- Neví
- Žádná
- V mém případě mi nabídl to, co jsem hledala a potřebovala.
- O žádných nevím, jen jedna věc do příště: Bylo by dobré dát nakupujícímu vědět, že zboží bylo předáno dopravci, aby se nakupující mohl připravit na doručení.
Komunikace výborná, rychlost doručení zboží taktéž. V mém případě vše proběhlo naprosto v pořádku.
- Potřebovala bych být včas informovaná že zboží přijde a né až mě někde nahání dopravce..
rychlé vyřízení objednávky, výborná komunikace
Bezva jednání a rychlé dodání . Doporučuji .
byla jsem spokojena, komunikace s obchodem funguje perfektně, jsou příjemní.
- Moznost koupit zbozi primo od distributora = uspora penez
- nic není problém, na všem jsme se domluvily, zaměstnankyně sama aktivně navrhovala možné řešení
- nemá
pohodový nákup bez komplikací
- Vše pro miminka
- není žádný
velice dobrý přístup, komunikace a velmi kvalitní zboží
vše perfektní! doporučuji!
- Rychlé dodání, dobrá komunikace...
- nevím
doporučuji
- Kvalitni vyrobky.
- Dodaci lhuta.
Reakce obchodu BABYWELT.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši reakci a vyplnění dotazníku z Heureka.cz. Velice nás mrzí, že jste měla problémy s doručením Vámi objednaného zboží, resp. s délkou dodací doby. Bohužel nevíme, kde mohlo dojít ke zdržení při doručování balíčku, jelikož od nás byl odeslán hned druhý den po obdržení Vaší objednávky, která do našeho systému dorazila dne 4.3. 2014 v nočních hodinách. Za vzniklé komplikace se samozřejmě omlouváme a doufáme, že našemu obchodu zachováte přízeň. S pozdravem tým BABYWELT.cz
- Dopravu až do domu.
- Nezaznamenala jsem žádné slabiny.
Rychlé vyřízení objednávky,rychlá doba dodání od zaplacení,skvělá komunikace s personálem.
- Nabídka kvalitního a pěkného dětského nábytku. Sice dražší, ale je kvalitní.
- Příšerné webové stránky, souběžně provozované stránky www.nabytekpaidi.cz již bohužel nejsou v provozu a na babywelt.cz není promítnut celý sortiment nábytku Paidi(chybí například matrace na velké dětské postele, rošty, atp.)
Vzhledem i k minulým zkušenostem obchod doporučuji, komunikace obchodu vyrovná určitě (věřím že prozatímní) nedostatek v podobě webových stránek.
- přehledná nabídka
- nevím
Líbilo se mi, že mne okamžitě kontaktovali telefonicky, aby mi sdělili, že zboží již bohužel není ( ani se nedivím, rozmyslela jsem se pozdě a nabídka byla velmi výhodná), takže jsem si je mohla hned objednat jinde ( ale již za jinou cenu)
- způsob reklamace
Argument při reklamaci,že chůvičky fungují spolehlivě na jednom ze dvou kanálů,a že dětská pogumovaná chůvička jeví po roce a třičtvrtě známky opotřebení,tomu říkám husarský kousek.
Perličkou je poznámka k akupacku,který samozřejmě nikdo nerozbaloval,ale možná ho takto dodávají úmyslně pro případné reklamace,tak si to kontrolujte!Takže pane B.,never more,nečekal sem výměnu,nýbrž opravu či případnou slevu apod.,...Němci by Vás nepochválili,ale na to nemám čas.