zboží objednáno v pondelok, platba kartou - žiadne info o prijatí a potupe objednávky, po osmich dnoch (nasledujúci týzden) informace o tom že je konečne zaplaceno a pripraveno na expedici - po náhledu do objednávky na stránkach obchodu stále stav nezaplaceno...žiadne info o predaní dopravcovi alebo čokolvek čo by naznačovalo v akom stave a kde sa objednané zbožípráve nachádza, čísla na infolinku nedostupné - nemožné sa niekam dovolať, bez reakcie na mail...
Bohužiaľ na dnešnú dobu prístup a fungovanie eshopu nič moc teda...Reakce obchodu BatteryLand
Vážený Zákazníku,
Baterku do mobilu jste objednal 31.1.22, volil jste platbu převodem, zaplatit jste dokázal až 7.2.22 - víc jak o měsíc později, následující den po zaplacení baterka byla odeslána. Doručena 9.2.22
Administrátor -
Objednal jsem baterii do mobilu LG,baterie je asi fake,protože po vložení hlásí že je nepatrná baterie,displej začne blikat a pak se vypne.Baterii jsem poslal minulý čtvrtek zpět doporučeným dopisem a doteď jsem nedostal peníze zpět.Urgoval jsem je 2xmailem a dnes jsem volal na všechny tři tel.cisla,které mají uvedené na jejich stránce,ani na jednom to nikdo nebere...
- přišel jiný typ baterie, než jsem objednala - musím řešit reklamaci
Reakce obchodu BatteryLand
Pí MH objednala pro společnost baterií HP BF04XL 30.11. Baterie přesně dle objednávky byla doručena 02.12.
Žádná žádost o reklamaci není zaznamenána. Jakou reklamaci paní hodlá řešit?
Administrátor -
Zboží které je skladem a k doručení ihned, bohužel skladem není a doručené taktéž ne . Dle informace obchodu :
Děkujeme za objednávku a prosíme o strpení - baterie jsou na cestě, očekáváme za týden.
S pozdravem tým e-shopu BatterLand.cz
Zajímavý přístup ale dotazník dorazí rychle -
Zboží uvedeno skladem nebylo skladem.
- po požadavku na reklamaci nekomunikují
"originální" akumulátor do notebooku Dell, tváří se jako OK, nicméně po instalaci se nedobíjí, nemá žádnou energii, po restartu zobrazuje vždy buď 0 nebo 40%. Patrně padělek.
- Nízké ceny
- Nekomunikují
Udělal jsem objednávku baterie, nikdo se neozval tak jsem objednávku zrušil, a 3 dny na to mi napsali, ze zboží odeslali ke mě?!!
Reakce obchodu BatteryLand
Objednávka byla registrována 14.06. Záznam o přijetí objednávky odchází na mailovou adresu zákazníka automatický.
Následující den, 15.06 zákazník napsal: " prosím o zrušení objednávky. Potřebuji nutně dříve. Děkuji za pochopení " Bohužel nestihli jsme odeslat zboží v den objednání. Zákazníkovi stačilo napsat do poznámky "potřebuji urgentně" nebo zavolat, my bychom urgovali odeslání.
Od 17.06 balík byl uložen na výdejním místě, což je čtvrtý den od objednání.
Administrátor -
Prisla mi bateria ktoru som si neobjednal.Prisla mi uplne ina bateria ako bola na obrazku a odpoved som cely den od nich nedostal.Obchod vobec neodporucam nakolko posielaju nieco uplne ine ako si objednate.Katastrofa a odpoved ziadna.
Reakce obchodu BatteryLand
Děkujeme za hodnocení, jenže objednána baterka do mobilu byla již nedostupná z důvodu vyprodání.
Bez zbytečného odkladu zákazníku peníze byly vracený zpět na účet.
- Špatná komunikace
- Dlouhá doba dodání zboží, které bylo skladem
Zboží, které bylo dle e-shopu ve stavu "ihned k odeslání", nepřišlo ani po opakované e-mailové urgenci. Na zaslané e-maily nikdo nereagoval. Teprve po telefonátu, kdy se paní omlouvala, že došlo k chybě některého zaměstnance, zboží přišlo následující den. Dodání zboží, které měli skladem, trvalo 20 dnů a ještě bylo nutné to telefonicky urgovat.
Celkem pravda,
Platba bohužel nebyla spárována, tím pádem došlo k opožděnému odesláni.
Velká omluva
Administrátor -
- na jednu objednávku až příliš chyb
Objednávka baterie probíhala takto:
- po dvou dnech mi přišel mail, že je objednávka zrušena - důvod neuveden
- třetí den mi baterie přišla, ale na fakturační adresu, ne uvedenou dodací - problém s převzetím balíku
- po rozbalení jsem zjistil, že je baterie pět let stará - po vyzkoušení vydržela v tlf opravdu pár hodin, takže horší než původní
- po cca 4 dnech jsem tedy baterii odeslal zpět a dodnes žádná reakce z obchodu (natož splněna povinnost vrátit peníze)
- věta "Před prvním použitím baterie doporučuje baterii naformátovat - tj. 3 x plně nabít a vybít do samovolného vypnutí mobilního telefonu" u Li-Ion baterie v e-shopu, který je zaměřen na baterie mě fascinuje. Baterii to samozřejmě ničí.Reakce obchodu BatteryLand
Ohledně adresy - potvrzujeme, baterka byla odeslána na fakturační adresu firmy, jednak ohledně staří baterie - klam, tyto baterie BM47 do Xiaomi byly vyrobeny v roce 2020
Administrátor -
Bohužel jsem nucen udělit negativní hodnocení.
Objednal jsem 2 ks aku baterií do akuvrtačky Makita, požadoval jsem typ Ni-MH, firma zaslala typ Ni-Cd, na mé upozornění, ze jsem tento typ nepožadoval, nijak nereaguje.
Už zde nic neobjednám, neseriozní jednání. -
- zbozi "skladem" proste neprislo.
zbozi nikdy neprislo, komunikace skoro zadna, mozna by radi penize predem a pak se smat? tezko rict.
Reakce obchodu BatteryLand
Děkujeme za hodnocení, vaše objednávka č. 202984 ze dne 29.11.2020 neprošla systémem, asi byla nějaká chyba vycházejíc z čísla samotné objednávky (číselná řada je špatná), proto automaticky byla stornována po obnovení.
Administrátor -
- rychlost, jeden den objednam, druhy to prislo ... to je jedine pozitivum
- komunikace téměř v ruštině (zaměstnanci, minimálně dva s těžkým Ruským přízvukem)
- Baterie přišla s poškozeným obalem (dírou)
- Plast baterie byl poškrábaný, jako kdyby byla už někde použitá
- Na dotaz s tím, že jsem poslal i fotky, jestli mi mohou garantovat, že se jednalo o novou baterii, mi odpověď nepřišla
- Příště v tomhle *editováno* kšeftu nekoupím ani ň, i kdyby to mělo spasit celý svět ...
- Připlatil jsem si za originál baterii Sony do NTB, stará baterie, neoriginální vydrží nyní hodinu, tato "nová" originální, pouze dvě hodiny ... tomu říkám to je energie za všechny prachy :(
Jediné, co mě překvapilo, byla rychlost, se kterou baterie dorazila ke mě. Ale jinak je to jen verbeš podvodnická, nekoupím u nich už ani sponku ...
Vážený pane Tengler,
Děkujeme za tak rozsáhlé a specifické hodnoceni.
1. Vše baterie jsou nové, s použitým zbožím neobchodujeme.
2. Igelitový obal baterií občas se poškodí během dopravy - záleží na tvaru samotné baterie
3. Písemná odpověď na mail vám nepřišla, protože již proběhla komunikace telefonická, kterou jste barvitě popsal v samotném hodnocení
4. Poslední - o svých rasistických náklonnostech nemusíte informovat celý svět, nakonec je to trestné -
Je mi líto, ale za cca 10 dnů nebyli na mou žádost schopni vystavit zálohovou fakturu, abychom zboží uhradili, neodpověděli ani na můj opakovaný e-mail. Mobilní telefon nikdo nezvedl ani nezavolal zpět. Po té době pak obchod napsal jen informaci, že produkt byl vyprodán a další dodávka až za několik týdnů. Nemohl jsem dále čekat, objednávku jsem tedy zrušil.
Obchod předal po zaplacení zboží přepravci. Dle trasování balíku byly GLS předány informace o balíku a tím to skončilo. Čtrnáct dní obchod nereaguje na emailovou komunikaci, zda je problém se zbožím, u dopravce atd.
Reakce obchodu BatteryLand
Expedována baterie se ztratila, zákazníkovi peníze byly vraceny na účet.
- Zásilka dorazila velmi rychle
- Zaslali padělky a neregovali na můj dotaz.
Reakce obchodu BatteryLand
Mrzí nás, že nezareagovali hned.
Baterie do mobilů nejsou padělky, ale originály, jinak bychom zákazník všechny 3 kusy odeslal zpět.
Jako příklad: Xiaomi občas dodá baterie bez loga MI, i když výrobcem je podnik XIAOMI
Administrátor -
- Při dotazu kdy asi příjde zboží odpověděli, že se asi zdrželo a nabídly vrácení peněz. Objednávku jsem zrušila a žádala peníze zpět.
- Už měsíc čekám na peníze.
01.04.2020 15:38:23 Odeslána
31.03.2020 16:19:13 Zaplacená
30.03.2020 15:08:13 Nezaplacená
30.03.2020 00:18:30 Nová
O jaké peníze se jedná?
Baterie nedorazila
- Inzerují co nemají skladem.
- kvalita zboží
- komuinkace
Dodané baterie (NTB i pro telefon) jsou vadné. Nemám fakturu a žádosti o dodatečné zaslání v elektronické podobě nebylo vyhověno, tudíž nelze výrobky reklamovat.