- Podrobný popis a vyzkoušení na prodejně
- rychlá doprava až do domu.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Po zakoupení nekomunikují a problémy neřeší. Zákazníka posílají do háje.
Na kole namontovány jiné komponenty, než byly deklarované.
Rychlé jednání. Příjemná obsluha
- Jsem velice spokojená.Zbozi mi bylo dodáno skoro okamžitě,perfektně zabalené.vse bylo v pořádku.
Pokud budu kupovat kolo pro sebe,určitě nakoupím zde znova
- Vše rychle a perfektně připraveno
Skvělý a profesionální přístup. Vřelý vše ukázali, pomohli s výběrem. Velká spokojenost.
- sehnal jsem tu, co jinde neměli a za dobrou cenu v rámci BlackFriday
- velmi rychlé odeslání zásilky
- sice doporučuji, ALE... (viz popis)
Jako doplněk kvůli poštovnému zdarma jsem přihodil dvě CR2032 baterie, které se hodí vždy. Jedna z nich přišla v rozbaleném blistru přelepeném izolepou - to jako fakt?!!! Zbytek objednávky byl v cajku, ale mou důvěru v tento eshop to rozhodně neposílilo...
- Výborná komunikace
- Rychlé doručení
Dobrý den pane Karle,
děkujeme za milé hodnocení! Přejeme vašim dětem radost z jízdy na nových "strojích" a budeme rádi, když se na nás opět obrátíte, až bude potřeba vyměnit je za větší. :)
- Super fast delivery
- They have second hand products in a good quality
Good afternoon Pascale,
thank you for the great review! We're glad to hear you were happy with your purchase. We wish many happy moments with the new bike. :)
BIKEMAX team -
- Velmi široký výběr
- kamenné prodejny
- ochotný personál
- možnost stáhnout zboží z jiné prodejny
Dobrý den pane Petře,
děkujeme za skvělé hodnocení! Těší nás, že jste byl s nákupem elektrokol na naší ostravské prodejně spokojen. Doufáme, že vaše nová kola vám budou dlouho sloužit, a že nás zase navštívíte. :)
Tým BIKEMAX -
- ochotný a odborně zdatný personál
Reakce obchodu BIKEMAX
děkujeme za pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naším personálem a jejich odborným přístupem. Doufáme, že nové kolo vám přinese spoustu radosti a pohodlí na každé jízdě! Těšíme se na vaši příští návštěvu. :)
- Dobré ceny
- Ochotný personál
Doporučuji!
Reakce obchodu BIKEMAX
moc děkujeme za vaši skvělou recenzi. Jsme rádi, že na vás nákup kola na naší zlínské prodejně udělal dobrý dojem a s radostí vás kdykoliv znovu přivítáme. Přejeme, ať vám jízda na novém kole dělá jen radost. :)
- Rychlost a ochota jednat
Dobrý den pane Jardo,
děkujeme za vaši recenzi. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem elektrokola na našem e-shopu spokojený. Přejeme vám spoustu pohodových jízd a mnoho kilometrů bez mráčku! :)
- Rychlost dodání
Reakce obchodu BIKEMAX
děkujeme za vaši kladnou recenzi. Objednávky se vždy snažíme vyřizovat v nejkratším možném čase. Přejeme vám mnoho skvělých zážitků na vašem novém elektrokole! :)
Tým BIKEMAX -
Kolo i řetěz došli v pořádku až na blatník. Tomu chyběl třetí držák na přední blatník, a to mi byl i tento blatník doporučen. Jinak cajk
Vše ok
Dobrý den pane Libore,
děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Přejeme vám spoustu pohodových kilometrů a radosti z jízdy na vašem novém elektrokole! :)
Tým BIKEMAX -
- Na prodejně v Ostravě nebylo tak jsem si ho koupil přes shop
Reakce obchodu BIKEMAX
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, které se velice vážíme. Na našem e-shopu nabízíme širokou škálu kol i elektrokol a bohužel nejsme schopni zajistit skladovou dostupnost všech produktů na každé naší prodejně. Jsme tedy rádi, že jste využil náš e-shop, když vaše vysněné elektrokolo zrovna na ostravské prodejně nebylo skladem. Přejeme vám spoustu radostných zážitků! :)
Tým BIKEMAX -
Ochotný a profesionální přístup k zákazníkovi
Dobrý den pane Zdeňku,
velice děkujeme za vaši milou recenzi. Těší nás, že jste byl spokojen s prací našeho týmu na olomoucké prodejně. Přejeme, ať vám odpružená sedlovka zajistí maximální pohodlí při každé jízdě! :)
Tým BIKEMAX