- Nadstandardně zabaleno
Reakce obchodu Bronec Sport
velice si vážíme vašeho hodnocení, rádi vás opět přivítáme v našem obchodě nebo na našich stránkách.
- rychlost
- nabídka
- zasílání přes Českou poštu
- velký výběr zboží
- dobré ceny
- rychlost doručení
- nenalezeno
Přejeme krásný den Bronec tým -
- Velmi rychlé doodání, zboží super
Kdo váhá jako já, ať neotálí.
Posun sedačky dozadu je minimální, taktéž nahoru a dolu je neznatelné.
Pozice - vzdálenost od řídítek se skoro offsetem nezmění. Měl jsem z toho obavy, ale byly zbytečné.
Fakt super věc která měla být na kole už dávno!!!
Jízda v terénu je úžasná. Zadek se krásně pohupuje, je to úleva.Reakce obchodu Bronec Sport
- Dobré ceny
- Dobře zabaleno.
Spokojenost.
Pouze Stojan FORCE 22-29'' Al pod rám+protikus ( stavitelný: 22"-24"-26" - 29" kola), maximální délka: 34 cm, minimální délka: 30 cm není pro 29". Jeho maximální délka je 32,5 cm, takže u 29" kola, to není úplně ono.Reakce obchodu Bronec Sport
- Dobrá cena
- rychlost dodání, cena
- velmi dobré ceny
- velmi ochotný a odborně zdatný personál
- Rychlost dodání
Kvalita za dobrou cenu.
Přejeme krásný den Bronec tým -
Rychlé doručení zboží, zboží odpovídá popiskům a fotografiím na WEBU, dodáno ve 100% kvalitě a funkčnosti, přehledný WEB, jednoduchost vytvoření objednávky, přijatelné ceny, výborná komunikace, s nákupem v tomto obchodě jsem spokojený. V uvedeném obchodě jsem již nakupoval několikrát a vždy jsem byl moc spokojený zákazník. To platí i pro tento nákup.
- Rychlé doručení
Vybrané zboží mi bylo rychle doručeno.
Přejeme krásný den Bronec tým -
S obchodem mám pouze dobré zkušenosti.
- nabídka
- ceny
- rychlé odeslání
- se stojánkem ke kolu nejsme moc spokojeni, připadá nám menší, než by měl být (nemám největší kolo dle udávaných parametrů kompatibility a je skoro krátký).
- rychlost
- přehlednost
- ceny
rychlost, dobrá cena
- Dlouhé dodací lhůty
Zboží mi ani po týdnu nedorazilo, ač na webu měli skladem
Reakce obchodu Bronec Sport
velice se omlouváme, ale rádi vás opět přivítáme v našem obchodě nebo na našich stránkách.
cena
Vše super, rychlé dodání
Přejeme krásný den Bronec tým -
Komunikace s obchodem naprosto bez připomínek. Vola jsem do obchodu, abych se poradil o předmětném zboží. Ihned jsem se dovolal. Komunikace byla příjemná, byla cítit snaha mi dobře poradit. Následně jsem udělal objednávku, která ještě tentýž den byla ze strany obchodu okamžitě vyřízena. Doručení do dvou dnů bez problémů – zboží řádně zabaleno. Z mého pohledu mohu obchod Bronec Sport URČITĚ DOPORUČIT. Tímto také i zároveň OBCHODU děkuji!
P.S. Zboží ještě není odzkoušeno, ale věřím, že bude v pořádku a bude dobře sloužit.Reakce obchodu Bronec Sport
Přejeme krásný den Bronec tým