19.12.2018 přijata objednávka i platba a tím komunikace skončila,ani zboží ani vysvětlení
- Bohužel jsem žádnou nezaregistroval
- Snad je bezproblémové vrácení zboží a peněz
- 0-lová komunikace, chodí jen automatické potvrzovací a informační emaily, žádná reakce na emaily pokud chcete něco změnit/řešit úpravu objednávky, jednou jste si objednalia hotovo...
- Stránky obchodu nejsou zrovna přehledné, pokud si vyfiltrujete nějaký druh zboží, stejně se objevuje i jiný typ/velikost, než bylo zadáno, je třeba si to řádně hlídat, aby jste si neobjednali třeba jinou velikost
- Některé zboží není vyfoceno v reálu ze všech stran
- Žádná možnost komunikace přes telefon, jen email, bez zpětné vazby
Já už bych v tomto obchodě nic nekupoval, bohužel.
ještě po 4 týdnech mi nevrátili peníze
- Rozhodně tento obchod nedoporučuji. Objednávala jsem pro dceru výrobu svíček, předem i zaplatila. Následně mi přišel email, že dané zboží nemají, přitom na webu bylo dostatek kusů. Tak jsem je poprosila o vrácení peněz, nejdříve nikdo nereagovat, pak mi tedy napsali, že do 48 hodin dostanu své peníze zpět a do dnešního dne, to je 2 měsíce, jsem peníze stále nedostala. Na emaily nikdo nereaguje, telefon na stránkách nemají.
ROZHODNĚ NENAKUPUJTE!!!!
Reakce obchodu Blemcatko.cz
o jakou objednávku se jedná? Nedovolili bychom si peníze nevrátit. Prosíme o upřesnění na [email protected] - reagovali jsme na všechny vratky. Děkuji, David Marák -
- nekomunikuje, nic o sve objednavce nevim, mobilni cislo neexistuje
Objednavka vytvorena 27.12.2018, poslany a pripsany penize na ucet 28.12.2018 a doted jeden email, ze ktereho nic nevyctu.
- objednaný dvě věci, jedná šla dodat domu a druhá né, jen do zasilkovny, objednával jsem obal a ochranné sklo na jeden telefon, bohužel obal seděl ale sklo jiné na jiný typ, no co dodat, už nikdy
- Jako jediný nabízel dopravu zdarma ke koupi zboží, které jsem sháněla.
Jsem spokojená. Zboží dorazilo v pořádku a rychle.
Rychlost dodani
Výborná cena, rychlé dodání
- velmi špatně zabalené zboží, přišlo poškozené, mizerná komunikace
- Garantovali mi dorucenie do vianoc,este to nedoslo..
- Slušné ceny
- Obchod neinformuje o zásilce vůbec nevím co se děje ani na email neodpovídají ,hlavně ,že přišlo potvrzení platby a dál nic
- Objednávka nedorazila ani žádna informace o termínu doruceni, komunikace nulova,nákup nedoporucuji
- Zbozi melo dojit dk Vanoc. Nedoslo.
nesouhlasila nábídka se skutečností
- Bezvadná služba , informací, doručením, sortimentem ,splnilo očekáva
- rychlá reakce
- Žádny kontakt kam by jste mohli zavolat
Rychlé zpracování objednávky a bleskové dodání.