Přihlásit se a přidat recenzi

Dobrá komunikace, rychle vyřízená objednávka, vše OK

• 10 %

• - uvádí nepravdivé informace, zboží skladem nemají
    • - objednávku jsme po dohodě s nimi zrušila a přesto mi dnes napsali, že zboží balí a předávají dopravci!

Takhle si nepředstavuji seriózní obchod.

• Rychlé doručení

Velká spokojenost s pouzdrem, rychlé doručení

Nebyl žádný problém.

• Nepřišlo mi všechno

• O.k

• Rychlé dodání
    • Nic

• Všechno proběhlo v pořádku. Spokojenost.

Rychlá emailová komunikace.

Plná spokojenost.

• Zboží zasláno pozdě
    • Zboží na obrázku se neshoduje se skutečností
    • Drahé

Snad ještě nikdy se mi nestalo, abych měla s obchodem takové potíže, opravdu nákup nedoporučuji, já pro příště volím jiného prodejce.

• super

• Zboží bylo doručeno rychle až do domu
    • Zboží neodpovídá tomu co je na obrázku, jiný tvar, jiný materiál. I za ty peníze je to drahý

Rychlost

Popisky u zboží nejsou v češtině. Ackoliv jsem objednala zbozi skladem, tak skladem nebylo a produkt vubec nemeli, bylo mi nabidnuto si vybrat neco jineho, jinak budu muset zaplatit dopravu, ackoliv moje objednavka byla v cene doprava zdarma, to ze nemaji zbozi skladem, ackoliv to tvrdi, neni můj problem. Nahradni mnou vybrany produkt ctyrlistek v květináči prisel v krabičce úplně bez jakehokoliv označení a navodu k použití.

Reakce obchodu BestGadgets.cz

hodnota Vaší objednávky byla v cenovém pásmu pod dopravu zdarma, jelikož jsme museli oddělat jeden produkt, který bohužel nebyl skladem nakonec. Zdvořile jsme Vám nabídnuli zboží jako alternativu v podobné cenové relaci nebo dražší. Na čemž jsme se nakonec domluvili. Návod k použití Vám byl dodatečně zaslán.

S pozdravem Martin Zemánek
    [email protected]

Zboží dorazilo rozbité. Slíbili,že pošlou do týdne nové. A týden uběhl a nové zboží nikde. Když jsem tam volala tak mi bylo řečeno,že zboží je u dodavatele a zatím jim nikdo nenapsal což mi slibovali že do týdne zboží dorazi. A že mám vydržet do pondělí a že se mi ozvou. Ale nevěřím tomu.

Reakce obchodu BestGadgets.cz

bohužel dodavatel toto zboží neměl a také je naskladňoval, proto se to celé protáhlo. Škoda, že nás nedoporučuje. Jako nadstandardní službu jsem po Vás nepožadovali zaslání zboží zpět, i když jsme na to měli nárok v rámci reklamačního řízení a všechno jsme se snažili urychlit. Nakonec se vše vyřešilo.

S pozdravem Martin Zemánek
    [email protected]

• Výborná komunikace,ihned po zaplacení dodání,super

• nic
    • Nepřišlo přesně to co jsem si objednal

Objednal jsem dárek "Vypěstuj si čtyřlístek - květináček" , kde měl být malej květináček, zemina a semínka... ideální dárek pro lidi co ujíždí na blbostech... přišla hnusná barevná plechovka (jak od coly) a toť vše, žádnej květináček, žádná semínka, plechovka se má zalít a hotovo. Je to tak odporný, že to nemá cenu vůbec někomu dávat. Nepřišlo to co bylo na fotografii a v popisu.

rychlé vyřízení objednávky

• levné zboží, dobrá komunikace i rychlé dodání zboží....

Podle nevalných recenzí jsem se trochu obával že mi nepřijde přesně to co jsem si objednal, ale byl jsem mile překvapen že opravdu dorazilo to co mělo....