• Rychlost doručení, kvalita balení, nízká cena, dostupnost zboží skladem, dobrá komunikace

Super eshop, vše proběhlo velice rychle a bez problémů a zboží jsem měl doma dalši den po objedání

• nemožnost platit kartou

• Došla mi půlka objednaného zboží,zbytek nebyl skladem

• Dodací lhůta ,nechápu kde je v dnešní době problém ,že po 14 dnech nemám zboží a navíc ani info proc nedorazilo.

Obrovska nespokojenost... Na objednane zbozi uz cekam 14dni, ikdyz bylo u zbozi napsano Skladem...

• poslali mi pokaždé jinou fakturu s jiným číslem účtu i částkou. Po zaplacení mi poslali potvrzení o zaplacení opět jiné faktury.

nedoporučuji!!!!

• Rychlá komunikace, objednaný kočár mi byl přislíben do 14 dnů od objednání, což je u kočárů super dodací lhůta.

Zboží jsem obdržela téměř tři týdny po objednávce (přesto, že bylo zaplacené předem na účet) a ještě k tomu jsem v balíku neobdržela jednu objednanou a již zaplacenou věc, kterou mi prodejce slíbil dodat, už je to další týden a věc jsem neobdržela.

• Vše bez problému
    • Výborné ceny

Můžu jen doporučit

Perfektní ceny za krásné zboží.
    Bohužel mi jen nepřišlo všechno zboží, které jsem objednala. Přišel mi email,že zboží se stihlo vyprodat,než jsem dokončila objednávku. Poslali mi tedy rekapitulaci objednávky. Vše tedy proběhlo v pořádku.
    Později jsem si však všimla,že mi z objednávky vyškrtli ještě jednu položku,o tom mi ale nikdo už vědět nedal.
    Jinak s nákupem i věcmi jsem velmi spokojená.

• Výborná komunikace!

Vše proběhlo v pořádku,ikdyž s menším zdržením o kterém jsem byla v předstihu informována.

• rychlost dodání, položky skladem
    • nemá

jednoznačně doporučuji!!!!

• rychlost dodání
    • žádé

doporučuji

Doporucuji

• Milí přístup
    • zboží nebylo moc kvalitně zabaléné

Nákup v pořádku milá komunikace. Zboží v krabici nebylo moc zabalené, místo vycpávek spíš nějaký odpad, ale zboží bylo v pořádku, takže v pohodě. Jen jsem si to posílala přes dopravce PPL a s takovou drzostí a nadávkami jsem se nesetkala. Židlička super v obchodě a komunikace také... Doporučuji :)

• Snad jen fajn komunikaci, mailíky jsou milé, ale co mi to pomůže, když už třetí týden čekám na zboží
    • dlouhá čekací doba, snad se dočkám a nepříjdu o peníze

No jednoduše, co je skladem snad dostanete včas, i když i mé kačenky byly psané, že skladem jsou, bohužel ne v počtu, co jsem chtěla.Chtěla jsem to mít pro účely výstavy, ta je už dávno pryč a zboží pořád nikde, vím, že na vině může být dovozce, bohužel mně už to teď nepomůže.Nedoporučuji známým z logického důvodu, i když z jednoho obchůdku nejde soudit spravedlivě a další hned tak asi neudělám.

S nákupem jsem spokojená, jen došlo k záměně barvy u jednoho kusu zboží. Dodaná barva se mi však líbila, takže jsem zboží nevracela. Zboží bylo hezky zabalené a vypadá, že to nebude žádný šunt, ale kvalitní.

Objednávku jsem sice zrušila z důvodu jejího poškození, pravděpodobně nedbalost dopravce, ale musím podotknout, že komunikace pana majitele obchodu mne velmi překvapila. Byl velmi vstřícný a ochotný. Určitě obchod doporučuji :)

• Výborná komunikace,poradenství....
    • Nevím o žádnéV

Skvělé, nechala jsem si poradit s výběrem kočárku i autosedačky, jsem maximálně spokojena a všem doporučuji...

• celkem prehledne stranky, siroky vyber
    • rozhodne delka dodani, velikosti u nekterych nesouhlasi

Pokud nekomu nevadi cekat pres tyden na dodani zbozi tak mohu doporucit. Vyber maji siroky a doporucila bych spise u veci koukat na miry a neridit se jen velikosti. Jinak vse ok