Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlý, skvělý přístup pana Jana Popelky :-)

Zbozi nedorazilo protoze nebylo skladem. Dorazi za tyden. Obchod me na to upozornil takze vse v poradku. Super ceny

Zboží připraveni dříve než avizovaná doba, takže milé překvapení.
    Výborná komunikace. Jelikož jsem požádala o vydání v Karlových Varech, pán mi dokonce sám volal, aby se domluvil na mých možnostech vyzvednutí.

• rychle doručeni

• výborná, přehledná nabídka, široký sortiment zboží, rychlé a vstřícné jednání, splnění dohod

• telefon je nedostupný,

již podruhé jsem objednávala, ale opět vybrané zboží nebylo skladem. Slibovali za 5-10 dní dodání, po 10 dnech stále bez jakékoli zprávy, telefon nedostupný, nespolehlivost!

• Tovar, ktorý som inde nenašla. Prijateľné ceny. Super komunikácia s obchodom.
    • Tovar nebol na sklade obchodu, hoci bol ponúkaný ako skladom.

• Příjemné jednání, rychlá komunikace
    • Velký výběr zboží
    • Příznivé ceny
    • I když bylo zboží uvedeno jako "skladem", 2 ze 3 vybraných kusů zboží skladem nebyly a po vytvoření a odeslání objednávky jsem si nakonec musela vybrat jiné, jelikož jsem nemohla čekat, až bude zboží naskladněno.

Doporučuji si před objednávkou ověřit stav zboží.

Kupoval jsem krátce před vánoci, ač to vypadalo že se to nestihne dorazil balíček včas. Děkuji

Lžou a zboží nemají skladem.

Reakce obchodu BICI-SHOP.CZ

zboží bylo odesláno a dle dopravce proběhl již jeden neúspěšný pokus o doručení, dnes je zboží znovu na rozvozu, více informací jsme vám zaslali do emailu. Omlouváme se za zdržení ale dopravci již před vánoci nestíhají. Děkujeme za pochopení.

• Dostupnosť hľadaného tovaru a dobré ceny.

• široký sortiment perkussí
    • pružná osobní komunikace

• Rychlá reakce na objednávku.
    • Kontrola obchodu na správnost mé objednávky.

• specialisté ve svém oboru
    • neplní to, co avizují - prezentují
    • mají sjednaného dopravce který se neohlásí předem
    • nelze sledovat pohyb zásilky od prodejce - ač je uveden odkaz, ale ten je nefunkční

nakupte raději jinde bez problémů a komplikací

Reakce obchodu BICI-SHOP.CZ

omlouváme se za problémy s dopravou, řidič přepravce má volat vždy předem. Vaší stížnost jsem dopravci předali. Link pro sledování zásilky je funkčí obvykle veče - až po načtení zásilky do systému dopravce.
    Děkujeme za pochopení.

• nepřehlednost e starnek, dejte si pozor kolik kusů za jakou cenu, cena vypadá za pár a je to za jeden kus, k čemu mi jejedna palička na buben.

• Rychlost
    • Kvalita
    • Super cena
    • Žádné

Jsem nadmíru spokojený a nemám nic negativního,jen super,nářez a mohu jen doporučit.Takovou rychlost a super jednání jsem ještě nezažil a to nakupuji přes internet skoro vše.

• Už podle názvu,když poptáváte bicí nástroj.
    • Nevím.

Přehledná a široká škála nástrojů.
    Zatím velmi dobrá zkušenost s obchodem,děkuji.

• - rychlost, komunikace
    • - velký výběr náhradních dílů
    • - cena
    • - výrobci
    • - nemožnost osobního odběru

- nabízejí značky (Stagg, Remo Encore, apod.) a druhy zboží (náhradní díly), které ostatní prodejci mají pouze okrajově, zde mají takřka veškerý sortiment.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.