spokojenost s rychlostí dodání, ač před Vánoci
Rychlost dodání
Vše v naprostém pořádku.
- Oproti konkurenci měli i opravdu dlouhé hole.
Absolutně nulová komunikace.
V průběhu týdne objednáno, v pondělí oznámení od Zásilkovny, že přebírají zboží. Trochu pomalejší, ale před vánoci budiž. Potud OK.
A ve středu najednou mail, že mám k vyzvednutí zboží od úplně jiného eshopu (motonero.cz) na úplně jiném místě. říkám si, zřejmě omyl. Jenže pak i SMS s heslem. Teprve pak jsem zjistil, že zásilka u Zásilkovny byla stornována a že motonero.cz a bikenero.cz mají stejného vlastníka.
Chápal bych, že byl problém s dopravou a že museli zvolit jiného dopravce a jiné výdejní místo (o ulici jinde), ale čekal bych aspoň oznámení, že to mění a ne toto - původně jsem si říkal, že z tohoto obchodu jsem nic neobjednal ani na toto místo, tak je to omyl a nechám to být.
A nebýt to vánoční dárek pro manželku týden před vánoci, nechal bych v tom klidně obchod vykoupat, pohádal se s nimi a zásilku stornoval a požadoval zpět peníze.
Tak doufám, že aspoň zboží bude OK. -
Vše v naprostém pořádku.
Výborná komunikace, rychlost dodání.
Dobré, rychlé
- Bohužel zatím nemohu hodnotit, zboží mi ani po 8dnech nedošlo
- Cena zboží, cena dopravy
Velký výběr zboží, rychlé dodání. Výborná komunikace s majitelem obchodu.
Dodávka do zásilkovny poměrně rychlá cca 2dny, Dosud nerozbaleno - s ohledem na obsah neočekávám problém (?)
Vše ok, rychlé dodání.
Vše OK, doporučuji.
- Dobrá cena
- Rychlé doručení
- Bezproblémové objednání ,rychle dodání .
- Nekde dobre ceny
- Reklamace bezproblemova
- Pomala doba zpracovani a odeslani (3dny)
- Nemoznost platit dobirkou pri doruceni
I kdyz jsem cetl predem, ze objednavky se zpracovavaji 1-4 dny, tak oproti jinym e-shopum je doba zpracovani 3 dny proste slabe. Navic jsem dostal jine zbozi, nez jsem objednaval. Ale vyzdvihnout musim perfektni vyrizeni reklamace, kdy reklamovane zbozi stacilo odnest na Zasilkovnu a nemusel jsem se dal o nic starat. Spravny produkt mi byl zaslan nasledovne. Nemoznost platit dobirkou je take mensi minus. Nenarazil jsem na obchod, ktery by zrusil dobirku kvuli nevyzvedavani zasilek, jak je uvedeno na jejich strankach. Celkove tedy obchod doporucuji lidem, co nepospichaji na objednane zbozi a nevadi jim platba predem.
- Obrovská rychlost vyřízení a dodání
- Rychle dodání
- Výborná komunikace