Nedarí sa vôbec dovolať, neviem čo je s mojou objednávkou
- Měli udanou velikost,kterou vlastně již neměli.
- Cena zboží
- Doprava za 50kč (platba předem)
- Objednal som tovar ktory mali mat skladom , neodpovedali na emaily tak po 7 dnoch som stornoval objednavku aj na to zareagovali az po 4 dnoch
- Pěkné nabízené ceny
- Deklarovaná dodací lhůta
- Možnost odběru v zásilkovně
- Cena přepravného
- Nejsem si jist, za zboží deklarované jako skladem, skladem v obchodě opravdu je
Obchod se zatím nerealizoval. Objednal jsem pneu s poznámkou, že pokud obchod nedodá DOT2017, je objednávka neplatná. Chápu tedy, že možná objednávku realizovat obchod nebude. Ale nechápu, proč mi tuto informaci nemůže dát někdo vědět. Mohl jsem již mít pneu z jiného obchodu, který by jistě lépe komunikoval. Doporučuji pouze z důvodu, že můžete mít větší štěstí. Příště žádnou podmínku dodání neuvedu a zkrátka v případě, že mi nebude vyhovovat DOT pneu, zásilku zkrátka nepřevezmu. To se obchodu vyplatí jistě mnohem víc, než mi poslat informativní e-mail, že nemají mnou požadované zboží.
- Nedá sa do Slovenskej pobočky dovolať . Jednoducho komunikácia žiadna. 3x katastrofa!!!
- Rychlá expedice zboží
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Včera jsem objednal a dnes už mám balík doma. Prostě ideální obchod.
- široký sortiment,rychlost dodání
- neznám
mohu doporučit
- dobré ceny
- po týdnu, kdy měl mít zboží dopravce, jsem je kontaktoval s dotazem - bez odezvy
Nepřišla žádná reakce na moji objednávku.
na dobrej urovni
- Nabízejí zboží, které deklarují skladem, po týdnu mi napsali, že zboží bude za měsíc a půl. NEDOPORUČUJI
Reakce obchodu BikersPlanet
Dobrý den pane Horáku,
je nám líto, že objednané zboží nebylo skladem. Nicméně u pneumatik Pirelli nemáme uváděnou skladovost, a proto nelze se domnívat, že zboží je automaticky skladem.
Valentová - Bikersplanet.cz -
- vyhodna cena
muzete se spolehnout
Reakce obchodu BikersPlanet
Děkujeme za vyplnění ankety spokojenosti :-)
- Třídění podle motorek.
- Přehledný shop.
- Okamžitá komunikace.
- Nemusí souhlasit sklad e-shopu se skladem fyzickým.
Objednané zboží bylo na eshopu skladem, fyzicky však nebylo k dispozici.
Reakce obchodu byla okamžitá, což je plus.
Příště snad bude výsledek lepší. -
- zboží, které avizovaly, že je skladem, opravdu skladem bylo a druhý den bylo u mě
- nesehnal jsem u Vás k této zadní pneu předek (nebyl skladem, musel jsem objednat jinde)
prostě můžu doporučit
- Dobré ceny, výhodná doprava, spoľahlivý int.obchod
- neviem o žiadnych
Dobré ceny, výhodná a rýchle doručenie i napriek tomu, že som objednával tovar, ktorý nemali skladom, dobrý a spoľahlivý int.obchod.
- Super rychlost do druhého dne dodání,nejlepší cena nejlepší poštovné.
- Neznám
Vřele doporučuji
- Nabízí zboží, které je označené jako skladem, i když ho evidentně skladem nemají.
- Nulová komunikace ze strany obchodu.
Ušetřete čas a rovnou nakupte jinde, a pokud už Vás něco přiměje nakoupit zde tak jedině na dobírku, ušetříte si tím starosti s vracením peněz. Já jsem čekal na zboží skladem cca 14 dní a nedorazilo. Nakoupil jsem v jiném obchodě a do tří dnů jsem vše měl.