• zboží nedorazilo, nekomunikují.
    • budu podávat trestní oznámení, pokud nevrátí peníze za objednávku do týdne
    • domnívám se, že se jedná o podvodný e-shop

neobjednávat!!!!

Zboží zaplaceno předem převodem na účet.
    Po obdržení platby přišel informativní email o nedostupnosti zboží. Objednávku jsem obratem stornoval, je to již 10 dní, firma neexistuje, nelze se s nikým kontaktovat. Necelých 20 tisíc zmizelo i s firmou. Děkuji

Je pravda, že zboží zde bylo nejlevnější, slibovaná dodací lhůta však nebyla dodržena (obědnáno v pondělí večer, slibovali nejpozději pátek, kdy jsem sluchátka potřeboval), doručeno následující pondělí. Nedbale zabaleno, firemní krabička sluchátek nebyla v doručovací krabici fixována a lítala tam ja "nudle v bandasce".

• Při objednávání není zřejmé jestli jde o nákup nebo pronájem.

• Dobrá cena
    • Uvádějí třeba, že skladem je pět kusů a nakonec napíši, že bohužel musí objednávku zrušit, že nemají
    • Ten jejich génius

Ceny jsou fakt super, ale když objednáte a mají skladem 5 kusů a po dvou dnech napíši, že musí objednávku stornovat, že už skladem nemají je to celkem k smíchu. A ještě ten génius se mi nelíbil, že i když dáte, že nemáte zájem, tak ho dávají u dobírky a platby online. Takže musíte dát platbu předem

Nevím jaký je důvod, že obchod neumožňuje prodej právnickým osobám.

• Nevyhod je tolik, ze by na to nestacil tenhle dotaznik, Roboticky vysavac za skoro 8700, skladem pet kusu, mrknu za hodinu nebo dve, wow, vsechno vyprodano, tak si necham poslat avizo o naskladneni, za par dni, vas vyrobek je nyni skladem, okej, vidim jeden kus a jeste levneji, okej, beru, objednam.... doposud vse probiha jak ma.... za dva dny objednavka se vyrizuje, porad ok... a ted nastava kamen urazu, skladem samozrejme vubec nic nemaji, (a ano, beru v potaz Vanocni svatky) je to cisty preprodej z ciny a doporucuji se tomu obchodu vyhnout, tusil sem problemy a proto sem zvolil dobirku a uz mam hodnotit zbozi, ktere sem samozrejme jeste nevidel, skladove zbozi :)

Obchod hranicici s podvodem, rozhodne nedoporucuji platit cokoliv predem...

Objednala jsem si mobilní telefon v určité barvě, ale dorazil mi mobil v barvě jiné, než jsem chtěla (odporně červený :-) ) Psala a volala jsem na Bestcena, kde nějaká paní zařídila svoz telefonu v dalším pracovním dni, to vše klaplo. Ale zatím mi nebyl dodán objednaný a zaplacený tlefon, tak uvidíme. Chápu, že se při vyřizování objednávky může stát chyba a člověk sáhne ve skladě po jiném zboží, než které jste si objednali, ale každopádně na tu chybu pak doplatí jen zákazník, kdy má další práci s řešením reklamace, vrácením špatně dodaného zboží, a hlídáním dodání správného

• Přišel mi jiný telefon, ktery sem reklamoval a odeslal zpět přes kuryra. Prý bordel ve skladě. Už je to 10 dni a stale čekám!!!

• Paní ochotně objednavku stornovala
    • Telefon vám neprodaj,ale dlouhodobě pronajmou.To jsem se dočetl v recenzích obchodu,ale až po objednání.

Ceny mají levné,ale proto že se jedná o pronajem,kde se neplatí DPH .Doporučuji si raději připlatit pár korun a zakoupit na serioznejsim obchodu

Reakce obchodu Bestcena

Děkujeme za Vaši reakci. Mrzí nás, že jsme Vás nedokázali nabídkou našich služeb přesvědčit.
    Budeme se snažit o jejich lepší prezentaci.

Máte samozřejmě plné právo těchto služeb nevyužít, či požádat o storno Vaší objednávky.

tým Bestcena.cz

Obchod hraje na schovávanou: tváří se jako český, dodavatelem je slovenská firma, faktura přijde od anglické firmy. Pokud nebudete opatrní, místo nákupu uzavřete smlouvu na pronájem. V průběhu nákupu to nikde není uvedeno, pronájem se neustále tváří jako bezplatná služba. Sice jde pravděpodobně o snahu vyhnout se DPH, i tak se mi takové praktiky nelíbí.

Vážený zákazníku,

děkujeme za recenzi. Služba Genius nabízí nadstandardní výhody našim zákazníkům. Vše je uvedeno v našich obchodních podmínkách, pro případné nejasnosti jsme Vám k dispozici na naší informační lince a emailové adrese.

V případě že zvolíte dlouhodobý pronájem zaplatíte plnou částku při převzetí zboží a neplatíte již žádné další poplatky. Zboží Vám zůstává, máte možnost ho vrátit nebo vyměnit za nový model, ale nikdy ho po Vás nebudeme vyžadovat zpět.

Veškeré informace o našem eshopu naleznete na našich internetových stránkách.

• Nízké ceny
    • Rychlé vyřízení objednávky
    • Bezproblémová komunikace
    • Pozor na program genius - nabízí prodlouženou záruku ale zboží nebude vaše - zůstává majetkem obchodu!
    • Při zrušení objednávky poslali zpět nižší částku (asi o 50kč)

Nechápu program genius a jeho pronájem zboží zákazníkovi, nejste vlastníkem objednaného zboží! Pozor abyste tento program nezaskrtli při objednávce - nejde to pak zrušit ale musíte udělat objednávku znovu a pokud jste platili předem, pošlou míň peněz.

Dobrý deň p. Veronika,

ďakujeme za ohodnotenie nášho eshopu.

Platby sme skontrolovali.
    Od Vás sme obdržali sumu 4 907,00 CZK dňa 29.5.2019 a po Vašom stornovaní objednávky Vám bola odoslaná čiastka 4 907,00 CZK ešte toho istého dňa 29.5.2019.
    Mrzí nás Vaša recenzia, určite však muselo dôjsť k nedorozumeniu, vrátili sme Vám plnú čiastku späť. Odporúčam Vám prekontrolovať si odoslanú aj prijatú platbu od nás.
    Služba génius ponúka zákazníkom nadštandardné výhody a každý zákazník si môže zvoliť dobrovoľne či má o službu záujem alebo nie prečítaním našich obchodných podmienok ešte pred vytvorením objednávky.

S pozdravom
    Team Bestcena
    [email protected]

• nízké ceny
    • produkty neprodávají ale pouze pronajímají
    • z webu není na první pohled jasné, že se jedná o pronájem zboží a ne o prodej
    • toto jednání mi přijde minimálně zavádějící, subjektivně až podvodné

Vážený zákazníku,

děkujeme za recenzi. Služba Genius jako dlouhodobý pronájem nabízí nadstandardní výhody našim zákazníkům. Vše je uvedeno v našich obchodních podmínkách.

Veškeré zboží máme určené i ke klasickému prodeji, stačí objednat bez výhod nebo zvolit nákup na firmu přímo v nákupním košíku. U Vaší objednávky jsme Vás sami aktivně upozornili že nelze vytvořit firemní objednávku s platbou na dobírku, přála jste si objednávku stornovat s tím že vytvoříte novou.

Mrzí nás tedy Vaše recenze, muselo dojít k nedorozumění.

• Je to levné
    • Obchod dobrý ale nechápu proč mají v nabídce službu génius jelikož to je podvod pak to je zdarma ale je zboží pouze v nájmu

Vážený zákazníku,

děkujeme za recenzi. Služba Genius nabízí nadstandardní výhody našim zákazníkům nejedná se o žádný podvod. Vše je uvedeno v našich obchodních podmínkách, pro případné nejasnosti jsme Vám k dispozici na naší informační lince a emailové adrese.

Bestcena.cz

• služba Genius je pouze pronájem zboží!!!
    • služba se mi přidala 2x do objednávky sama, aniž bych ji aktivně vybrala

Chtěla jsem si objednat zboží z tohoto eshopu, kvůli nejnižší ceně na trhu. Po přečtení zdejších recenzí obchodu jsem se dozvěděla o jakési službě Genius, která se nenápadně nabízí při objednávce a tváří se jako možnost prodloužené záruky. Ve skutečnosti se zákazník dočte pouze v obchodních podmínkách, že při využití této služby si produkt pouze pronajímá, nekupuje. Chtěla jsem se tomu vyhnout a tak jsem pečlivě v objednávce klikla na "objednat bez výhody". Následně jsem zvolila dopravu zdarma - jelikož obchod sám proklamuje a má uvedeno i ve svých obchodních podmínkách, že poštovné je již v ceně zboží. A dále jsem zvolila platbu online kartou. Nikde u těchto možností nebylo uvedeno, že by tyto možnosti byly podmíněny využitím služby Genius. V přehledu objednávky se o Genius nikde nic nepsalo a tak jsem objednávku dokončila. Při kontrole potvrzení objednávky, která mi přišla na e-mail, jsem si všimla nenápadného nápisu ve spodní části, který oznamoval, že jsou rádi, že jsem se rozhodla využít služeb Genius. Okamžitě jsem na e-mail odpověděla, že jsem si služby Genius skutečně neobjednala a chci si zboží koupit. Zaměstnankyně obchodu mi sdělila, že jsem službu objednala pravděpodobně při výběru způsobu dodání, či platby, protože možnost platit kartou online můžu pouze při využití služby Genius. Celkem mne to překvapilo, jelikož v obchodních podmínkách, ani v průběhu objednávky jsem nic takového neviděla. Nechala jsem tedy objednávku zrušit a vytvořila novou. Tentokrát jsem zvolila platbu převodem na účet. Následující sled událostí byl shodný s předchozí objednávkou. Nikde žádná zmínka o službě Genius. Až v potvrzení objednávky opět nenápadná větička o tom jak jsou rádi, že jsem se rozhodla využít služeb Genius. Nechala jsem tedy zrušit i 2. objednávku. Třetí pokus o objednání zboží bez služby Genius jsem ani nedokončila, jelikož tentokrát mi e-shop již zobrazil informaci, že platba online kartou je možná pouze při využití služeb Genius, zároveň mi ale chtěl napočítat i tučné poštovné. Nakonec jsem udělala to nejlepší, co jsem mohla - zboží raději objednala jinde. Považuji toto konání za klamání zákazníků. Zřejmě naprostá většina z nich vůbec netuší, že zboží ve skutečnosti vůbec nevlastní. ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!!!

Vážený zákazníku,

děkujeme za recenzi. Mrzí nás nejasnosti okolo Vašich objednávek, obě dvě byly na Vaši žádost okamžitě stornovány a peníze vráceny.

Bestcena.cz

Velmi nejasná a podezřelá politika "dlouhodobého pronájmu" namísto prodeje při použití tzv. nabídky Genius

děkujeme za recenzi.

Bestcena.cz

• Nejsou schopni dodržet deklarovaný termín dodání zboží

Celkově mi tento obchod hnul žlučí, paní se vymlouvá atd.

Vážený zákazníku,

děkujeme za recenzi. Bohužel jsme měli technické komplikace s odesláním Vaší objednávky, v případě pozdního odeslání nabízíme zákazníkům 3% slevu na objednávku. V den kdy měla být zásilka předána kurýrovi jste se rozhodl objednávku stornovat.
    Děkujeme za pochopení

Bestcena.cz

• objednávku bylo možné bez problémů zrušit
    • Nenápadně se vetře nabídka: Dnešní nabídka Genius pro Vás
    • Prodloužená záruka na 27 měsíců pro zboží v objednávce ZDARMA!! Po odsouhlasení zboží nekupujete, ale máte ho pronajaté.

Vážený zákazníku,

děkujeme za recenzi. Dlouhodobý pronájem je pouze jednou z možností kterou našim zákazníkům nabízíme.

• Klam zákazníka

Vážený zákazníku,

děkujeme za recenzi. Nejsme si vědomi žádného klamu zákazníků, odpověděli jsme na všechny Vaše dotazy na naší zákaznické lince a poté vyhověli Vašemu přání objednávku stornovat. Náš obchod funguje v souladu s našimi obchodními podmínkami uvedenými na stránkách eshopu, v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Bestcena.cz

• Doručené zboží neodpovídá tomu, které jsem chtěl
    • Datum doručení neodpovídá tomu, které obchod uváděl

Na obchod jsem narazil díky srovnávači Heureka. Chtěl jsem dual sim telefon Huawei P10 (a to jsem i zadával do srovnávače) a tento e-shop sliboval o pár korun nejnižší cenu (kromě toho, že sliboval dodání do druhého dne - ve skutečnosti do čtvrtého). Bohužel až po vybalení jsem zjistil, že mi byla doručena verze se slotem na jednu simku.
    Zboží vracet nebudu - nějaký telefon potřebuji -, ale je to pro mě ponaučení pro příště.

děkujeme za recenzi.
    Doba expedice zboží je 2 - 3 pracovní dny, tato skutečnost je uvedena i na stránkách našeho eshopu. Vaše objednávka byla přijata v sobotu 28.7. a expedována první pracovní den tedy v pondělí 30.7.
    Vaše objednávka byla vytvořena na single verzi telefonu, pokud by byla na dual a přišla verze single zboží bychom okamžitě vyměnili.