- Skvělý obchod
- profesionalita
- vstřícnost a ochota
- milá komunikace
- dárečky k nákupu
Děkuji za upozornění a vstřícný a milý přístup při nesrovnalost v objednávce, děkuji za rychlé doručení a také za hromadu dárečků jako překvapení k objednávce, moc milá pozornost a celkově celý nákup vzbuzuje příjemný pocit péče o zákazníka.
- rychlé dodání zboží
- kvalitní výrobky za přijatelnou cenu
Nákup hodnotím kladně, zboží dorazilo do pár dnů od objednání, pečlivě zabalené. Na eshopu je velký výběr, zaujala mě hlavně pleťová kosmetika - teď v chladnějších měsících bojuji se suchou pletí, takže budu testovat hydratační pleťové krémy (denní a noční). Mají v nabídce i různá dárková balení kosmetiky, tak asi pod stromeček ještě něco pořídím. Objevila jsem tam i zajímavé doplňky stravy (jde o tradiční čínskou medicínu) a na podporu imunity koupila Viro AKUT. K nákupu jsem taky dostala dáreček - exfoliační masku na nohy a vzorečky denního a nočního krému, což mě moc potěšilo.
Eshop Biotterpharma24.cz mě velmi příjemně překvapil. Nabízí skutečně velký výběr produktů, kde si každý najde to, co potřebuje pro své zdraví a pohodu. Stránky jsou přehledné a snadno se v nich orientuje. Ceny jsou velmi příznivé a konkurenceschopné, což oceňuji. Doručení bylo rychlé a spolehlivé, balíček dorazil v perfektním stavu a pečlivě zabalený. Celkově jde o eshop, který má skvělou nabídku, výhodné ceny a dbá na kvalitu služeb. Mohu jej tedy jen doporučit!
- Široký výběr produktů
- Kosmetika pro problémovou pleť
- Rychlost doručení
- Dárek k nákupu
Kosmetika pro suchou pleť mi dorazila velmi rychle. Všechno krásně zabalené. Vůbec bych se nebála kosmetiku v dárkovém balení dát i pod vánoční stromeček blízkým. Z širokého výběru produktů jsem vybrala pro sebe, ale i pro manžela. Jsem nadšená z čistící pěny, která má na konci kartáček, už nemusím do kosmetického salonu, když se nyní dokážu rozmazlit i v pohodlí svého domova.
- Rychlost doručení
- kvalita
Skvělý poměr cena/výkon. Produkty jsou velmi příjemné na pokožce, krém se rychle vstřebá a nezanechává mastný film. Navíc balíček došel do druhého dne i s dárečkem zdarma.
- Rychlé zpracování objednávek a doručení
- Promo materiály s popisem produktů
- skvělá cena/kvalita
Objednávka byla vyřízena rychle a doručení proběhlo bez problémů. Balíček dorazil v perfektním stavu, vše bylo pečlivě zabalené a jako bonus jsem obdržela vzorečky jiných produktů, což vždy potěší, ráda zkouším nové věci. Samotný krém zatím používám krátce, aby bylo vidět výsledky ale jeho konzistence je velmi příjemná.
vše ok
- Kvalitní výrobky za více než přijatelné ceny
- Zaslání spousty vzorečků na vyzkoušení
Nga whitening is good and spray is effective
Spokojena.
- Rychlé doručení
- Rychle a spolehlive jednani
- Rychle dodani
- Zadna
- Objednání z domova, dobrá cena, dobrá komunikace
Rychlá reakce, rychlé dodání. Jsem naprosto spokojená.
- Vstřícné a seriózní jednání
- O žádné nevim