Všechno bylo v pohodě, jen výrobek se mi jaksi neosvědčil, ale za to obchod nemůže:-D

• Dobrý obchod
    • Nevím

Dobrý obchod

• rychlost, cenu
    • nemá

doporučuji

Vše proběhlo bez problémů, zásilka byla pečlivě zabalena a dodání bylo rychlé. Líbí se mi také možnost využití Zásilkovny. Doporučuji.

• rychlé odeslání objednaného zboží
    • zatím nevím

zatím dobré

• dobře informuje o nahraditelnosti součástky
    • kdo hledá slabiny, určitě je najde, pro mne je rozhodující informace - objednávka - dodání.

v nabídce jsem se dověděl to nejdůležitější, co jsem potřeboval zjistit. Výrobek se již nevyrábí, ale žádané je nahraditelné z nového typu + cena + termín dodání. Co by chtěl zákazník víc?

• vše

prima

Kladně

• ok
    • žádne

• - velký výběr
    • - skvělá komunikace
    • - pěkné zboží

S nákupem jsem byla spokojená, vše proběhlo bez potíží a velmi rychle. Určitě doporučuji.

• Pohodlí

Dobrá zkušenost

• rychlé dodání zboží
    • bezproblémová komunikace

velká spokojenost,doporučuji

• V mém případě jsem si objednal náhradní součástky k pekárně UNOLD
    • Pouze jedno výdejní místo a v mém případě doručení zboží, které bylo dodáno až po ugrenci v obchodě

Obchod má zajímavou strukturu nabízeného zboží a kdo si může objednané zboží vyzvednout přímo u obchodníka - pak OK.
    Samostatnou kapitolou bylo zaslání zboží na adresu objednatele. Napoprve nebyla zásilka doručena. Dostal jsem vysvětlení, že se pracovníkovi doručovací služby "asi nechtělo" zboží doručit (i kdaž jsem celý den byl doma).
    Zboží mi bylo doručeno až na druhý pokus. (Cena doručení cca 100 Kč).

Reakce obchodu befree.cz

Dobrý den.
    Děkujeme za Vaši recenzi. Dovolte mi na ni reagovat.

Náš obchod má uzavřenu smlouvu o přepravě se společností GLS. Zboží bylo dle Vašich instrukcí o přepravě odesláno v určeném termínu. Chyba nastala v den doručení, kdy jste nám zaslal informaci, že "příjemce nebyl zastižen". Obratem jsme kontaktovali přepravní společnost GLS a žádali nápravu.

Bohužel však kromě sjednání doručování balíků nemáme s GLS žádnou spojitost a nejsme tedy schopni ovlivnit kvalitu jejich doručování.

Naše společnost má dvě vlastní výdejní místa. Nabízíme však možnost doručení do výdejních míst Zásilkovna. Těchto výdejních míst je aktuálně v ČR 729. V případě volby této možnosti přepravy je dopravné nejen levnější, ale i variabilnější a dostupné téměř pro každého.

V každém případě se Vám za tuto komplikaci ještě omlouváme.

befree.cz

• cena
    • rychlost dodání

• rychlost
    • jinde jsem nemohla výrobek sehnat

doporučuji - rychlé jednání

• Spolehlivost a rychlost

• slušný výběr zboží, rozumné ceny
    • nic mě nenapadá

celková spokojenost, mohu plně doporučit

• Rychlost dodání a cena
    • nic

Dettol mýdlo je perfektní, naprosto nám vyhovuje. Příští nákup opět na befree.cz

pekárna se nevyrábí, nutno koupit zde

rychlé, bezproblémové :)