zakoupeno v Battery.cz před 1 týdnem
- Žádná
- Komunikace vázne
zakoupeno v Battery.cz před 2 týdny
- Skvělá komunikace, rychlé vyřízení objednávky..
Skvělá komunikace obchodu, rychlé vyřízení objednávky..
- Informovanost
Vše jak má být,
- sortiment
- ceny
- rychlost komunikace
- opravdu příjemný obchod
Rychlost dodání zboží.
zakoupeno v Battery.cz před 2 týdny
- Rychlost, ochota a přístup obchodníka
zakoupeno v Battery.cz před 2 týdny
Bez problémů, rychlé reakce a vstřícnost.
- Rychlost dodání
Žádná reakce obchodu
Reakce obchodu Battery.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za objednávku i za zpětnou vazbu. Velice se omlouváme za toto nedopatření. Volný prodej kyseliny sírové byl před několika lety zakázán, proto i my jsme toto zboží stáhli z nabídky. Bohužel došlo omylem k opětovnému vystavení do nabídky, a než bylo zboží opět staženo, stačil jste Vy učinit objednávku. Kolegové z obchodního oddělení předali požadavek ke stažení na produktové oddělení společně s Vaší objednávkou. Bohužel tato objednávka zde již zůstala a to bez reakce, jak píšete. Ještě jednou se velice omlouváme za pochybení. Pokud byste potřeboval zprovoznit motobaterii, zajistíme Vám v rámci omluvy zprovoznění zdarma. Prosím ozvěte se případně na email info@efteria.cz Tým Battery.CZ -
zakoupeno v Battery.cz před 2 měsíci
zakoupeno v Battery.cz před 3 týdny
Dobrý obchod s bateriemi do aut atd. Nakupuji zde pravidelně. Jenom nechápu, proč nabízejí neustále ty baterie Exide - vydržela mi přesně 3,5 roku, což je velmi slabé!
- Pomalé jednání a dodání
Reakce obchodu Battery.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za objednávku i za zpětnou vazbu. Moc se omlouváme za zdržení. Problém byl způsoben Vaším výběrem způsobu platby. První platba, kterou jste zadal přes GOPAY, neproběhla. Byla zrušena, avšak chyba nebyla na naší straně. O den či dva později Vám kolegové zaslali novou výzvu, a tentokrát již platba proběhla. Mezitím bohužel došlo ke změně skladové dostupnosti a baterii, kterou jste si objednal stahovali kolegové omylem z brněnské pobočky do Jesenice k expedici. Zde je chyba zcela na naší straně a my se tímto ještě jednou velice omlouváme. Baterii bylo možné poslat přímo z Brna a už byste ji dávno měl.
Prosím kontaktujte nás na emailu info@efteria.cz, pošlete-li číslo bankovního účtu s číslem původní objednávky, zašleme Vám finanční bonus 250 korun jako omluvu. Přejeme vše dobré a dlouho trvanlivost zakoupené baterie. Tým BATTERY.CZ -
zakoupeno v Battery.cz před 3 týdny
- Rychlost dodání,komunikace obchodu,dobré ceny.
Operativnost rychlost.
- Dobrá cena
- Velký výběr baterií
- Možnost vyzvednutí na prodejně
zakoupeno v Battery.cz před 4 týdny
Rychlé dodání, vše v pořádku.
zakoupeno v Battery.cz před 4 týdny
Rychlé a seriozní jednání.
zakoupeno v Battery.cz před 1 měsícem
Vynikající technická podpora.