- Rychlé jednání
Reakce obchodu BKshop
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi. Přejeme Vám hezký den.
Vše OK.
Reakce obchodu BKshop
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi. Přejeme Vám hezký den.
rychlost
- Pošlou něco jiného, počítají dopravné i když mělo být zdarma a o všechno si musíte rikat dvakrát. A pak se dozvíte, že přece málokterý e shop posílá do 24 hodin. A třeba obyčejné - omlouváme se jsem neslyšel. Ještě si nakonec můžu pomalu za vše sám. Už nikdy více....
Jednou stačilo......
Reakce obchodu BKshop
vaše recenze nás velmi mrzí a to z několika důvodů. Vyšli jsme vám ve všem vstříc, měl jste osobní odběr, který vám nevyhovoval. Vybrali jsme s vámi po telefonu teda PPL výdejní místo. Následně byť se z naší strany stalo pochybení, za které jsme se omluvili. A během jednoho dne jsme vše vyřídili. Objednal jste 13.2. a už 15.2. jste měl u sebe vše vyřešené a v pořádku. Vše jsme vyřešili během 24h, tak abyste byl spokojený a objednávku jste měl u sebe do druhého dne od objednání. Loučil jste se s námi po telefonu, a popřál nám hezký den... Z tohoto důvodu nás tato recenze velmi mrzí. Přejeme Vám hezký den.
Tým BKshop -
- rychlost
Reakce obchodu BKshop
děkujeme Vám moc za recenzi a přeji hezký den.
Váš BKshop -
Mám rád tento obchod, nakupuji pravidelně. Rozhodně je zde důležitá cena a rychlost, což tento obchod naprosto splňuje.
Reakce obchodu BKshop
děkujeme za tak krásnou a obsáhlou recenzi. Jsme rádi, že se k nám vracíte a velmi nás těší vaše spokojenost. Ještě jednou vám děkujeme a přejeme Vám hezký den.
- Sortiment, ceny, dodací lhůty
Doporučuji, viz výše
Reakce obchodu BKshop
moc vám děkujeme za recenzi a přejeme Vám hezký den.
- Přívětivé ceny
- Zboží špatně zabalené, hřebíky a vruty rozsypané a pomíchané po krabici
- Zmatek v tom co mají skladem
Za nás bohužel zklamání, jednou napíší, že zítra odesílají v plném počtu kusů, o dva dny později je vše jinak. Přepravní krabice je velice tenká a navíc zboží uvnitř špatně zabalené. Štěstí, že byla krabice alespoň omotaná fólií, jinak by cestu nezvládla.
Reakce obchodu BKshop
předem jsme se omluvili, že nakonec jedna položka z šestnácti bude chybět. A dali vám to vědět včas. O všem jste tedy byla dopředu informovaná a proto nás mrzí, že odcházíte s dojmem, že nemáme přehled ve zboží. Přepravní krabice je dostatečně hrubá na to, aby odbavila naše objednávky. Odesíláme jich denně stovky v těchto krabicích a vždy zboží k zákazníkovi dorazí. Pro jistotu jak píšete, je vše ještě vždycky obmotáno pevně fólií.
Za co se Vám ale určitě musíme omluvit je, že jste měla pomíchané zboží. Dáme si na to větší pozor, aby se taková nepříjemnost při otevření balíčku nestávala.
Přejeme hezký den,
Tým BKshop. -
- rychlé dodání
- nevhodné balení, vruty vysypané z krabiček, přebíráte jak popelka
Reakce obchodu BKshop
děkujeme za zpětnou vazbu. Snažíme se balíčky balit správně, tak aby vydržely cestu až k zákazníkovi. Je možné, že jsme tentokrát udělali chybu. Bohužel někdy situaci nepomáhají ani přepravci svým chováním. Každopádně se na to pokusíme ještě více zaměřit. Děkujeme.
skvelé
děkujeme za recenzi.
Váš BKshop -
- Superrychlé vyřízení objednávky a doručení
Vše v pohodě.
Reakce obchodu BKshop
děkujeme za Vaší recenzi a přejeme vám hezký den.
Váš BKshop -
Rychlé dodání a dobrá cena.
Ryclost, spokojenost
Reakce obchodu BKshop
děkujeme za Váš čas k napsání této recenze a přejeme Vám hezký den.
spokojenost s obchodem
Reakce obchodu BKshop
za recenzi vám děkujeme a přejeme Vám hezký den.
- rychlost a lenvost
Reakce obchodu BKshop
děkujeme za Váš čas k napsání této recenze, moc si toho vážíme. Přejeme Vám hezký den.
- Rychlost odbavení objednávky
- NIC
Reakce obchodu BKshop
děkujeme za recenzi, velmi nás potěšila. Přejeme Vám hezký den.
vše bylo rychlé
- Dobré ceny veliký výběr
- O ničem nevím
Veliký výběr.
Váš BKshop -
Snadný výběr, rychlé dodání.
Reakce obchodu BKshop
děkujeme za vaší recenzi a přejeme vám hezký den.
Váš BKshop