- Nereagují na e-mail
- Nereagují na telefon
- Infolinku nikdo neobsluhuje
- Neodesílají objednané zboží
- Mažou negativní komentáře na instagramu
Byla jsem dlouholetý a věrný zákazník. Už nikdy. Poslední zkušenost mě přesvědčila o tom, ze tento obchod absolutně selhal v mnoha ohledech.
O jednáme zboží mám k tomuto datu 12 dní. Strávila jsem 3 hodiny na jejich absolutně šíleně neprofesionální infolince. Zaslala jsem několik e-mailů a pokoušela se dovolat na číslo spojené s účtem na instagramu. Nic.
Negativní komentáře na instagramu (2) jsou smazané.
Ale komunikace stále není. O povrchní věci se starají, to ano…(image), ale o to co je vlastně živí, to ne (zákazníci).
Na webovkách o tomto excesu nic není zmíněno, jen přibývá negativních recenzí na různých platformách.
Nedoporučuji vůbec nic objednávat a už vůbec ne něco platit dopředu. Tenhle obchod je buď šíleně neorganizovaná a arogantní společnost a nebo podvod. -
- Hezky zpracované stránky
- Dlouhá dodací doba
- Zákaznický servis nereaguje
Ani po asi 11 dnech od objednávky není odeslané zboží, které má být skladem. Psala jsem na zákaznický servis před pár dny a bez reakce. Příště si to prostě koupím radši z Alzy nebo Rohlíku
Zboží, které mělo být skladem, za 11 dní nedorazilo, nikdo mne nekontaktoval, na můj dotaz, co je s objednávkou, zatím taky nikdo neodpověděl. Dříve jsem vždy nakupovala v kamenné prodejně a byla jsem spokojená, tak snad je to jen momentální zkrat.
- Zboží po měsíci stále nedorazilo. Nikdo mě nekontaktoval
Snažil jsem se dovolat, ale nikdo to nebere a na e-maily také neodpovídají. Mám pocit, že se svého zaplaceného zboží nejspíše nedočkám.
- Nekomunikuji
- Nezvedaji telefon
- Nevraci penize za zbozi, ktere neposlali
Už přes 3 týdny čekám na svoji zaplacenou objednávku. Zboří bylo na skladně v době objednání, je tam i teď. Komunikace žádná, na e-maily nereagují.
Objednávala jsem 30.6., zboží nedorazilo, obchod vůbec nekomunikuje se zákazníkem. Po urgencích na infolinku, mailem a nekomunikaci ze strany obchodu jsem objednávku zrušila. Peníze vráceny, omluva žádná. Podivný přístup.
- dlouhá dodací lhůta, skoro 14dní
Při objednávce s okamžitou platbou bych očekávala odeslání zboží do 2-3 prac. dní. V tomto obchodě jsem se po týdnu musela připomenout e-mailem a teprve poté mi bylo sděleno, že odesílají.
Objednáno a uhrazeno 27.6 a zboží dorazilo 10.7. -
Bohužel se musím přidat ke špatným recenzím. Dříve jsem v Biooo objednávala bez problému. Nyní čekám již 11. den na svou objednávku, kterou stále nemám. Na emaily neodpovídají a na zákaznické lince jsem strávila již několik hodin poslechem hudby a automatu, který mi sděloval pořád dokola, kolikátá jsem v pořadí. Už u nich nikdy nic nekoupím.
- Velké množství různých přírodních produktů v jednom obchodě
- Velký výběr
- Ceny jsou vyšší než jinde
- Poštovné zdarma od vysoké ceny nákupu (v řádu tisíců) oproti jiným obchodům
- Dlouhá dodací doba
Zatím nedoporučuji, neboť stále nemám zboží a hlavně obchod nekomunikuje - mail, kontaktní formulář a půl hod čekání na zák. lince (stále 4. v pořadí) a nic, žádný kontakt. Stále věřím, že až se někdo ozve tak to vyřešíme a dostanu zboží nebo peníze zpět, ale zatím nemohu obchod doporučit.
Bohužel se musím přidat ke špatným recenzím. Mám objednané zboží, rezervaci částky na účtu od 6.7., přesto jsem dnes 10.7. dostala urgenci, abych zaplatila. Termín doručení měl být mezi 9-12.7, což je zřejmé, že určitě nestihnou. Na klientskou linku se v podstatě nelze dovolat, 40 minut čekání a pořád jsem prý v pořadí. Prozatím přišly pouze automatické odpovědi. S politováním musím konstatovat, že zde už asi nenakoupím. Je skvělé, když máte super výrobky, ale když k nim nepřidáte nezbytný dobrý servis, tak o zákazníky přijdete dřív, než je získáte.
Žádný e-mail o objednávce. Zboží dosud nedorazilo
Naprosto otřesné. Po týdnu od objednání nemám žádné informace o objednávce. Na telefonní lince jsem vyčkávala 30 minut, než mě někdo obsloužil.Poté jsem se dozvěděla, že jednu věc nemají skladem a čekají na dodání. Nedoporučuji.
- Příšerná zákaznická linka
- Lze objednat zboží, které není na skladě
- Na objednávku čekám 5 týdnů a nemám žádné informace
- Velmi špatná komunikace se zákaznickou linkou.
- Na zaplacenou objednávku čekám už měsíc. Obchod balíček ani neodeslal.
Tento obchod rozhodně nedoporučuji. Nedostala jsem potvrzení objednávky, zboží neposlali a jediné, co mně přišlo, bylo hodnocení obchodu po šesti dnech ode dne objednání. Po třičtvrtě hodiny čekání na jejich call centru mně paní sdělila, že produkt je vyprodán a v dohledné době nebude. Přitom jej stále mají na eshopu jako dostupný. Velké štěstí, že jsem měla úhradu dobírkou! Objednávku jsem zrušila.
Objednávám teď hodně balíčků z různých e-shopů a tak je zajímavé pozorovat, že objednávky vytvořené mnohem později mám již dávno doma, zatímco Biooo ještě ani neexpedovalo (je to již 6 pracovních dnů).
Obchod jsem dříve měla ráda hlavně kvůli kamenným prodejnám, ale e-shop mě tímto zklamal. Zboží je navíc často výrazně dražší, než na jiných eshopech. Na druhou stranu nikde nemají tak velkou nabídku. -
- široký sortiment
- dobré ceny
- poplatek za vyzvednutí na pobočce
- v případě nedostupnosti zboží není při objednávce nijak zvýrazněno, lehko se to přehlédne a člověk pak čeká a čeká než zásilka dorazí
- žádná komunikace
Možnosti dodání: již zítra u vás. Realita? Kdo ví...ani po 11 dnech od objednávky nemám balík, ani žádnou komunikaci :(