Přihlásit se a přidat recenzi

Velká spokojenost

• dlouhá doba dodání, bez komunikace

výrobek je fake ale to je moje chyba že mi to při poloviční ceně nedošlo

Bohužel jsem se nechala zlákat zajímavou cenou produktu. Místo značkového parfému přišel jasný padělek. Situaci budu řešit s ČOI.

Velmi rychlý a spolehlivý obchod.

Cenově příznivé a rychle dodané zboží

Zboží nedorazilo, nekontaktní obchod, bylo mi pouze sděleno, že zboží den po objednání bylo doručeno na adresu, ale nic nepřišlo. Pak už bez reakce...

Zboží mi i přes urgence nebylo dodáno.

objednáno před týdnem, obchod zatím nezměnil stav objednávky, pouze přišlo potvrzení platby, což se zřejmě automaticky generuje ... bojím se zda vůbec něco přijde a pokud ano, tak co ... bohužel jsem udělala velikou chybu, že jsem si dříve neověřila tento obchod!!! Nyní po ověření už vím, že tento obchod spolehlivý není :(

• Po sedmi dnech od objednání zatím zboží nedorazilo.

Zbozi dosud nedorazilo, nikdo neodpovida na dotazy

cenově nejlepší z celé nabídky obchodů, velká spokojenost

• Komunikace,rychlost.

Nedoporučuji zboží je fake

Nakoupila jsem zde poprvé. Na Heurece jsem zjistila, že požadované zboží tu mají za nejlepší cenu.

Naprostá spokojenost

Objednala jsem si parfém Yves Saint Laurent libre. Dorazil moc rychle a opravdu je originál. Moc děkuji ❤️ budu nakupovat zase)))

Nakupoval jsem v tomto obchodu již víckrát.Abych neopisoval stále stejná hodnocení- zkrátka je to dobrý obchod.

• Prodavaji fejky

Jako jeden z mála obchodů měli skladem Astonish Daily Shower, který jsem chtěla objednat. Vše proběhlo zcela v pořádku, doručení rychlé, zabalení pečlivé. S obchodem jsem spokojená.

Zboží je vpořádku a hodně levnější než jinde. Takže s tímto spokojenost. Potřebovala jsem ho ale do školky a daňový doklad jsem neobdržela, potíže byly s tímto. Příště bych tedy objednala raději u českého dodavatele nebo firmy, kde najdu tel.č. a mohu zavolat, i kdyby zboží bylo dražší.