- Nevolali ten den ...co mi vezli zboží...
Jinak s obchodem sem byla spokojená..vse v pořádku..
- Spolehlivost, ochota, dobrá komunikace
Nakupuji pravidelně, jsem maximálně spokojená jak s výrobky, tak i s ochotou a dobrou komunikací s paní Janečkovou, vždy poradí, když potřebuji. Ostatním jen můžu doporučit.
- Zboží má kvalitu a úroveň, co se týče lidí škoda mluvit.
- Lidský přístup
- přehlednost
- rychlost
- dobrý výběr zboží
Nakupujte zde!
- Skvela konzistence u vsech stavebnich gelu. Gel se krasne poklada ze stetce. Radost s nimi pracovat.
- Barvy jsou nadherne, kryci.
- Vypotkovy lesk je snad dokonalost sama.
- Skvely a ochotny tym obchodnich zastupkyn spolu s Janickou Janeckovou dotvareji tvář a profesionalitu teto znacky :)
Za me jednicka s hvezdickou, stavebni gely pouzivam uz jen od BrillBird :)
- Vše od Brillu je prostě bomba!!! Miluji jejich veliký výběr stavebních tak hlavně i barevných gelů. Klientky jsou velmi spokojené na doplnění chodí bez odchlipů či jakýkoliv nedokonalostí. Dodavetel pro ČR je velmi uznávaná nehtová designérka, takže všechny produkty nejdříve sama pečlivě odzkouší než je pustí do prodeje, tak máme jistotu že kupujeme odpravdu kvalitu. Také nabízí úžasná školení!!! Za mě jednička s hvězdičkou!
Velmi kvalitní produkty!
- příjemná komunikace
- dobrá kvalita výrobků
- celková spokojenost
Perfektní spokojenost s produkty i se službou.
Krásné barvy UV gelů a super lesklý Top finish. Velký výběr z barených i stavebních gelů.
100% doporučuji! -
- maximální spokojenost
- rychlá a milá komunikace
doporučuji
- Maximalni spokojenost se všemi produkty, které jsem vyzkoušela. Snadné modelování a bezkonkurenční přilnavost, krásné odstíny kamufláží i barevných gelů a velmi odolné a lesklé Top finish UV gely.
- Nic.
Rychlá komunikace a dobré rady při výběru vhodného materiálu. Velmi doporučuji nákup v tomto internetovém obchodě.
- spolehlivost
- kvalita produktu
- rychlost
S touto značkou jsem se setkala na doškolovacím kurzu, vyzkoušela jsem jí a rovněž i zakoupila, jsem s touto značkou moc spokojená a není co vytknout. S materiálem se mi výborně pracuje, cover tan gel nemá snad konkurenci.
S obchodem jsem nadmíru spokojená, majitelka ochotná poradit a zboží od objednání dorazilo již druhý den :-)Reakce obchodu BrillBird Czech
Dobrý den Lenko, jsem moc ráda, že vše bylo podle vašich představ a jste spokojená. Pokud budete chtít, tak pořádám Letní školu Nail Artu. Více zde: www.brillbird.cz/letniskola
Jana Janečková. -
- Kvalitní produkty
Reakce obchodu BrillBird Czech
Dobrý den Iveto,
jsem ráda, že jste byla se vším spokojena. Udělám vše proto, abych i Vaší další objednávku obsloužila tak, že budete maximálně spokojena.
Děkuji za důvěru.
Hezký den.