- tel.číslo uvedené na faktuře je NEDOSTUPNÉ!!!
- neodpovídají na email s reklamací!!!
- zaplatila jsem za baterii do mobilu co NEFUNGUJE !!!
- penize nevratili a dělají "mrtvého brouka" !!
Objednala jsem si dvě baterie do mobilu, přišla mi jen jedna!! a druhá v mobilu hlásila, že je neplatná a tel.se vypnul. Reklamovala jsem emailem, paní volala, že pošlou chybějící baterku + jinou za tu nefunkční. OK. Náhradní baterie však opět nefunkční, chtěla jsem vrátit peníze, že ji pošlu zpět, ale žádná reakce a to už je pár týdnů! Přišla jsem o peníze! NEDOPORUČUJI !!!
absolutně tento obchod nikomu nedoporučuji protože baterie mi sice byla
doručena ale absolutně nepoužitelná.Proto nejsem s vaším obchodem
spokojený Václav T.Reakce obchodu BatterySpace.eu
Pokud vám se dostal vadný kus, stačí napsat, u mobilních baterií výměny provádíme bez nutností posílat baterií k nám, u baterií do notebooků je třeba poslat k nám, nebo posíláme svoz.
Administrátor -
- Značně pozdě přišla objednavka!!!
- Dlouhá doba od objednání po dodání
- Dodání za 9 dní
Historie stavů objednávky:
06.05.2020 20:16:54 Přijatá objednávka
11.05.2020 18:15:21 Objednávka odeslána
DR6136292254M
Dodání zásilky. 14.5.2020 73300 dodejna II Karviná 1
9.05,10.05 - víkend
Zdržení uznáváme a omlouváme se, opozdili jsme my, pak pozdě dodala pošta.
Administrátor -
Baterii jsem vybalil z obalu a nainstaloval do počítače , bohužel se nenabíjí takže je nefunkční . Odepisoval jsem do obchodu a nereagoval odpovědí.
V.Gulači
774244283 -
Kupovaná baterie do Samsungu S7 byla prezentována jako originální, i ve faktuře bylo napsáno originální, ale přišla čína, po zavolání na servisní linku, mě poslali peníze zpět, ale o poštovné jsem přišel.
- Na stránkách bylo uvedeno minimálně 5x, že se jedná o originální baterii, ale přišla neoriginální
- Komunikace
Baterka prisla temer mrtva. V telefonu vydrzi 3 hodiny. Slo o "novou" originalni baterii. Na mail s reklamaci nikdo nereagoval. Faktura prisla s adresou dodavatele mimo EU (Londyn) a bez DPH, coz jsem zrejme prehledl pri objednavani. Obchod na me zapusobil dosti podivne a rozhodne se po dalsi baterii poohlednu radeji v renomovanem obchode.
Zboží- dvě baterie do mobilu Lonovo, obě nefunkční. Velice mne to zklamalo.
Lída Kovačová -
- Neprůhledný majitel obchodu, nemožná reklamace.
Pomíjím delší dobu dodání při platbě předem. Horší už je, že místo objednané originální baterie Microsoft mi přišla baterie Nokia, která sice měla shodné parametry, ale je stará (2015) a tak slabá, že nevydržela v mobilu ani den i přesto, že jsem nevyužívala kromě SMS a tří krátkých hovorů (do 5 minut) žádné další aplikace. Chtěla jsem baterii reklamovat, ale nedovolala jsem se. Na uvedené teplické adrese jsou evidovány tři různé firmy se stejným zbožím, ale telefon nefunguje. Velmi podezřelé.
Vážená pí Hrbková,
Děkujeme za vaší reakci. Upřesňujeme, že značky "Nokia" a "Microsoft" znamenají totéž. Nokia byla přejmenována na Microsoft, takže ohledně originality baterie nemáte pravdu, některé výrobky jsou označeny jako "Nokia", jiní - jako "Microsoft", ale jsou stejně originální. Pokud baterie vám nevyhovuje, což jsme dozvěděli z vašeho mailu z 17.11, jakmile baterie dorazí k nám, peníze vám vrátíme na účet.
- Nefunguje s t540p vubec... Baterie se nenabíjí
- Rychlost doručení.V neděli jsem zboží objednal a v úterý v 9.00hod mi bylo doručeno.
- Neobdržel jsem zboží které bylo nabízené v e-shopu,ale zboží podobné.Více se se mnou nikdo nebavil.Na e-mail,proč k tomu došlo,když na faktuře je označeno zboží,ketré jsem si objednal a zaplatil dobírkou,žádná odpověď.
Zboží nebylo dodáno, žádná komunikace.
Reakce obchodu BatterySpace.eu
Litujeme, ale baterie Gardena již byly rezervovány jiným zákazníkem, momentálně jsou vyprodány.
Omlouváme se za komplikace.
Administrátor -
Baterii se mi nepodařilo nabít. Velká nespokojenost
- Dva roky stará baterie!!
Po odeslání objednávky mi bylo ještě týž den oznámeno přijetí objednávky a následně asi cca3 hodiny po přijetí bylo potvrzeno odeslání objednávky.Po několika dnech jsem zjistil ze moje objednávka byla ztornovana z kapacitních důvodu bez oznámení ze strany prodejce.Pripada mi to jako v Kocourkove kde jeden nevi co dela druhy a já stále čekám na zboží a doufám ze někdy i prijdell
- Bylo to levné.
- baterie se mi po týdnu nafoukla , tak jsem to vyřešil v originál opravně.
Reklamace baterie na reklamaci nikdo doposud neodpovedel
- Špatná komunikace
- Zaslání nesprávného zboží
- Neochota zaplatit poštovné za poslání nesprávného zboží zpět
- Jeden úchyt baterky neodpovídá, je nepoužitelný - cca o 2 mm jinde
- Výmluvy, snaha o svalování chyby na zákazníka
Objednal jsem neoriginální baterii do notebooku, přišla mi úplně jiná. Poslal jsem Českou poštou Obchodním balíkem zpět. A mailem na chybu upozornil. Prodejce pár dní nereagoval, pak mi napsal, že jsem si já objednal špatně. Z kopie objednávky na mém mailu bylo zřejmé, že chybu udělal on. Později se omluvil, že chyba vznikla u nich. Pak poslal správnou baterii. Ta funguje, ale 1 úchyt na šroub je mimo, nelze použít. Stále jsem žádal o poštovné, opakoval mailem žádost, reakce žádná, později přišla úhrada poloviny částky za poštovné. O druhou polovinu je žádám.
- tvar baterie odpovídá originálu
- články v baterii jsou vyrobeny 14-10-2016. Baterie byla nabitá jen napůl. Takže asi někde dlouho ležela.
- Prodávají neoriginální a tím pádem nefunkční baterie do mobilů
Nedůvěryhodný e-shop!