Mohu obchod jen doporučit,jak po stránce komunikace,tak i ochotou věnovat se přípravě správného odstínu autolaku,který mi v jiných obchodech nebyli schopni namíchat!
- Velmi rychlé vyřízení objednávky
- Krásný výběr zboží
- Hodně dobrý přístup k zákazníkům
Obchod určitě doporučuji za velmi dobrý přístup a rychlé dodání kvalitních výrobků.
- Perfektní komunikace, rychlé odání zboží
Míchání barev na objednávku, perfektní komunikace, rychlé dodání zboží
Vse super
Perfektní rychlost, komunikace, balení, vše v naprostém pořádku. Obchod doporučuji a jistě zde budu nakupovat znovu.
Rychlé dodání
Vse OK
vše OK
Objednával jsem si podruhé ten samý odstín,nevyšla mi barva,první odstín super,úplně,ale úplně stejný jako dvacet jedna let stará barva,druhý již trošku odlišný...poprvé objednáváno 0,8 L,podruhé jen 0,4
Nakupuji zde pravidelně, takže opět mužů hodnotit jen pozitivně.
Skvělý přístup k zákazníkům. -
Vše ok
- Široký výběr barev dle kódu barvy auta
- Instruktážní videa
- Komunikace obchodu
- Rychlost vyřízení objednávky
- Nelze objednat zboží přes zásilkovnu
Perfektní webové stránky, kde se nachází široká paleta zboží včetně instruktážních videí, které názorně ukazují opravy škrábanců, přebroušení laků apod. Rovněž oceňuji rychlost vyřízení objednávky.
- Rád zde nakuji, dobrý obchod a velice dobré ceny
Nakupuji zde pravidelně, velice si vážím přístupu k zákazníkovi, perfektní servis, velký výběr zboží, dobré ceny. Všem doporučuji
Vše v pořádku.
- široký sortiment
- míchací centrum autolaků
- dobré ceny
- rychlé dodání
Na základě slušné podpory na sítích jsem zde nakoupil vše potřebné k drobné opravě autolaků.
- Došlo přesně to, co jsem chtěl. Spokojenost s nákupem. Již jsem aplikoval, paráda.
- Komunikace, profesionalita
Vše super