- velmi přehledné a dobře informující webové stránky
- dobrá cena
- nevím
dobrá cena a snad i kvalita
- nákup z pohodlí domova
- -----
doporučuji
Zboží přišlo poškozené, zřejmě se poškodilo během přepravy. Biorenesance okamžitě zaslala zboží nové, na své náklady. S tímto přístupem jsem se ještě nesetkala. Vřele všem doporučuji nákup v tomto obchodě. Skvělá komunikace, velký výběr zboží za rozumné ceny.
- sortiment,cena
Objednal jsem poslední kusy keramiky na skladě, byl jsem obchodem upozorněn, že dva z nich mají drobnou vadu na kráse, vše s fotografiemi a nabídkou slevy. Chválím obchod za seriózní a rychlé jednání.
- Siroke spektrum zbozi,
- kvalita sluzby dodani
- (nabidli jste mi pruzne jine zbozi, kdyz me puvodni nebylo zrovna na sklade)
- perfektní komunikace
Jednoznačně doporučuji
Zasilka nebyla kompletni, po kratke komunikaci byla ihned doposlana. Obchod doporucuji.
- Vyhovovalo mi,že mohu objednat z domu.
Prostě pohoda.Hned jsem byla vyrozuměna,že je zboží na skladě atd.
- AMALAKI - nesouhlasila hmotnost, deklarovaná 1000 g, skutečná navážená 900 g.
- Ostatní hmostnosti u dodaného zboží OK.
- U některého zboží není uveden původ.- země.
- Postrádám upozornění na ternín dodání zavoláním nebo SMS.
Obchod doporučuji a budu ho využívat i v budoucnu.
Reakce obchodu BioRenesance.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi.
- Amalaki 1kg balení, které máme skladem jsme převážili a jsou v pořádku. Nejsme výrobci, takže se stala chyba nejspíš v balírně. Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám nabídneme kompenzaci.
- Země původu. Někteří naši dodavatelé bohužel původ neuvádí na obale. V případě zájmu Vám můžeme tuto informaci zjistit. Případně je uvedena ve specifikaci produktu v eshopu.
- O odeslání informujeme emailem se sledovacím kódem zásilky. Při zvolení služby DR od České pošty, by Vás měla pošta ještě kontaktovat SMS. Můžete nám ovšem napsat do poznámky žádost o informování na mobil.
Děkujeme za Vaši přízeň.
Musil Pavel
BioRenesance.cz -
- V obochodě jsme narazila na zboží, které jsem hledala. Informace jsou na webu obsáhlé.
- Přehledný eshop.
- Na žádné jsem neobjevila
Naprostá spokojenost, rychlé doručení dobrá komunikace. Zboží dorazilo v porádku.
Doporučuji. -
- -poměrně široký sortiment zboží
- -vyhovující balení a dobrá cena
- důvody výše
- doporučuji -
- špatné informace pro zákazníka, který chce své zboží co nejdříve, využiji možnosti osobního odběru mimo místo prodeje a ve finále se dozví, že bude zboží převezeno, až se tam pojede ... :-(
Informujte se před koupí, kdy bude zboží doručeno do místa odběru, resp. kdy bude jeho expedice
Reakce obchodu BioRenesance.cz
omlouváme se za komplikace a děkujeme za zpětnou vazbu.
Informace o dodání zásilky na Brněnské výdejové místo jsme upřesnili - ***Zásilky do Brna odesíláme 1x týdně, o připravené zásilce Vás budeme informovat. V případě, že potřebujete zboží ihned doručit, informujte se na termín expedice na odběrové místo. tel: 720 217 546, email: [email protected] *** Případně využijte alternativní nabízenou dopravu ČP/DPD.
více o dopravě v obchodních podmínkách: http://www.biorenesance.cz/biorenesance/0/0/2/289
Děkujeme za podnět ke zlepšení našich služeb.
Musil Pavel
BioRenesance.cz -
- velký výběr, zajímavý sortiment
- Množství nabízeného zboží
- žádné
Je to můj oblíbený obchod.
- Dobrá kvalita zboží
- Nemá slabiny
Dobrý obchod
- kvalita - cena
- přehlednost
- rychlost dodání
DOPORUČUJI
- osobní přístup
- široký sortiment přírodních produktů,dostupné i exotické zboží za poměrně vhodnou cenu
- velká závislost na dodavatelích
velice dobrý internetový obchod,kvalitní zboží za slušnou cenu a výborná komunikace