Rychlost
- rychlé vyřízení objednávky
Přehledný, velký výběr, rychlé dodání
- Rychlost dodání
- Kvalitní zboží
- Krásný design
- Bezpečnost
- Pohodlí
Máme doma už 4 batohy. Všechny v perfektní kvalitě a o designu ani nemluvím. Nosím do práce i na výlety a sem tam mě někdo osloví, že mám krásný batoh a zeptá se odkud ho mám. Takže veliká spokojenost. Jo a díky těm malým batohům jsem přestala nosit úplně kabelky.
Skvělá komunikace ze strany obchodu, rychlé dodání, pečlivě zabaleno, jako bonus sluneční brýle :-) a co se batohu týče, tak ten je dokonalý...nádherný design a praktické využití.
Rychlá dodávka během tří dnů
- Rychlé jednání
- Informovali mě o každém kroku z jejich strany, doručení bylo rychlé a bez problémů.
- Batoh byl perfektně zabalený, nic se mu cestou nemohlo stát.
- Okamžitá reakce a odeslání zboží.
- Žádnou nevidím.
Perfektní zboží, které naprosto odpovídá popisu v nabídce.
- Rychlé vyrizeni
- Kvalitní zbozi
Vše naprosto ok
- Rychlé dodání,perfektně zabaleno
Mohu jen doporučit.
Všechno v pořádku. Děkujime za ručně psané přání pro partnerku.
Rychlá komunikace přes msg. -
- Rychlé dodání, ručně psané poděkování
- Přehledný a designově elegantní e-shop
- Forma komunikace e-shopu s návštěvníkem/zákazníkem
- Komunikace obchodu v průběhu objednávky
- Podrobné popisky produktů
- Množství produktových fotografií
- Široká podpora možností doručení zboží
- Platební brána podporující Google Pay
E-shop úzce zaměřený na velmi kvalitní batohy Bobby nabízí právě díky užšímu zaměření bohaté a kvalitní informace o dílčích produktech, které jsou prezentovány na designově velmi pěkném a přehledném e-shopu. Obchod komunikuje a sděluje informace pohodovým a příjemným stylem, který umí i pobavit. Je vidět, že koncepce obchodu je velmi dobře promyšlená a stejně tak prezentovaná. Chválím široké možnosti dopravy a především platební bránu podporující Google Pay. Nákup na tomto e-shopu byl obecně velmi příjemný a vřele doporučuji jak e-shop samotný, tak i produkty, které nabízí.
- Opravdu vše prošlo skvěle, nelze najít žádná výtka, dokonalý produkt v dokonalém obchodě :) Naprostá spokojenost, rozhodně mohu Doporučit :)
Velice vtipně pojatý mail o stavu objednávky a rychlost vyřízení je skvělá.
- Rychlé vyřízení objednávky
S nákupem jsem byla spokojená včetně velmi rychlého a vstřícného vyřešení komplikací, které vznikly přetížeností systému před Vánoci a obchod za ně nemohl. Přesto se aktivně do řešení zapojili a řešení navrhli tak, abych zboží obdržela včas a vpořádku.
Široká nabídka produktů, příjemný personál.