- Hned
Úžasné produkty
- rychlost vyřízení objednávky,ochota pomoct v případě problémů,vstřícnost, to se hned tak nevidí!
nakoupila jsem v tomto obchodě na doporučení dcery,která byla s objednanými výrobky velice spokojená.Objednávala zde přípravky pro svoji roční dcerku.
Já jsem již rok měla nepříjemný a nevzhledný ekzém na rukách,vyzkoušela jsem opravdu všechno,od doktorů až po "babské rady",a pomohli mi až výrobky,které jsem si objednala tady, a z kterých dokáže vybrat i laik podle obšírně popsaných příznaků u každého přípravku.Zboží bylo po objednání za asi 3 dny u mne.
Doporučuji! -
- velká ochota v řešení nenadálých problémů s dopravou.Kdyby se všude starali o zákazníky tak, jako tady! Ještě jednou díky!
- neznám
ochota, rychlost vyřizování, zájem o zákazníky,ochota řešit problémy,vstřícnost.
- SPOJITOST VAŠEHO OBCHODU S MOŽNOSTÍ VETERINÁRNÍ KONZULTACE
RYCHLÝ KOMPLETNÍ SERVIS
- Perfektní a kompletní služby :)
- Obchod najit bez problému.
- Skvělý servis :) Díky
Perfektní a kompletní služby :)
Obchod najit bez problému.
Skvělý servis :) Díky -
- špatně označen v budově - mnoho dveří málo ukazatelů kam jít či kde obchůdek najít...
Reakce obchodu Energy Brno
Dobrý den, již čtvrtým rokem jsme na nové adrese Sukova 4, Brno. Určitě nás pro tentokrát najdete lépe. :)