Bohužel zboží víc jak po deseti dnech ještě nedorazilo a obchod vůbec nekomunikuje, neodpovídá na emaily, ani nezvedá telefon :-(.

• Zatim nemuzu rict
    • Zbozi nedorazilo a obchod nekomunikuje

S firmou BAKIPA.cz jsem byla naprosto spokojená,přesto,že zboží nebylo na skladě ihned mě informovali o pozdějším dodání a zboží opravdu ve sděleném termínu došlo. Také samotné doručení zásilky bylo v oznámeném čase,proto doporučím svým známým a děkuji za vyřízení objednávky.

• Rychlé dodání
    • Bezproblémová příjemná komunikace

Zajistili mi na dotaz zboží, které jsem potřebovala, přestože ho v tu chvíli neměli na stránkách v nabídce.

• Rychlá bezproblémová komunikace, rychlost dodání
    • Milý dárek k objednávce

Celková spokojenost s obchodem, objednávám pravidelně a vždy jsem moc spokojená.

• Na dotaz,kdy zboží přijde (+/- po deseti dnech),nikdo neodpověděl

• Žádnou nemám

Mohu jen doporučit. Super komunikace, rychlé dodání. Po objednání volali pro upřesnění termínu (paní moc milá) na emaily také reagují rychle.

• Rychlé doručení
    • Výborná komunikace
    • Spolehlivost
    • Vždy vím, kdy mohu zboží očekávat

Objednávka mi byla doručena hned druhý den od objednání. Vždy vím, kdy mohu zboží očekávat. Pokud se dodání zpozdí, obchod mne informuje.

• Jeden den objednáno, druhý den doručeno.
    • Rychlá komunikace, obchod reagoval nekolik minut po dokonceni objednavky, telefonicky overili dodaci adresu a potvrdili ze zbozi hned ten samy den odesilaji. Jídelní židlicka dorazila hned nasledujici den, v poradku a s milym dareckem.

Zásilka nebyla doručena Českou poštou. Problém byl ovšem ihned vyřešen zasláním nového zboží s tím, že s Českou poštou to dořeší sami. Profesionální a velmi ochotný přístup ze strany obchodu.

Velmi pekne a kvalitni zbozi.

• Rychlé dodání. Dobrá komunikace s obchodem.

Zbozi doslo v poradku. Mam jen jedinou malou poznamku - zvolila jsem platbu predem. Platba odeslana ve ctvrtek a zbozi prislo az ve stredu. Platbu zuctovali az v utery. Docela casova prodleva, ale samozrejme cca tyden na doruceni je normalni doba, pokud se na zbozi netesite

S obchodem jsem nad míru spokojena. Objednávka doručena osobně po telefonické domluvě - takže mi zboží prislo dříve než jsem čekala a za to moc děkuji protože další dva dny bez nosítka si nedokážu predstavit

Velice pěkné zboží.Všem doporučuji.

• Garance spokojeného nákupu není jen reklamnáí trik, opravdu funguje
    • Výborná komunikace
    • Rychlost dodání

Velká spokojenost s nákupem.

• Perfektni komunikace
    • Spolehlivost
    • Rychle dodani
    • Vzdy vim, v jakem stavu se moje objednavka nachazi
    • Nizke ceny

Velka spokojenost s nakupem v tomto obchode. Mohu jen doporucit.

• Objednala jsem po 22 hod a i tak balík hned ráno odešel a další den byl u mě.
    • Okamžitá mailová komunikace, asi během 10 min od objednávky mi dorazil mail, že je balík připraven k expedici.
    • Zboží dorazilo v pořádku, dlouho jsem nebyla tak nadšená z objednání z eshopu
    • Navíc narazila jsem na šťastnou hodinku a 100,- dolů taky moc potěší.

Velká spokojenost a rychlé dodání.Mohu jen doporučit.

• rychlé dodání
    • zajímavé slevy (teda aspon na mnou objednané zboží)
    • dobrá komunikace