Přihlásit se a přidat recenzi

Hezky obchod i s kavarnou

• Doručení neproběhlo na zásilkovnu.
    • Není.

• Měli něco, co jsem se snažila sehnat více než půl roku.
    • Delší doba odeslání

• PŘI DOPRODEJI OBJEDNANÉHO VYROBKU MI BYLA NABIDNUTA LEPŠÍ NAHRADA ZA STEJNÉ PENIZE

• rychlost dodání
    • komunikace

Doposavad se mnou nikdo nekomunikuje , platbu kterou jsem zaplatil on-line mi e-shop po 7 dnech nevrátil. Zboží které bylo na jejich stránkách mi stornovali po zaplacení . Nekorektní jednání ze strany e-shopu , nedoporučuji zde nakupovat.

• Web je přehledný a kluci v obchodě, ochotní....jedním slovem PROFÍCI všem doporučuji !

• cena, rychlost

Zboží bylo označeno že je skladem. Ale nebylo tomu tak. Nicméně obchod hledá přiměřenou náhradu.

• Kvalitní produkty

• Ze dvou mých objednávek u tohoto shopu jsem neobdržel ani jednu, nikdy zboží nebylo skladem.
    • nelze se dovolat a dopsat

na stránkách mají 5ks skladem, ale ukázalo se, že zboží nemají.

objednané zboží nebylo skladem byť v nabídce skladem mělo být... Při telefonické komunikaci na mě působil obchod chaoticky, kdy nevěděli jaké pláště na skladě mají a jaké ne...

Nakupovat zde nedoporučuji, za vrácené zboží zpět jsem z prodejce doloval peníze dva měsíce, spousta telefonátů a emailů. Organizace na mě působila chaoticky...

• 100 %

• Profesionalita
    • Otevírací doba kamenného obchodu (do 19)
    • Kvalita výrobků

Koupil jsem helmu, dostal jsem radu, když jsem potřeboval. Ve chvíli, kdy jsem šel do kamenného obchodu, jsem neměl pocit, že otravuju, ale naopak, že jsou v obchodě kvůli mně, dohodnutý servis byl bez čekání, kvalitní, profesionální.

Ešte nič nemam

• Sortiment skladem
    • Cena
    • Přístup - zvolil jsem nevhodnou velikost dresu, zboží mi ochotně vyměnili

nabízejí zboží které není skladem

• Rýchle, bezproblémové aj na Slovensko. Doporučujem.