- velky vyber
- slusne ceny
spokojenost
- - vyjímečný výběr z kvalitního zboží s příjemnými cenami
- - skvělá komunikace a ochota splnit přání zákázníka
Super obchůdek s úžasným majitelem, který je ochotný splnit vaše přání. Zde opravdu platí : " zákázník náš pán" - mohu jen doporučit
Reakce obchodu Babysky.cz
velmi Vám děkujeme za tuto velice pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojena s našimi službami, zbožím a také cenami.
- LEVNÉ A VELMI PĚKNÉ OBLEČENÍ PRO DĚTI
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujeme Vám za tuto velmi pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jsme Vám mohli pomoci při výběru oblečení a že jste si z naší nabídky vybrala to pravé pro svého prcka :)
Tým Vasprcek.cz -
- je to v okolí, zboží lze vyzvednout i nechat doručit dle potřeby či možností, slušný výběr za slušné ceny
mohu jen doporučit
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujeme Vám za tuto velice pozitivní recenzi. Jsme rádi, že Vám naše nabídka zboží i ceny vyhovovali a že jste si vybral/a to pravé pro Vás.
- Pohodová komunikace
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujem Vám za tuto velmi pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste s naším eshopem a našimi službami byla spokojená.
Tým Vasprcek.cz -
- Rychlá dodávka zboží ( nekonfliknost )
- platby online nejsou
Jsem v celku spokojený vše vyřízeno velmi rychla děkuji Josef
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujeme Vám za tuto velmi pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen a také Vám děkujeme za poznámku ohledně plateb online. Do budoucna na způsobu platbách určitě zapracujeme a platby online přídáme.
Tým Vasprcek.cz -
super komunikace, v neděli jsem objednávala, hned ten samý den mě kontaktovali
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujeme za tuto velmi pozitivní recenzi. Jsme velice rádi, že jste byla spokojena s naší komunikací s Vámi. Vždy se snažíme o co možná nejosobitější přístup k našim zákazníkům.
Tým Vasprcek.cz -
- dobra cena, osobni pristup
- nema dlouhou historii
skvely!
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujeme za tuto velmi pozitivní recenzi. Jelikož jsme mladý eshop, tak každá podobná recenze je pro nás velkým přínosem.
Tým Vasprcek.cz -
- přehlednost, rychlost dodání, velký výběr a super cena
nakupovala jsem kvůli ceně, dodání bylo rychle a v pořádku. určitě doporučuji
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujeme za tuto velmi pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byla s Vaším nákupem v našem eshopu spokojená.
Tým Vasprcek.cz -
- Kvalitní a rychlou komunikaci s prodejcem.
- Cenová dostupnost.
- Rychlost dodání.
- Blízkost kamenné prodejny.
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujeme za tuto velmi pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste využila i služeb našeho kamenného obchodu a byla jste u nás s nákupem spokojena.
Tým Vasprcek.cz -
- prehlednost zboží na web strankach
- dodaci lhuta, když není zboží skladem, prip. oznacit zboží, které není na sklade - napr. dodano do 3-5 dnů, nebo zboží u dodavatele.
Určite ještě nakoupíme, obchod se nám osvědčil, max. spokojenost.
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujeme za tuto pozitivní recenzi a také za poznámku ohledně dostupnosti. Na lepším zobrazování skladové dostupnosti zboží stále pracujeme. Vždy nás potěší komentář k našemu obchodu, alespoň víme v čem můžeme, Vám zákazníkům, zpříjemnit nakupování v našem eshopu.
Tým Vasprcek.cz -
- objednala jsem si kočárek pro syna a domluvila jsem se s obchodem na datu, kdy mi ho mají poslat. Obchod bez jakého koliv problému mi vyhověl. Takže jsem spokojena a vše v pořádku. Obchod doporučuji na 100 procent. Supéér
- žádné slabiny nemáá!!
Reakce obchodu Babysky.cz
děkujeme za tuto velice pozitivní recenzi. Jsme vždy rádi, když můžeme našim zákazníkům vyhovět v jejich přáních.
Tým Vasprcek.cz -
Nejvíc bych chtěla pochválit p. Davida Stoczeka, který mi velmi pomohl při výběru kočárku. Tento obchod doporučuji všem. Maximální spokojenost.
Reakce obchodu Babysky.cz
Mockrát Vám děkuji za tuto velmi pozitvní recenzi a za projevenou důvěru v náš eshop. Jsme rádi, že jste si vybrala právě nás pro Váš nákup.
- Dobré ceny,ochota a výborná komunikace, spolehlivost
Velmi doporučuji,budete spokojeni
Reakce obchodu Babysky.cz
velice děkujeme za tuto pozitivní recenzi. Velice nás těší, že jsem byl s našimi službami spokojen.
Tým Vasprcek.cz