- Přehledný jídelníček.
- Dostatečně velká porce.
- Uspokojí vegany, vegetariány i bezlepkáče.
- Po Hradci jídlo doručí kam je potřeba.
- Platí se hotově při předání.
Poprvé jsme si objednaly dovoz oběda do práce. Rozvoz měl být v rozmezí 11.00-12.30 hod.. Po telefonické urgenci nám byl doručen až ve 13.00 hod. samozřejmě studený a v rozmáčených krabičkách. Jídlo bylo výborné !!!, ale opravdu malé porce. Byly jsme rozhodnuty, že bychom objednávky opakovaly, ale bohužel s touto zkušeností pozdního příjezdu a opravdu malých porcí (rajská pšeničné koule - těstovin na 2 lžíce.:o(((, guláš s tofu a jasmínová rýže..spíš vypadala jako poloviční porce..apod.) objednávat nebudeme.
už několikátý nákup, spokojenost, jako vždy :)
- Vyšly mi vstříct
- Upřímně jsem nečekala, že budu něco platit za osobní odběr, nikde to v eshopu nebylo poznamenáno...
obchod je v centru města, dobře dostupný, dobře zásobený, ochotná a milá prodávající
Objednala jsem si 3x jáhlovou kaši a dorazila mi 3x jáhlovo-kukuřičná kaše.
Doporucuji, aby bylo mozne objednat jidlo i odpoledne s dovozem nasledujici den.
- Dobré ceny
- Ochota a dobrá komunikace
- dovoz do domu
- Ve Stromovce bude zpoplatněn výběr zboží.
- Komunikace, prehlednost www, nabizene zbozi a samozrejme cena.
Pri problemu mi bylo okamzite volano. PAni byla velmi ochotna a vstricna. Taj si to presne predstavuji. Doba dodavky, vzhledem k tomu, ze byla zadarmo, byla adekvatni. Mozna bych ocenil, pokud by bylo mozno nabidnout moznost dodani jeste rychleji. Nekdy, i pres vyssi cenu, be se to velmi hodilo.
spokojenost
- Velký výběr sortimentu za příznivé ceny.
- Rychlé dodání objednaného zboží.
Skvělý obchod - doporučuji.
- Vše ok
- Objednávala jsem oběd s rozvozem po HK. jediný zádrhel bylo to, že mi systém neakceptoval HK PSČ, musela jsem zvolit PSČ centra, abych objednávku dokončila a pak vykomunikovat s obchodem. Vše však dopadlo dobře a bylo bez dalších potíží.
- výborné jídlo
- žádné
super obchod,dobré jídlo at už na prodejně, nebo dovoz, dorazilo vždy před polednem a teplé.. určitě si objendám s chutí zase..
- Rozsáhlý výběr sortimentu.
Útulný obchod, milé paní prodavačky.
Vždy pořídím vše, co potřebuji. -
- kvalita
- žádné
jde správným směrem
- slabé webové stránky
kvalita jídla a doručení bez chyby
- Obědy, velký výběr
Skvělý