
Milena -
- krásná bunda za rozumnou cenu
- Rychle doručení
- Nekvalitní zboží
- Nereaguji na maily
- E-mail se vrátil
- Firma prý neexistuje
V září roku 2019 jsem v v e-shopu zakoupila koženkovou bundu s kožíškem za 2600,- Kč. S objednávkou a doručením jsem byla spokojena. Bohužel bunda po 3 nošení se začala trhat (velikost byla správná, dokonce je mi bunda volnější) .... Po podání reklamace mailem, se mi e-mail vrátil, ze již firma neexistuje. Takže reklamace neproběhla a jsem od 2600,- lehčí. Po přečtení recenzi jsem zjistila, ze je firma absolutně nespolehlivá a prodává nekvalitní zboží a s reklamaci bych asi stejně neuspěla. Proto obchod nedoporučuji!!
dne 16.11.2019 jsem si objednala zimní bundu - 2499,-Kč, dne 21.11.2019 mi balíček přišel, ale přišla mi úplně jiná bunda, než kterou jsem si objednala. Zboží jsem tedy obratem na své náklady vrátila zpět spolu s odstoupením od smlouvy a číslem účtu, na který požaduji navrácení peněz.
Doposud mi peníze vráceny nebyly!!! Nikdo nereaguje na e-maily ani telefonáty!!! Zvažuji nahlášení na ČOI nebo trestní oznámení na policii ČR! -
- Jsem zase o něco chytrejsi
- Hrůza
- Podvodnici
Příšerný e-shop,na hadr co přišel a vratila jsem nezapomenu,2400 i s vracenkou.Budeme podávat to trestní oznámení?
- šmejdi
- nereklamují - prostě nevrací peníze, ani nevymění zboží
- nereagují
- ruší webovky i kontakty
Dobrý den, vážení poškození,
TRESTNÍ OZNÁMENÍ ... již řeší Policie ČR v Žamberku a pod číslem jednacím: KRPA-36581-1/PŘ-2020-001415 v Praze. PŘIDEJTE SE.
jsem jednou z Vás, kteří si objednali, dostali naprosto jiné zboží a ... ticho po pěšině. Emailové i telefonické reklamace bez odezvy, resp. po prvním telefonátu slíbené řešení, nicméně se nic neděje a už nikdo nebere telefony a email nefunguje, dokonce ani webovky nefungují. Veškerou emailovou dokumentaci mám schovanou, i sms s potvrzením objednávky a infem o jejím doručení... Nicméně se jedná o naprosto stejnou firmu, která se teď na netu prezentuje a dál drze nabízí a okrádá lidi na adresách https://www.designelle.cz/ a https://www.premiershop.cz/damske-kabaty/. Telefonní čísla (737325122, 778583935, +421696850871, +421696850872, +421903524734) jsou totožná... a dle IVR hlášky operátora nyní se s nimi nelze spojit...
Lidičky, už je nás kvantum, pojďme na ně podat trestní oznámení. Očividně je to šmejdovina. Když nás bude víc, začne se konečně něco dít!
Musíme ale na firmu (firmy) podat trestní oznámení během nejméně 30 dní (podmínky pro trestní oznámeni: https://www.policie.cz/clanek/postup-pri-podani-trestniho-oznameni.aspx), aby nám Policie ČR mohla pomoct.
Mimochodem, stránky jsou registrovány stejnými lidmi jako stránky designelle.cz případně premiershop.cz u slovenské firmy websupport.sk. Firmu jsme kontaktovali a písemně přislíbili pomoc v případě trestního oznámení - což je zákonná povinnost.
Jak vidíte dole v registračních údajích, poslední firma (když se podíváte na jejich web, je vidět, že jsou naprosto stejné webovky jako obě předešlé) si web registrovala 27.1.2020 a jako ty předešlé webovky jen na rok...
domain: bundyakabaty.cz
address: Praha
address: 10000
address: CZ
created: 27.01.2020 19:30:05 -
- Jsou to prachobyčejní šejdíři a kradáci
Naivně jsem naletěla na pěknou fotku. To, co mi bylo doručeno = absolutní katastrofa. Nekvalitní zpracování, materiál neodpovídající popisu, atd. Využila jsem zákonné lhůty na vrácení zboží s požadavkem na vrácení peněz a ejhle - od té doby ticho po pěšině. Nemám peníze, nemám zboží, zato zkušenost v ceně 2500 i s poštovným na Slovensko za vratku. Chtěla jsem být krásná a opět jsem jen moudřejší. Ina.
- Stále čekám na peníze za vrácenou bundu.
- Měla jsem si bundu i malou nechat.Zaplatila jsem ji a odeslala k vrácení peněz zpět.Dosud nemám nic.
Nikdy už nic nekoupím v tomto obchodě.Přišla jsem o 2 300Kč.Ostuda pro tento obchod.
- Tragedie
- Nevracejí peníze za vrácené zboží !!!!
Zakoupila jsem kabát, přišel malý a špatná kvalita.
Vrácení stálo 250 Kč, protože adresa je Slovenská,
Po zaslání zpět, nevrátili peníze, nereagují, neozývají se.
Daňková -
- Do dnes nemám pěníze ani bundu. Bundu objednanou výměnou mi znova účtují
- za vrácení zboží jsem zaplatila 499 kč - poštovné
Firma není seriózní
Do dnes nemám pěníze ani bundu. Bundu objednanou výměnou mi znova účtují -
Zboží dorazilo to co jsem chtěla a naštěstí jsem vracet nemusela.Dle většiny recenzí není obchod spolehlivý.Tak jsem trošku hledala a obchod asi změnil kabát :-) .Neraguje asi proto ,že už to bude www.designelle.cz .Sice mají ted adresu na vrácení zboží v Brně ale podle jejich FB slovenská verze https://www.facebook.com/www.designelle.sk/ čordákov 04023 Košice.V obchodních podmínkách mají MANAGEMENT PARTNERS
Klincová 35, 821 08 Bratislava,
IČO : 501 488 77
a podle registru je Virtuální kancelář na uvedené adrese, od 31.5.2016 s varováním
Tak třeba to někomu pomůže domoci se svých peněz. -
- Doručení bylo rychlé, na dobírku
Bundu jsem se rozhodla vrátit ve 14 denní lhůtě. Poslal jsem na adresu uvedenou v tiskopise odstoupení od smlouvy, překvapilo mě, že adresa je na Slovensko. Poštovné stálo 250 Kč, bundu si NIKDO NEVYZVEDL!!!!!!, takže mi ji po 28 dnech vrátili zpět s doplatkem za poštovné 150 Kč. Od tré boby se snažím obchod kontaktovat mailem a telefonem. Telefon je trvale nedostupný, na maily nikdo neodpovídá!
- Snad jen rychlost dodání zboží.
- Nemožnost vydolovat z obchodu peníze za vrácené zboží !!!
Dejte si všichni velký pozor na nákup v obchodě Bundyakabaty. ČOI ho uvedla mezi rizikové e-shopy, zejména pro zasílání nekvalitního zboží, ale hlavně za zadržování peněz za vrácené zboží. Manželka jim vrátila zpět bundu již v srpnu. Dodnes, t.j. 27.12. 2019 nemá peníze zpět a obchod nereaguje a evidentně mu skutečnost, že má zpět vrácené zboží a navíc peníze za něj vyhovuje. Takhle se vydělávají peníze... Bohužel, vypadá to, že na tyhle " vyčůránky " je i ČOI krátká... :o(
- přišlo jiné zboží
- nevrací peníze
- nekomunikují
Absolutně NEDOPORUČUJI obchod !!!
Objednala jsem si bundu, přišla úplně jiná a obrovská. Bundu jsem obratem i s formulářem na odstoupení od smlouvy za vysoké poštovné vrátila na uvedenou adresu až na Slovensko a od té doby nic!!! Nemám bundu ani peníze. Stála 2,5 tisíce.
Recenze na obchod jsem si předem hledala, bohužel jsem však našla nejprve pouze tyto: https://www.bundyakabaty.cz/recenze/, které vůbec neodpovídají realitě..:-( telefon na ně je nedostupný, e-mail přestal existovat :-(
Pokud by někdo chtěl zkusit trestní oznámení, ráda se přidám! [email protected] -
- Žádné výhody nejsou..max. ze zboží dorazilo do 4 dnu to byl fofr..Ale obráceně pri reklamaci to nefunguje..!!!! Jděte s Vaším jednáním a eshopem do aleluja.
Jsem na tím stejně jako Vy všichni tady. Škoda že jsem si nepřecetla recenze dřív než jsem si objednala bundu za 2.500Kč. Zboží vráceno ale ted nemám nic..Už nikdy více!!!
- Problém s vrácením peněz v případě,že zboží nesedí,po měsíci a půl mi byla navržena výměna zboží. Bunda se mi opětnezamlouvala,dle mě neodpovídá ceně,barva jiná než na foto,nesedí. Na email nikdo nereaguje. Snažím se vyřešit aspoň výměnu zboží.
- absolutní nekomunikace
- peníze nevrátili
- posílají jiné zboží než mají na fotkách v eshopu
Objednala jsem si bundu v hodnotě skoro 3000 Kč. Sice přišla, ale byla to jiná bunda. Vrátila jsem ji podle pokynů eshopu na adresu v Košicích. Nebudu popisovat, jak mě rozladilo, že jsem zaplatila dalších 500 Kč poštovné. Od té doby absolutně žádná komunikace ani přes mail, ani přes telefon. Tady opravdu nenakupujte...
Bunda mi bola mala, vratila som ju spat ale az do Kosic, zbytocne naklady na postovne, doteraz nemam odpoved ano vratene peniaze, som maximalne nespokojna, Komorova