- Pro firmu a dopravce skutečně platí marketingový slogan nejmenovaného řetězce Tady je svět ještě v pořádku. Od objednání až po dopravce bezchybný servis. Výrobek kvalitní, sestavení bez problémů. Kdyby to tak dělali všichni.
Rychlé jednání obchodu, odeslali co nejdříve.
- Lidsky pristup, velice ochotny prodejce, vse dukladne vysvetleno
- Komunikace se zakaznikem i v mimo pracovni dobu - ucithodne
Reakce obchodu www.bh-obchod.cz
Děkujeme za Váš kladný komentář k našemu obchodu. Věříme, že pomůže dalším zákazníkům v rozhodování.
Biohort Obchod -
- sortiment
- jednání
sortiment
Dobrý den. Ráda bych touto cestou poděkovala firmě BH obchod s.r.o., potažmo p. Nekvindovi. Objednala jsem si skříně BIOHORT a musím konstatovat, že nemám žádnou připomínku, pouze pochvalu za rychlé a vstřícné jednání, několikrát jsem pana Nekvindu kontaktovala, telefon vzal okamžitě a pokud ne, tak zavolal za chvíli zpět. Bohužel jsem jednu část reklamovala, ale bylo to z důvodu špatné manipulace přepravce. I tak pan Nekvinda vyřídil reklamaci nad očekávání s tím, že mi byl náhradní díl doručen skoro obratem bez jakýchkoliv problémů. Musím také konstatovat, že zboží BIOHORT je na vysoké úrovni, v nadstandartní kvalitě, výrobky jsou propracované do nejmenšího detailu. Tímto bych ráda panu Nekvindovi velmi poděkovala za spolupráci a vyřízení celé mojí zakázky. Jsem velice spokojená. Tento obchod má profesionální jednání, stejně jako výrobky BIOHORT a společnost, která tyto skříně vyrábí. Velmi děkuji za takové zboží. S pozdravem Jana Melicharová
Reakce obchodu www.bh-obchod.cz
Děkujeme, Váš komentář předáme kolegovi.
Biohort obchod -
mají zkušenosti a poradí
a toho si cením nejvíce! Bohouš Herwig
(klidně jméno uveďte) -
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- záruka originálního zboží
- perfektní domluva s panem Nekvindou
- obstojná doba dodání/výroby
- sleva po zaregistrování se do "klubu"
- doprava zdarma a donáška až do domu
- celková spokojenost
Celkově a bez váhání doporučuji tento obchod, neboť pan Nekvinda, se kterým jsem komunikovala po mailu mi zodpověděl veškeré podstatné dotazy, poradil mi s výběrem produktu, barvou a materiálem. Co slíbil, to na den přesně dodržel a za svoje peníze jsem obdržela přesně to, co jsem si vybrala a po zaregistrování se na stránky jsem měla ještě slevu, což se hodí. Doprava je zdarma a spolehlivost obchodu stoprocentní. Jednání považuji za nadstandardní a tímto za celkový přístup k zákazníkovi upřímně děkuji. Vážím si toho..
- rychlost jednání
- rychlost dodání
- vstricnost
Reakce obchodu www.bh-obchod.cz
I když se jedná o maličkost, přistupujeme ke každému zákazníkovi s profesionálně.
Děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme Vám samou radost s výrobky značky BioHort.
BioHort Team. -
- vše ok.
Delší dodací lhůty.
Reakce obchodu www.bh-obchod.cz
Jsme velice rádi, že bylo z Vaší strany vše v pořádku. Snažíme se, aby byl každý náš zákazník spokojen. I když je výrobní závod v Rakousku veliký. Zájem o kvalitní výrobky BioHort neustává. Proto se v sezóně dodací doba může prodloužit. Díky sofistikovanému systému balení je možné výrobky BioHort objednat i přes zimu a bezpečně uskladnit. Tím bude každý připraven na jarní budování.
Děkujeme Vám za vaší recenzi, ať Vám výrobky BioHort jen dělají samou radost.
Team BioHort - bh-obchod.cz -
- Dodává kvalitní výrobky
Dobrý den Pavle,
To my samozřejmě víme a díky Vám i další zákazníci! Děkujeme Vám za Vaši recenzi a přejeme Vám mnoho radostných let s výrobky Biohort.
Team BioHort - BH-Obchod.cz -
- Přesto, že měla být čekací lhůta několik týdnů, dodáno ještě tentýž týden. Super rychlost, zboží v pořádku.
Reakce obchodu www.bh-obchod.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení a Váš nákup. Máte pravdu, standardní doba dodání z Rakouska je až tři týdny. Jsme rádi, že jste ocenil naší snahu dodat Vám zboží co nejdříve.
Biohort-Obchod.cz