Přihlásit se a přidat recenzi

• Rýchle odoslanie
    • Vydrž 24h
    • Páska držala perfektne

• Rychlé dodání, kvalita tejpů

Tejpy krásně drží celý den, doporučuji

• Nefunguje

Myslím si že dost zbytečně vyhozené peníze
    Je to v podstatě tejpovaci páska a pokud mate větší a povislá tak to nevyuzijete buď vám ta páska praní zdeformuje ze to vypadá hrozně a nebo se odlupuje!!

• Rychlé dodání

Komunikace s obchodem probíhá standardně a bez problému .

Vše v pořádkui

• Eshop je prehľadný, vedela som si ľahko vybrať.

S nákupom som spokojná, stránka obchodu je výborne zostrojená. Našla som tam nielen samotné produkty, ale aj výhodné balíčky, z ktorých som si nakoniec kúpila štartovací. Nápomocné boli aj videá, ako produkty aplikovať. Produkty splnili moje očakávania, spoľahlivo držali počas celej svadobnej hostiny, aj počas tancovania.

• Rychlé doručení

Zboží bylo rychle doručené, výborná komunikace. Opravdu páska funguje tak jak má. Naprostá spokojenost. Objednám určitě znovu.

• rychlost
    • skvělý prozákaznický servis i přístup
    • nemám nic

Určitě doporučuji. Využila jsem je na ples do šatů, kde nebylo možné mít podprsenku a i při velikosti 80/F páska držela, jak měla. Po celý večer se nehla.

Objednávka dorazila rychle, zboží je velmi kvalitní a jsem s ním nad míru spokojená.
    Doporučuji všem

Vše proběhlo v pohodě.

• jednoduchá objednávka i z telefonu
    • rychlé dodání
    • kvalita
    • spolehlivost
    • produkt, který splňuje požadavky
    • nenašla jsem

Hodnotím zkušenost z pozice majitelky přírodních prsou velikosti F, pro kterou jsou boobie tapes svatý grál. Vše drží jako přibité, nic se neodlepuje a nošení je příjemnější, než jakákoliv podprsenka, kterou jsem kdy měla. Když se vám poprvé v životě stane, že se vám otevřou možnosti nákupu šatů s odhalenými zády nebo bez ramínek, skoro vás to až dojme. Tedy mě to dojalo. Dále bych ráda konstatovala fakt, že jsem celoživotně atopik a pásky skutečně prošly těžkou zkouškou - osypat se totiž mohu prakticky ze všeho. Vše je bezpečné, spolehlivé, naprosto skvělé a nemám co bych tejpám této značky vytkla.

• Obchod fungoval tak jak měl
    • produkty tohoto obchodu nefungují jak je prezentováno

• Rychlé dodání

Boobie Tapes jsou super. Jsem ráda, když můžu odložit podprsenku a Boobie mi to umožňuje i jinde než doma. Je to pocit pohodlí, komfortu a zároveň jsou prsa hezky vytvarovaná a drží. Skvělé

vše bez problému

• 100 %

• rychlé vyřízení, bezproblémová komunikace

Boobie Tapes - Váš dokonalý dekolt. První zkušenost s obchodem, vše proběhlo rychle a bez problémů. Pásky drží celý den, netáhnou, neškrtí, netlačí, žena po chvíli zapomene, že nějaké pásky vůbec nalepené má. Nalepování bude chtít asi trochu natrénovat :-). Mám velikost 75D.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Milý personál

pásky krásně drží po celý den, snadná aplikace

• Rychlé doručení
    • Kvalita produktu

Pásky jsou kvalitní , opravdu drží krásně , mám velikost 80G a nestalo se mi, že by se pásky odlepovaly. Určitě to nebyl poslední nákup ,vřele doporučuji všem.

top