Prodali jste mi předražený šunt, který jsem do týdne reklamoval, a jíž skoro měsíc nemám ani peníze, ani brýle.
Velice ochotný prodavač, který se dceři opravdu věnoval a pomohl jí s výběrem prvních brýlí. Dcera je velmi spokojená.
Kvalita a ochota - děkuji
ochota a vstřícnost personálu
relativně rychlé dodání
pružný kontakt telefonem i mailem -
Skvělý přístup, ochotný personál, lokalita, výběr brýlí.
Super jako pokaždé
Vše proběhlo v pořádku, ochotni a fajn personál.Doporučuji Č.
- Po poslání předpisu od oční lékařky a pohodlném vybrání brýlí z domova z eshopu jsem spokojen s kvalitou a hlavně s cenou
- Profesionální měření zraku i přístup k zákazníkům. Spokojenost.
Vždy spokojen
- hezké a rychlé jednání
- Kvalita
Nové brýle jsem měl nečekaně už druhý den připravené k vyzvednutí.
- nejlepší změření zraku, které jsem kdy dostal, na poprvé mi udělali brýle jedna radost, individuální přístup, naprostá spokojenost. V jiné optice mi brýle dělali 3x a ani jednou to nevyšlo.
- Díky
Ochota, dodání brýlí v mnohem kratší době, než bylo uvedeno na objednávce.
Rychlé vyřízení a dodání.
Příjemné prostředí, erudované a vstřícné pracovnice, rychlost vyhotovení brýlí, velký výběr obrouček, pracovnice nenutí do nejdražších modelů.
Velmi ochotní najít řešení, pomohli s výběrem, nové brýle skvěle sedí. V kamenném obchodě jsem nemohla najít brýle podle svého vkusu, ale zde jsem je našla hned. A ještě za poloviční cenu, než mi nabízeli v naší optice.
Velmi milé a fundované pracovnice, hezké prostředí, velký výběr obrouček, nenutí vás do drahých modelů, rychle zhotovené brýle a skvělý výsledek.
- Příjemná a profesionální obsluha
- Skvělý servis, milá a ochotná komunikace, rychlé dodání a super výběr.
O žádných nevýhodách nevím:-)