Vše proběhlo rychle a tak jak bylo objednáno.
odměnu- sadu štětců jsem v balíku nenašla
Reakce obchodu BarvyLakyDrogerie.CZ
za tuto chybu se velice omlouváme. Pošlete nám prosím adresu zásilkovny/Z-boxu kam máme štětce na naše náklady zaslat.
s pozdravem BarvyLakyDrogerie -
- Vstřícná komunikace, rychlost
- Přehlednost, ceny
Vše proběhlo rychle a bez problémů
- arogantní chování
- nefunkční eshop
Po objednávce produktu mi do dnešního dne nepřišlo žádné potvrzení o objednávce. Po několika pokusech se dovolat do obchodu mi byl hovor odmítnut. Proto jsem produkt objednal jinde. Později mne kontaktoval eshop, že chce zaplatit dobírku za nevyzvednute zbozi. Celou dobu zastupce obchodu vystupoval arogantně a nenechal mne ani vysvětlit, že chyba byla na straně eshopu, kdy mi nebylo zasláno žádné potvrzení o dokončení objednávky. Tady již nakupovat určitě nebudu, už jenom za to arogantní chování a nefunkční eshop
Jen nechápu, proč nemůžu zaplatit předem kartou a né na dobírku opět za peníze a proč musím mít aplikaci Zásilkovny.?
Reakce obchodu BarvyLakyDrogerie.CZ
už je možno zaplatit online kartou či převodem.
Aplikace zásilkovny je nutna pouze k objednání do Z-Boxu, do výdejního místa není třeba. -
- Ochota, profesionální přístup
- Spokojenost
S obchodem jsem spokojená. Dobrá komunikace, rychlost dodání.
- Nefunkční skladovost polozek
- Vážně komunikace
- Není možné zaplatit online
Ač sem byl z prvu nadšen, nadšení mi nevydrželo dlouho. Lazura ač vedena, jako na skladě, na skladě nebyla. Kdybych se náhodně nepodíval do stavu objednávky asi bych čekal do Vánoc. Při pokusu o komunikaci, proč není položka skladem, když skladem být měla a kdy bude naskladnena, bez odpovědi. Po 3 dnech sem již neměl náladu ani čas čekat, zda mi bude někdy v budoucnu lazura dodána, jsem napsal, že ji již nechci. Najednou byla ten samý den objednávka stornována. Takže pan/paní očividně emaily čte. Navíc se nedá platit online, takže platíte další peníze za dobírku. V dnešní době velice plytký obchod. Objednáno jinde o 100kc dráž, ale lazura 2den doma, tudiz zde není důvod objednávat.
Bezproblémové jednání
- Rychlost dodání
- Skvěle zabaleno
- Vše OK, rychle odesláno, dobře zabaleno.
- Jediná možnost zde je zaplatit na dobírku.
Reakce obchodu BarvyLakyDrogerie.CZ
už je možno zaplatit online kartou či převodem. -
Rychlost,kvalita zabalení zboží******
dekuji za dodání Baref, jsem spokojen .Rindt
- Platba pouze dobírku
- rychlost
- spolehlivost
Po objednaném zboží se slehla zem.Ani zprávička !!!!
- Výborná komunikace, rychlé dodání
Vsem doporucuji pro široký sortiment, slušné ceny, vstřícnost pracovníků a rychlou dodávku. Prostě SUPR obchod
- rychlost dodání, výborná spolupráce
Výborné jednání(rychlé vyrozumění o stavu objednávky)