Bezproblémová koupě, obchod reaguje velmi rychle, doporučuji.
- Rychlost dodání
- Výhodná cena
- Velký výběr
- Vše bez problémů:)
- Spokojenost se zbožím ,rychle dodani
- Kvalitní zboží za příjemnou cenu, ochota konzultace po telefonu se zákazníkem.
Naprostá spokojenost, rychlost, ochota a neuvěřitelně milý personál.
Skvělá akce na zboží
- Vyhoda je to ze balik byl na cas doruceny, ze zakazniky jsou informovani o vsem, ze je moc dobry kontakt s prodavacem, ze je możne objednat viecy od vyrobce kdy nejsou ve składu, je możne zvratit nebo vymenit zbozi a nebo vyresit reklamace. Je możne se domlouvit o poslani zbozi do zahranici po upredni płatne prevodem. Vsechno je v poradku
- nízká cena, rychlá expedice, perfektní komunikace
- Naprostá spokojenost.
Mila komunikace , zmena doručení nebyl problem , obchod doporucuji
- S Pí. Kašparovou je skvělá domluva, a ve všem vyhoví.
Rychlá komunikace i vyřízení
- Velice rychlá komunikace, objednávka i dodávka zboží. Cena.
byla jsem s paní ve spojení a vždy odpověděla rychle
- Vše bez problému, přehledná objednávka i její průběh, rychlé doručení
- po mem dotazovani na slevu na konkretni produkt mi byla nabidnuta mozna varianta, jak slevu vyuzit, cehoz jsem nevyuzila, ale nasledne me z obchodu sami upozornili, kdyz bylo mnou chtene zbozi v akci..mile osobni jednani, vrele doporucuji
- komunikativnost
- vstřícnost
- doba doručení
S objednávkou (13.4.) jsem zaslala i dotaz k těhotenské vsadce, která pro mou velikost nebyla již skladem. Ihned mi paní z obchodu volala, že zjistí skladové zásoby a vsadku ještě došijí. Že ji pošlou spolu s mikinou a i se slevou, kterou jsem u mikiny využila. Další pracovní den (16.4.) už bylo zboží expedováno a 17.4. zboží doručeno.
Co se týče komunikace a doby dodání je to naprosto skvělé a rychlé.
Mikina samotná je moc hezká, krásná sytá barva a na omak jemná, a je opravdu hodně teplá. S druhou tenkou fleece bundou myslím, že naprosto vynosíme. Je také pěkně zpracováno zapínání krku maminky i přední a zadní zipy jsou dost dobře udělány. Už se těším, až ji vyzkoušíme. -
- Vyšli mi vstříc se změnou Zásilkovny, kterou neměli uvedenou v možnostech vyzvednutí
- Bezproblémová komunikace
- Rychlé vyřízení objednávky
Příjemná paní napsala jsem špatné číslo capáčků o obejdnala pak jsem zavolala a zboží přišlo druhý den a s capáčkami s velikosti zprávnou spokejonast
- Na eshopu neni možnost osobního odberu, ale vzhledem k tomu že jsme ve stejném městě dosel mi email zda chci muze byt osobni odběr (y)
Rozhodně doporučuji dalším nakupujicich. O akcích se clovek dozví na fcb :)