- 99% zboží nemají skladem
Zboží není skladem i když píší že ano, týden nekomunikují (tel, e-mail) a pak zavolají že zboží nemají jestli mají objednávku zrušit nebo jestli si počkáme měsíc? Co je toto za obchod?
E-shop nahlášen na ČOI za klamání zákazníka a uvádění lživých informací, brzy bude na seznamu rizikových e-shopů.
Můžou si za to sami, koukám že stejné recenze mají už pár let a žádná změna... -
Inzerují zboží skladem, které ale skladem nemají, ani nejsou sto zajistit. Platbu slibují vrátit, ale bez udání termínu do kdy, jak je obvyklé u jiných e-shopů.
- reklamoval jsem zboží, nikdo nekomunikuje.
- Zboží bylo inzerováno skladem.Ani po týdnu nedorazilo.
- Žádná komunikace
- E-mail se vrací jako nedoručený
- Platba předem, menší částka, avšak zboží nepřišlo, obchod nereaguje
Absolutně nevyhovující!!! Po všech stránkách!!!
Reakce obchodu Blemcatko.cz
Dobrý den, prosím, zavolejte mi zítra na tel 734 511 496 a společně vyřešíme vrácení platby - bude vrácena obratem. (pokud bych nebral, volám zpátky ihned, jak budu moci)
V současné době máme problém s e-mailem, bude vyřešeno do 24 hodin.
Děkuji, David Marák -
Obě jejich e-mailové adresy jsou nefunkční. Zprávy se mi vrátily jako nedoručitelné. Na vzkaz z formuláře z jejich webu nereagují a tel. číslo neuvádějí. Pokud možno vyhnout se tomuto obchodu nejlépe přes celou Afriku !
- Poslou co nechcete
- Zboží přišlo zničené. Obchod odmítl reklamaci. Již zde nikdy nenakoupím.
měla jsem u vás objednané a zaplacené (5.2.)děrované brýle 133,-Kč.
Psali jste (v e-mailu 7.2.), že nejsou na skladě, a vrátíte mi zpět peníze, zatím žádná platba nedošla.
V příloze zasílám ofocenou odchozí platbu na váš účet.
Kde se stala chyba?
Matějová -
- Ze 2 ks objednaného zboží dorazil pouze 1 kus, který neodpovídal uvedené velikosti
- rychlé vyřízení
- prodává i takovéhle šunty (kvalitu ostatních výrobků neznám)
Stěrka na vniřní sklo u auta:
- podložka stěrky je z tvrdého materiálu, takže nekopíruje dobře zakřívení skla (pravděpodobně se rohy i brzy prodřou, nevím)
- při prvním použití prasklo dělené držadlo v místě spoje (nebyla použita nadměrná síla) -
- Absolutně žádná komunikace se zákazníkem přes uvedený e-mail.
- Zboží stále ještě nedorazilo, nejsou žádné informace o expedici.
Přišlo mi pouze 50%zboží, ale platila jsem za 100% zboží. Až na podruhé mi teprve odpověděli na můj mail. Kdy dodají nanopodložku, kterou mi neposlali, ale já ji zaplatila, to nevím. Takže s vašimi službami nejsem spokojená a nedoporučila bych vás.
- Nanapodložka nedorazila
- Obal věšáku byl natrhlí, poničený a pomačkaný
Pri objednani jsem uvedl podminku pro dodani, ktera byla ignorovana. Nasledne mi bylo sdeleno ze zbozi bylo predano dopravci a dva dny pote mi volali, ze jim konecne prislo a predaji ho dopravci. Naprosty chaos, lziva komunikace. Chybejici telefonni kontakt na e-shop, vse nutno resit pres email, na ktery reaguji s dvoudennim zpozdenim a zcela mimo polozene otazky.
- Nepravdivé údaje o stavu zboží na skladě
Čínské přidražené-nefunkční
- s obchodem nejsou zlé zkušenosti
Zboží označené jako skladem, skladem nebylo a termín dodání pouzdra na telefon až 31.5. 2020 mi přišel k smíchu.
Objednala jsem si figurku Avengers, ta přišla, ale v již otevřeném a znovu několikrát zalepeném, lehce pomačkaném obalu. Jelikož jsem ji měla jako dárek, bylo mi za ní studno. Psala jsem mailu, ale bez jakékoliv odezvy. Proto nedoporučuji.