- Rychle dodání a skvělá komunikace s obchodem
- perfektni komunikace i pripade detailu
Nejprve mi poslali omylem trochu jine zbozi, nez jsem si objednal, ale nakonec se se vyresilo aniz bych s tim mel nejake naklady navic.
přehledný výběr, okamžité dodání
- Výborná komunikace s obchodem
- Vstříctnost
- Příznivé ceny
- Rychlé doručení
Vše O.K. Obchod doporučuji!
+ komunikace, rychlost
- Osobní přístup
- Široký sortiment
- Profesionální poradenství
- Nabídka pravidelně aktualizována o nově dostupné technologie a produkty
Rychlé
Rychlost
- ceny
- výběr zboží
- komunikace s obchodem
Zakoupila jsem na e-shopu spreje a v objednávce mi přišel jeden jiný, obchod ale vše rychle vyřešil a poslal mi ten správný. Komunikace tedy naprosto v pořádku a super výběr zboží k tomu. Děkuji.
Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. (Autor hodnocení nesmí být spřízněný s hodnoceným obchodem)
- Naprostá spolehlivost zboží obratem zaslané.
Některé z výrobků, které jsem objednala, nejsou skladem. Z obchodu mi dali obratem vědět a nechali na mě, zda tuto část objednávky zruším, vyměním za jiné zboží nebo si počkám. Fér přístup
cena, rychlost
- jeden den objednáno , druhý den doručeno :c)
- Perfektní komunikace s obchodem,navrhli a zajistili změnu dopravce
- maximální spokojenost
- Objednávka proběhla v pořádku. Takže spokojenost!!
- Zatím žádná!!
Standartní a spolehlivý obchod.
- Dodavatel obchodu nedorucil japsar vo velkosti 12kapes , ale obchod ma ihned kontaktoval a navrhli riesenia (vratane aj zrusenia objednavky ak by som chcela), boli ustretovi, mili. Super fakt.
- Veliký výběr
- Dobré ceny
- Příjemná komunikace, skvěle poradí
Zboží dorazilo hned na druhý den od objednání, měli zrovna skvělou akci ,takže to bylo za dobrou cenu. Před objednáním jsem jim volal a skvěle mi poradili. Naprostá spokojenost.
- Po týdnu jsem se začal zajímat proč se nic neděje, když zboží mají na e-shopu skladem. Prý zapomněli informovat že zboží nemají a objednávku stornovali.
Nekomunikují
Reakce obchodu Bio-Farm.cz
Dobrý den. Zboží se ukazovalo skladem u balení 1l a vy jste si objednal 5l balení. Zkoušeli jsme Vaší objednávce vyhovět, ale žádný z dodavatelů větší balení neměl skladem. V pondělí jste objednal a v pátek jsme Vám dávali vědět že dané zboží není, bylo to později jako je obvyklé ale čekali jsme na vyjádření od dodavatelů.