- rychlost, spolehlivost, zboží,které jsem si objednala jsem jinde nenašla
- doprava (poštovné) není zdarma, ale to se bohužel týká většiny zásilkových obchodů
- rychlost dodání
- žádné
perfektní
- Kvalita za bezkonkurenčně nejnišší cenu. Nikde jinde neseženu inositol. Všechny doplňky stravy - minerály a vitaminy i kyselina listová pro nastávající maminky za hubičku.
Levně, kvalitně, mají i nedostatkové zboží. Bílkovinný doplněk stravy, inositol, kyselina listová, B-komplex atd. za bezkonkurenční ceny. Rychlé hledaní, objednání i dodání. Opakovaně jsem maximálně spokojená.
- Přehlednost,důkladný popis k produktům,příznivé ceny
Vše v pořádku, mohu doporučit.
- Příznivé ceny
- Velký výběr zboží
- Rychlost dodání
Doporučuji k nákupu.
- okamžité odeslání
- velmi výhodné ceny
- široký výběr
Velmi široký výběr, zboží mají skladem, takže je odesláno ještě týž den a druhý den ráno jsem měla balík v ruce. Naprosto perfektní a ještě k tomu hodně výhodné ceny. Děkuji a rozhodně doporučuji.
- Široký sortiment, rychlá dodací lhůta
- Zboží přepravuje pouze jeden dopravce, takže poštovné je vyšší.
Spokojenost
- Špatně označená pobočka společnosti v Rudné u Prahy. Poprvé to najít dalo práci.
Kvalitní výrobky za rozumnou cenu. Rychle připravené na pobočce. Jezdím kolem, takže si vyzvedávám osobně.
- přehlednost
- dostupnost
- zajímavé ceny
Naprostá spokojenost s rychlostí vyřízení objednávky a úžasná paní, která mi ve svém volném čase ještě zboží dovezla na předem domluvené místo. To se jen tak nevidí. Ještě jednou děkuji a samozřejmě doporučuji.
- ráda jsem přijala telef. upozornění,že má obchod menší logistické problémy a že moje objednávka bude vyřízena o 2 - 3 dny později. Slib splnili, dodávka přišla podle mne brzy.
- -
Ještě bych přivítala, kdybyste měli vitamin D3, ten jsem ve vaší nabídce nenašla a musela jsem věc řešit jinak.
Nebo jsem ho přehlédla?Reakce obchodu Basicnutrition.cz
Děkujeme za krásné hodnocení, velice nás potěšilo.
Vitamin D3 rovněž najdete v naší nabídce
Nutristar -
- rychlost dodání
- nevím
doporučuji
- Cena, rychlost, kvalita
Použiji znovu
spokojenost
- Nabidka zbozi, ceny, rychlost dodani zbozi.
- zadne
Obchod nabizi suplementy a vitaminy za zajimave ceny.
- rychlost, spolehlivost
- nevím o žádných
specifické zboží
- má zboží, které jinde nedostanu
- není mi teď známo
Pro specializované potravinové doplňky dobrá volba.
Popletla jsem objednávku, ale po telefonickém rozhovoru mi všechno spravili. Hned a slečna byla moc příjemná. To se dneska už nevidí (a neslyší):-). Druhý den jsem měla zboží doma.
vše OK, mohu doporučit
Celkově jsem s obchodem spokojená. Velká ochota a super domluva. Doporučuji
- Rychlé dodání zboží
Nákup proběhl bez komplikací. Vše OK. Doporučuji.