Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků.

Přihlásit se a přidat recenzi

• Zboží dorazilo v pořádku, komunikace s e-shopem velmi dobrá, termín dodání OK

• Vysoké ceny
    • Velice špatné vyhledávání
    • Špatná komunikace

21.11.24 jsem obdržela info o zaplacení.
    Do dnešního dne, t.j.26.11.24 žádná další informace ohledně zásilky.

Reakce obchodu Bookshop.cz

objednala jste si knihu s dodací lhůtou 7 - 9 pracovních dní. Po 4 dnech nám píšete, že jsme Vám knihu ještě nedodali. Knihu Vám dodáme, tak jak jsme slíbili. Bohužel rychleji to u Vaší knihy nelze. Dodací termín jsme Vám ale uvedli u knihy.

I tak Vám děkujeme za Vaší recenzi a přejeme krásný den.
    Tým BookShop.cz

Žádné informace o zásilce už to je přes dva týdny co jsem zásilku objednala, a žádná informace kde je, či jak dlouho to ještě bude trvat. Bohužel jsme platila předem, takže doufám že snad někdy přijde. Ale jako nulová informovanost z jejich strany...

Reakce obchodu Bookshop.cz

po pravdě úplně nevím, jak jinak Vám napsat, že knihu, kterou jste si objednala a informovali jsme Vás i na stránkách zvládneme dodat do 9 pracovních dní. Což i dodržíme. Právě v tuto chvíli je přesně 7 pracovních dní od Vaší objednávky. Kniha Vám bude zaslána.

I tak děkujeme za Vaší recenzi, kterou popravdě moc nechápeme.
    Tým BookShop.cz

• Zboží nedorazilo, nedostala jsem zatím žádné informace a na emaily neodpovidaji

Reakce obchodu Bookshop.cz

objednala jste si knihu u které je uvedena doba dodání do 9 pracovních dní. Kniha vám v tomto termínu bude dodána.

U každé knihy v naší nabídce je uvedený termín.

Tým
    BookShop.cz

• nulová komunikace

Reakce obchodu Bookshop.cz

Vámi objednaný produkt měl delší dobu dodání. 9. 11. jsme Vám i psali, že produkt dodáme rychleji než jsme avizovali na stránkách.

Obednak 27.10, 7.11 nemam nic

Reakce obchodu Bookshop.cz

Vámi objednaný produkt měl delší dobu dodání. Nicméně jsme zvládli dodání rychleji, než-li bylo na stránkách uvedeno a 6. 11. jsme Vám produkt expedovali.

Tým BookShop.cz

• Spatna komunikace, dnes melo byt zbozi odeslano, ale z obchodu zadna informace nedorazila. Psali 7-9 dni, asi uz zapomneli. Byla by slusnost dat zakaznikovi vedet co se deje. Knihy byly jako darek. Ted musim shanet neco jineho.

• they respect the stated timetable
    • goods in good condition and well packed
    • shop communicates when necessary

Žádná komunikace za posledních 8 dní

Je to již šest dní a stále čekám alespoň na to,že bude zásilka odeslána.....ani to se za týden nestalo.

• Sortiment
    • Ceny
    • Rychlost dodání

v pořádku

Objednáno, doručeno. Takže v pořádku.

Rychle dodání. Vše proběhlo v naprostém pořádku. Doporučuji!!! ;)

Nemám žádné informace o stavu knihy, kterou jsem si objednal. Obchod neodpověděl na můj email. Takže netuším, jestli to dostanu nebo ne.

Reakce obchodu Bookshop.cz

objednala jste si knihu, u které je uvedena doba expedice do 7 pracovních dní. Tuto informaci jsme Vám i u produktu zobrazili. Kniha bude odeslána přesně dle naší informace. Zkontrolovali jsme i veškeré emaily, ale dotaz od Vás jsme skutečně nedostali.

Než začnete negativně hodnotit druhé, prosím, zkuste se zamyslet nad tím, zda není chyba i na Vaší straně. V tomto případě tomu tak je.

Přejeme Vám krásný den
    Tým B&B

• rychlé dodání
    • super komunikace
    • dobře zabaleno
    • nic

• Vše proběhlo v naprostém pořádku, absolutní spokojenost :))

Reakce obchodu Bookshop.cz

děkujeme moc za milé hodnocení. Velice rádi Vás u nás zase přivítáme.

B & B

• výborná komunikace

Reakce obchodu Bookshop.cz

děkujeme moc za Vaše hodnocení. Rádi Vás u nás opět přivítáme a pomůžeme, budete-li potřebovat.

Děkujeme
    B&B

• Měli konkrétní zahraniční literaturu za nejnižší cenu