- Perfektní komunikace
- Rychlost dodání
- Splňuje to čo bolo napísané
Obchod rychle dodal batoh, jsem spokojená. Jedině jsem z popisu u batohu a fotografií očekávala jiný materiál (mám menší koženkový a chtěla jsem stejný ve větší velikosti), ale to je má chyba.
Doporučuji, přehledný e-shop, kvalitní zboží, rychlé doručení.
- Všechny batohy krásně nafocené, super komunikace, rychlé dodání
Perfektní komunikace. Paní, se kterou jsem mluvila byla moc příjemná.
Batoh nad očekávání pohodlný, ani nevím, že ho mám na zádech. Kvalitní provedení.
Děkuju a budu doporučovat tento obchod. -
Rychlé dodání zboží. Při položení dotazu jsem dostala hned odpověď. Zboží je kvalitní, vypadá úžasně, lépe než na fotografii.
- Spokojenost
Spokojenost s rychlostí dodání, velice kvalitní produkty, využívám je ke každodennímu nošení.
- Přehledné stránky
- Spolehlivý obchod
Od této firmy mám už několikátý batoh a nejen batoh. Vždy vše dorazí velmi rychle, mají hezké hlásky v mailu :D, zboží je krásné a kvalitní. Nikdy jsem nic nemusela reklamovat. Kdykoli ráda nakupuji.
- Jsem naprosto spokojený komunikace všecko co bylo úžasná práce kéž by bylo více takových to eshopu
Jsem naprosto spokojený komunikace všecko co bylo úžasná práce kéž by bylo více takových to eshopu Paní příjemná jak slíbila do druhého dne to tam bylo určitě bych doporučil jedině nakupovat tady
- Rychlá doprava
- rychlost dodání
- kvalitní výrobky
Profesionální
Při vybalování baťohu mě potěšila kartička s přáním, ať mám hezký den. Což v této době opravdu potěší :-)
- Rychlé dodání, perfektně zabalené.
Rychle vstřícné jednání perfektně zabalene zboží a jako bonus ručně psané praní
- Rychlé dodání, kvalitně zabaleno i se vzkazem. Zboží je perfektní. Mohu doporučit.
Od objednávky mi chodily informace o stavu zásilky. Poslali ještě tentýž den. Opravdu jsem spokojená.
- rychlost dodání
Hodnotím také velmi pozitivně show room na Praze 9. Vsechno k vyzkoušení a velmi milý personál. Poradí, ukáže, objedná, vymění....
- Všechny batohy Bobby na jednom místě
- Vlastní showroom, kde si můžete prohlédnout všechny batohy
- Příjemné slečny na pobočce
- Cena batohů