Vždy velmi milé a usměvavé paní prodavačky!
A setkání s paní majitelkou vždycky zlepší den:-)Reakce obchodu Botička Liberec
Moc děkujeme za milé hodnocení, udělala jste nám radost :-) :-) a budeme se těšit zase někdy příště.
- Rychlé odeslání
Reakce obchodu Botička Liberec
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit zase někdy příště :-)
- možnost vyzkoušení
- pěkný výběr zboží
- opakovaně nakupujeme
Reakce obchodu Botička Liberec
Děkujeme velmi pěkně za Vaše hodnocení a budeme se těšit zase někdy příště :-) :-)
Vstřícná a nápomocná obsluha, vítám široký sortiment zboží - vše na jednom místě.
Reakce obchodu Botička Liberec
Dobrý den Lucie, moc děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit zase někdy příště :-) :-)
Rychle dodani, prijemna komunikace
Reakce obchodu Botička Liberec
Děkujeme velmi pěkně za Vaše hodnocení :-)
Obchod mě průběžně informoval o změně stavu objednávky, reagoval rychle, objednávka přišla do dvou pracovních dní, což považuji za vynikající (bydlím na vsi :)). Boty přišly pečlivě zabalené.
Reakce obchodu Botička Liberec
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
holky z Botičky -
rychlá příprava objednávky, ochota, široký výběr dětské obuvi; nakupuju opakovaně
Reakce obchodu Botička Liberec
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit zase někdy příště :-)
- Dobré ceny
Reakce obchodu Botička Liberec
Dobrý den Štěpánko, děkujeme za Vaše hodnocení :-) :-)
Skvela komunikace, vstricny pristup
Reakce obchodu Botička Liberec
Děkujeme velmi pěkně za Vaše hodnocení :-) :-) :-)
- rychlost
- byla mi odeslána obuv jiné barvy, než jsem si objednala
Rychlost dodání, jen mi přišla jiná barva bot.
Reakce obchodu Botička Liberec
děkujeme za vaše hodnocení.
Lekli jsme se, že jsme poslali jinou obuv, ale byla vám zaslána správná obuv, ale je pravda, že barvy zobrazované na webu, na mobilu nebo na jiným zařízeních se mohou lišit od reality.
Pokud se vám botičky nezdají, pošlete je nazpět a bude vám samozřejmě vrácena částka obratem.
Hezký den. -
Dobrý den, zboží přišlo v pořádku, ale když jsem si v prodejěně v místě bydliště nechala tvarovat obuv, upozornili mě, že od měla být přibalena kartička na bezplatné tvarování obuvi v ceně 50,- Kč. Kartička ale v krabici s botami nebyla. Prosím i vysvětlení, děkuji.
Reakce obchodu Botička Liberec
Dobrý den, takové žádné kartičky žádná prodejna nevystavuje, pouze dodavatel, který prodává pouze přes e-shop ( www.pro-evolution.cz ) a tyto kartičky jsou v hodnotě 80,- Kč. Jinak všechny ostatní partnerské prodejny obuvi Peter Legwood by měly nahřívat obuv zdarma, zvláště v době kdy tyto pantofle byly nedostatkové, jako teď, a zákazníci opravdu byli nuceni kupovat pantofle víceméně pouze přes e-shop. Prosíme o uvedení prodejny, kde vám tuto informaci sdělili, aby to s nimi mohlo být dodavatelem probráno a nadále nepravdivé informace neuváděli.
Takže vaše informace, na základě které jste nám udělila hodnocení, je zcela nepravdivá !!!
S pozdravem. -
- poradenský servis, ochota při zkoušení, empatie řešení individuálních potřeb a požadavků
nikde jinde téměř obuv pro dceru od jejího narození již 7 let nekupuji, opakovaně se sem vracíme!
Reakce obchodu Botička Liberec
Dobrý den, moc děkujeme za vaše hodnocení a máme obrovskou radost, že jste našim zákazníkem již 7 let, děkujeme, děkujeme :-) :-) :-)
- Rychlé doručení
- Ochota při telefonické konzultaci
Reakce obchodu Botička Liberec
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit zase někdy příště :-) :-)
- ceny
- rychlost
- komunikace se zákazníkem
Reakce obchodu Botička Liberec
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení :-) :-) :-)
Přehledný e-shop,dobrá komunikace, rychlá doprava
Reakce obchodu Botička Liberec
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení :-) :-)
holky z Botičky -
Objednali jsme na dobírku (platba kartou při převzetí) do AlzaBoxu, abychom nebyli vázáni otevírací dobou Zásilkovny, což nám stránky technicky dovolily, ale následně volali přímo z e-shopu, že tato kombinace dopravy a platby není možná. Po dohodě jsme změnili na Zásilkovnu a OK. Není to žádný velký problém, ale bylo by lepší, aby byly stránky e-shopu nastaveny tak, aby umožnily pouze povolené kombinace dopravy a platby. Jinak spokojenost.
Reakce obchodu Botička Liberec
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a i Vaše připomínka již vyřešena.
Budeme se těšit zase někdy příště.
holky z Botičky -
- velmi rychlá komunikace, spolehlivé
Reakce obchodu Botička Liberec
.. děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit zase někdy příště :-) :-)
Velmi rychlé dodání, naprostá spokojenost
Reakce obchodu Botička Liberec
... děkujeme za hodnocení a budeme se těšit zase někdy příště :-)
holky z Botičky -
První kontakt a velká spokojenost.
Reakce obchodu Botička Liberec
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit zase někdy příště :-) :-)
holky z Botičky -
Velmi rychlé doručení. Kvalitní zboží.
Reakce obchodu Botička Liberec
... děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit zase někdy příště :-)