Dobrý odbchod zboží rozumí, velký výběr kol. Měli kolo co nikde není. Rychlost a spolehlivost v jednání.
Rychlost, vstřícnost, ochota, rozumí produktům, které prodávají.
- jednoznačně výhodná cena dokonce u obtížně dostupného produktu!
Perfektní domluva o zboží
- Rychlá příprava objednávky
- Skvělý přístup
- výborná komunikace s obchodem
- dostupnost
Po telefonu ověřená dostupnost a domluva ohledně možného doručení navýbornou i 5 minut před zavíračkou. Dodáno přesně jak bylo domluveno, perfektně zabaleno. Děkuji
Rychlost,preciznost
- Skvělá komunikace, ochotný personál
- Profíci
Profíci. Poradí, zařídí, super personál.
- Komunikace ze strany eshopu v průběhu objednávky
Eshop přehledný a jednoduše jsem našel, co jsem hledal, komunikace rychlá a bezproblémová a zboží mi dorazilo v pořádku a brzy. Po mé zkušenosti mohou obchod jenom doporučit a rada od profesionála je vždy výhodou. TS
- Jsem spokojen, objednal jsem, co sem potřeboval na přehledném webu a rychle díly dorazily...Jsem spokojen a příště neváhám zde opět nakoupit. :)
Super přístup a v případě potřeby i pomoc s výběrem. Doporučuji
Ochotna obsluha, vyborna komunikace.
výborná komunikace, dobrá cena, rychlost dodání-OK-.
- Rychlá možnost vyzvednutí.
Pro mě ověřený obchod, nakupuji zde pravidelně.
- nič
- Objednávka byla vyřízena (zboží předáno) v daný den před obdržením SMS k vyzvednutí, jelikož jsem spěchal, beru to jako velké plus.
- Ochotný personál
Reakce obchodu BIKESTOCK.CZ