Spolehlivý obchod.
- Nic mě nenapadá
- zboží nebylo skladem
- Velmi rychlé vyřízení objednávky a odeslání zboží
- Co je psáno skladem, tak je opravdu skladem
Rád zde opět nakoupím.
Reakce obchodu BioRenesance.cz
Děkujeme za recenzi! Pokud je vše skladem odesíláme zboží obratem. V případě, že některá položka z objednávky skladem není, objednáváme u dodavatele neprodleně a snažíme se ji vyřídit co nejrychleji. Tuto informaci naleznete v detailu produktu, o termínu naskladnění Vás informujeme v emailu.
Vždy nás potěší, když se k nám zákazníci vracejí. Proto na další objendávku obdržítě slevový kupón a malý dáreček pro potěšení je také samozřejmostí :)
Pevné zdraví a radostnou mysl
přeje Pavel z BioRenesance.cz -
- Výběr, kvalita, cena.
- Nevím
Doporučuji, všem milovníkům kvalitních čajů.
Reakce obchodu BioRenesance.cz
Děkujeme za recenzi. Do naší nabídky zařazujeme produkty na základě kvality a osobní zkušenosti. Ceny zboží jsou nastaveny maximálně přívětivě + výhody pro registrované zákazníky a na další nákup obdržíce voucher. Mezi naše nejoblíbenější čaje patří zelený čaj Benifuki, Gaba čaj a Jiaogulan, který jste si objednal. Tak ať chutná a dodá sílu :)
S prátelským pozdravem
Pavel z BioRenesance.cz -
- široký sortiment
- dobré ceny
S obchodem jsem spokojen, nakupuji pravidelně.
Dobrá komunikace, ochotni
Milý Pali,
děkujeme za pochvalu! Moc si toho vážíme :)
Se srdečným pozdravem
Tým BioRenesance.cz
Petra a Pavel -
Na mé trvalé trávící problémy mi velice pomáhá už pár lety vyzkoušené Noni, jsem zvyklá na jeden druh zpracování a toto balení nakupuji vždy právě tady. Noni samozřejmě zpracovávají i jiní výrobci, ale to už mi tolik nevyvuje. Jsem ráda, že jsem tento obchod kdysi objevila a doufám, že ještě na trhu vydrží.
Reakce obchodu BioRenesance.cz
děkujeme za milou recenzi a dlouholetou přízeň. Budeme se snažit i nadále být dobrým parťákem pro Vaši vitalitu.
Přejeme pevné zdraví a radostnou mysl.
Se srdečným pozdravem
Tým BioRenesance.cz -
Rýchle dodanie
- Rychle dodani
- velice rychlé dodání
- Expresné dodanie
Nakupuji tu opakovaně, obchod je spolehlivý, jen by mohli vylepšit jejich - zatím - velmi úspornou komunikaci.
- Příjemné jednání :)
Široký výběr a příjemné jednání.
Tento e-shop už jsem hodnotila mockrát a stále stejně - je to opravdu jeden z mála obchodů v celé republice, kde mají zboží velmi prospěšné pro můj zdravotní stav. Ceny tohoto přípravku jsou stabilní, doručení rychlé.
- Pěkný výběr
- Rychlé odeslání
- Dobré ceny
Dekuji za kvalitni sluzby.
Vše vždy proběhlo bez problémů i když jsem řešila doobjednání zboží k již zaplacené a vytvořené objednávce. Doporučuji.
- kvalitní zboží
Vše proběhlo bez problémů a rychle,jsem s obchodem spokojená
- Rýchlosť. Komunikácia.