- Zboží zasláno obratem, dobře zabaleno. Vrácení zboží zcela bez problémů, vyřízeno rychle.
Nemám žádné výhrady
- Rychlost odeslání
perfektní
- Jen dobré zkušenosti
- Snadné vrácení, dostatečné informace o délce i šíři bot - velmi usnadňuje nákup ;)
- Rychlé vyřízení
- Snadné vrácení části objednávky zpět
- Snadné objednání dopravy vraceného zboží zpět, při podání přes PPL ani není potřeba tisk štítku
- Částka za vracené zboží zpět během pár dnů
- Rychlé odeslání zboží.
Reakce obchodu Bosonožka
děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste spokojená s rychlostí dodání, děláme vše pro to, abyste měla boty co nejdříve doma. Krásný den, Hana z Bosonožky -
rychlé dodání, dobrá komunikace
Dobrý den, Petro,
děkujeme za vaši recenzi. Moc nás těší, že jste byla spokojená s rychlostí dodání i naší komunikací. Budeme se těšit na váš další nákup.
Krásný den, Hana z Bosonožky -
- Strašně snadné a rychlé vrácení, takový servis jsem jinde ještě snad nezažila
- Přehledný eshop
- Rychle dorucenie
Nie je to moj prvy nakup a vzdy vsetko bez problemov, aj vratenie.
Reakce obchodu Bosonožka
děkujeme za recenzi. Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás opakovaně spokojená. Těšíme se na vaši další objednávku. Krásný den, Hana z Bosonožky -
- Vše ok :))
- velký výběr
Reakce obchodu Bosonožka
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že vás náš výběr zaujal, dáváme si na něm opravdu záležet.
Krásný den, Hana z Bosonožky -
- Velký výběr, dobrý zákaznický servis, rychlé doručení.
Objednávku jsem nakonec zrušila, ale i to proběhlo naprosto bez problémů. Bosonožka je jeden z mých nejoblíbenějších e-shopů s barefoot obuví.
Skvělá domluva, rychlé jednání
Reakce obchodu Bosonožka
děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená a těšíme se na váš další nákup.
Mějte krásný den. Hana z Bosonožky -
- Rychlé vyřízení objednávky, do 2 dnů bylo zboží doma
- Kvalitní dětské boty
- Rychlé doručení
- Super akce na vybrané produkty
Reakce obchodu Bosonožka
Rychle vyřízená objednávka. Spokojenost.
- výběr, ceny
Vzhledem ke slevovým akcím se výrazně prodloužila doba dodání, čekala bych, že na tu možnost budou zákazníci upozorněni před odesláním objednávky, aby měli možnost volby. Po termínu odeslání balíčku jsem se musela pídit a pán na telefonu e-shopu mi velice nepříjemně vysvětlil, že nemají na zpracování objednávek čas. Doporučila bych lepší organizaci času a výrazně lepší, transparentní, komunikaci směrem k zákazníkům. Mám s tímto obchodem dlouholeté zkušenosti, ale tento přístup a konkrétní hovor mě od dalších nákupů odradil a nasměroval ke konkurenci.
Reakce obchodu Bosonožka
děkujeme Vám za zpětnou vazbu a zároveň se omlouváme, pokud jste nebyla spokojena se zpracováním Vaší objednávky. Mrzí nás, že došlo k nedorozumění, a velmi si vážíme toho, že jste se s námi o svou zkušenost podělila.
Rádi bychom uvedli na pravou míru, že Vaše objednávka byla vytvořena dne 24. 6. v 16:58, tedy po cut-off čase pro doručení následující pracovní den. Objednávky přijaté po cca 12:00 již bohužel nejsme schopni týž den vychystat a předat přepravcům, a proto byla expedice Vaší zásilky naplánována na páteční podvečer.
Vzhledem k aktuálním slevovým akcím a blížícímu se prázdninovému období jsme posílili náš skladový tým a zároveň posunuli časy svozů přepravců do pozdějších hodin, abychom mohli zpracovat co nejvíce objednávek v co nejkratším čase. Právě z tohoto důvodu jsme si interně jisti, že k prodlení z naší strany nedošlo a že by objednávka byla vyřízena v rámci našich standardních lhůt, pokud by nedošlo ke stornu z Vaší strany.
Pokud by z naší strany došlo ke zpoždění expedice nad rámec deklarovaných termínů, vždy o tom zákazníky férově informujeme. V tomto případě se však o takovou situaci nejednalo, a to nejen u Vaší objednávky, ale ani u žádné jiné objednávky.
Mrzí nás také Vaše negativní zkušenost s komunikací na zákaznické lince. Na základě této zpětné vazby jsme již přijali nápravná opatření.
O to více nás mrzí, že kvůli této zkušenosti zvažujete nákupy u konkurence. Přesto věříme, že nám v budoucnu dáte ještě šanci a přesvědčíme Vás o kvalitě našich služeb.
Děkujeme za dosavadní důvěru a přejeme Vám hezký den.
Hana z Bosonožky -
- Lepší info u produktů než ostatní
Reakce obchodu Bosonožka
děkujeme za vaši recenzi. Velmi nás těší, že jste byl spokojený s podrobnými informacemi o našich botách. Věříme, že vám budou skvěle sloužit, a budeme se těšit na váš další nákup.
Krásný den, Hana z Bosonožky