• 99% zboží nemají skladem

Zboží není skladem i když píší že ano, týden nekomunikují (tel, e-mail) a pak zavolají že zboží nemají jestli mají objednávku zrušit nebo jestli si počkáme měsíc? Co je toto za obchod?
    E-shop nahlášen na ČOI za klamání zákazníka a uvádění lživých informací, brzy bude na seznamu rizikových e-shopů.
    Můžou si za to sami, koukám že stejné recenze mají už pár let a žádná změna...

Inzerují zboží skladem, které ale skladem nemají, ani nejsou sto zajistit. Platbu slibují vrátit, ale bez udání termínu do kdy, jak je obvyklé u jiných e-shopů.

• reklamoval jsem zboží, nikdo nekomunikuje.

• Zboží bylo inzerováno skladem.Ani po týdnu nedorazilo.

• Žádná komunikace
    • E-mail se vrací jako nedoručený
    • Platba předem, menší částka, avšak zboží nepřišlo, obchod nereaguje

Absolutně nevyhovující!!! Po všech stránkách!!!

Reakce obchodu Blemcatko.cz

Dobrý den, prosím, zavolejte mi zítra na tel 734 511 496 a společně vyřešíme vrácení platby - bude vrácena obratem. (pokud bych nebral, volám zpátky ihned, jak budu moci)

V současné době máme problém s e-mailem, bude vyřešeno do 24 hodin.

Děkuji, David Marák

Obě jejich e-mailové adresy jsou nefunkční. Zprávy se mi vrátily jako nedoručitelné. Na vzkaz z formuláře z jejich webu nereagují a tel. číslo neuvádějí. Pokud možno vyhnout se tomuto obchodu nejlépe přes celou Afriku !

• Poslou co nechcete

• Zboží přišlo zničené. Obchod odmítl reklamaci. Již zde nikdy nenakoupím.

měla jsem u vás objednané a zaplacené (5.2.)děrované brýle 133,-Kč.

Psali jste (v e-mailu 7.2.), že nejsou na skladě, a vrátíte mi zpět peníze, zatím žádná platba nedošla.

V příloze zasílám ofocenou odchozí platbu na váš účet.

Kde se stala chyba?

Matějová

• Ze 2 ks objednaného zboží dorazil pouze 1 kus, který neodpovídal uvedené velikosti

• rychlé vyřízení
    • prodává i takovéhle šunty (kvalitu ostatních výrobků neznám)

Stěrka na vniřní sklo u auta:
    - podložka stěrky je z tvrdého materiálu, takže nekopíruje dobře zakřívení skla (pravděpodobně se rohy i brzy prodřou, nevím)
    - při prvním použití prasklo dělené držadlo v místě spoje (nebyla použita nadměrná síla)

• Absolutně žádná komunikace se zákazníkem přes uvedený e-mail.
    • Zboží stále ještě nedorazilo, nejsou žádné informace o expedici.

Přišlo mi pouze 50%zboží, ale platila jsem za 100% zboží. Až na podruhé mi teprve odpověděli na můj mail. Kdy dodají nanopodložku, kterou mi neposlali, ale já ji zaplatila, to nevím. Takže s vašimi službami nejsem spokojená a nedoporučila bych vás.

• Nanapodložka nedorazila
    • Obal věšáku byl natrhlí, poničený a pomačkaný

Pri objednani jsem uvedl podminku pro dodani, ktera byla ignorovana. Nasledne mi bylo sdeleno ze zbozi bylo predano dopravci a dva dny pote mi volali, ze jim konecne prislo a predaji ho dopravci. Naprosty chaos, lziva komunikace. Chybejici telefonni kontakt na e-shop, vse nutno resit pres email, na ktery reaguji s dvoudennim zpozdenim a zcela mimo polozene otazky.

• Nepravdivé údaje o stavu zboží na skladě

Čínské přidražené-nefunkční

• s obchodem nejsou zlé zkušenosti

Zboží označené jako skladem, skladem nebylo a termín dodání pouzdra na telefon až 31.5. 2020 mi přišel k smíchu.

Objednala jsem si figurku Avengers, ta přišla, ale v již otevřeném a znovu několikrát zalepeném, lehce pomačkaném obalu. Jelikož jsem ji měla jako dárek, bylo mi za ní studno. Psala jsem mailu, ale bez jakékoliv odezvy. Proto nedoporučuji.