- Dobrá komunikace, vstřícnost, ochota. Všechno super.
- Žádné.
Dobrá komunikace, vstřícnost, ochota. Všechno super.
- Jsem velmi spokojená s dodáním zboří, rychlost, kvalita
V prvom rade sa vam chcem ospravedlniť za dodávku naplasti, nakoľko bola v inom balení ako som si objednal. Myslel som si že je to ina náplasť ale odborníčka na čínsku medicínu mi povedala, že to bolo iba staršie balenie.
Dříve jsem v tomto obchodě často nakupovala, nyní už týden čekám na svou objednávku a nepřišel ani mail, že by se něco dělo. :(
Dobrý den, paní Kunstová,
velice nás mrzí, že jste tentokrát nebyla s našimi službami spokojena. Omlouváme se za zdržení Vaší objednávky a nedostatečnou komunikaci z naší strany. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a vážíme si toho, že jste u nás v minulosti opakovaně nakupovala.
Vaše objednávka je již na cestě k Vám a můžete ji sledovat zde: https://tracking.packeta.com/cs_CZ/?id=Z4686230635
Do balíčku jsme jako omluvu přidali několik vzorků čajů, které by Vám mohly udělat radost. Věříme, že s nimi budete spokojená.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, která nám pomáhá zlepšovat naše služby. Uděláme vše pro to, aby se podobná situace již neopakovala.
Pokud byste měla jakékoliv dotazy nebo připomínky, neváhejte nás prosím kontaktovat. Jsme tu pro Vás.
BioRenesance.cz -
- Obchodník komunikuje dobře, v případě nějakých nesrovnalostí nebo nejistoty ochotně volají zákazníkovi
+ serióznost
- rychlost vyřízení objednávky
Je to můj první nákup tady. Komunikace dobrá, rychlost zaslání dobrá, jen jsem trochu rozčarovaná z toho, že mi poslali doplněk stravy, který má záruku už jen 2 měsíce a pár dnů.
Dobrý den, paní Alo,
velice nás mrzí Vaše rozčarování. Produkt byl ve slevě právě z důvodu krátké minimální trvanlivosti, což bylo u produktu uvedeno. Byl skladován v lednici, aby byla zajištěna jeho kvalita. Pokud jste s produktem nespokojená, máte vždy možnost vrácení zboží a peněz na naše náklady. Doporučujeme nás příště kontaktovat, určitě najdeme řešení k Vaší spokojenosti. Spokojenost našich zákazníků je naší prioritou.
BioRenesance.cz -
- Široký výběr produktů za přijatelné ceny.
Reakce obchodu BioRenesance.cz
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že oceňujete náš široký výběr produktů a přijatelné ceny. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
- Kvalitní produkty
- Skvělá komunikace
Reakce obchodu BioRenesance.cz
děkujeme za Vaši recenzi! Velmi nás těší, že jste spokojená s kvalitou našich produktů a skvělou komunikací. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
- Tovar ešte stále nedorazil
Reakce obchodu BioRenesance.cz
omlouváme se, ale bohužel se nám nepodařilo odeslat Vaši zásilku před Velikonocemi. Vaše zásilka je nyní připravena k vyzvednutí na výdejním místě, více informací naleznete v emailu. Děkujeme za Vaše pochopení a objednávku. Doufáme, že příště budeme lepší. :)
S přátelským pozdravem,
Pavel z BioRenesance.cz -
- velký výběrkvalitního zboží, rychlé dodání
Dobrý den Renáto,
děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Moc si toho vážíme.
S přátelským pozdravem,
Pavel z BioRenesance.cz -
Byl mě omylem dodán jiný produkt, než jsem si objednal. Telefonicky jsem toto reklamoval. Zástupce mě po telefonu sdělil, že mi obratem pošlou správný produkt s tím, že bude zdarma a ten omylem poslaný nemusím vracet. Nešlo o moc peněz, ale přesto jsem byl v očekávání, jak to dopadne.
A byl jsem mile překvapen. Do týdne dorazila slíbená zásilka - ta, co jsem původně objednal a zdarma. Díky za vstřícné a poctivé jednání.Reakce obchodu BioRenesance.cz
Děkujeme za Vaše doporučení. Zákazník je u nás vždy na prvním místě. Pokud dojde k chybě, snažíme se ji napravit tak, aby byli naši zákazníci maximálně spokojeni :) Pavel z BioRenesance.cz
vše ok
Děkujeme za doporučení. Pavel z BioRenesance.cz
- velký výběr produktů, rychlé dodání
Děkujeme za hodnocení a nákup. S pozdravem Pavel z BioRenesance.cz
- Rychlé jednání, kvalita přípravků, profesionální přístup
Mockrát děkujeme za pochvalu. Pavel z BioRenesance.cz
- Rýchle dodanie tovaru a ešte aj zľava pri novej objednávke. Úplná spokojnosť. Ďakujem
Odporúčam využiť nákup ponúkaných služieb
Reakce obchodu BioRenesance.cz
Děkujeme za doporučení a posíláme pozdravy na Slovensko! Pavel z BioRenesance.cz
Dobrý den,zboží nebylo doručeno,zaplatil jsem předem,zkuste to napravit,
děkuji J.Zachar- 728 845 216Reakce obchodu BioRenesance.cz
Dobrý den, pane Zachare,
moc se omlouvám za čekání a děkuji za pochopení.
Pavel Musil, BioRenesance.cz -
Rychlé doručení, vstřícné jednání.
- rychlost,kvalita