Rychlé a hezké jednání.
Spokojenost,rychlé dodání,kvalitní zboží,dobrá komunikace.
- Velmi ochotný
- Rychlá akce:-)), jeden večer jsem poslal objednávku a do 24 hodin už náš malý neposeda na ni jezdil!!
Byla jsem velice spokojena i s obsluhou a ochotou prodávajícího.
- Zboží jsem objednala, zaplatila, zatím nedorazilo. Ani nevím, jestli platba dorazila na účet prodávajícího. Už mnohokrát jsem objednávala z e-shopu (jiných eshopu), tak bych aspoň očekávala informace o stavu objednávky, popř.kdy přibližně bude zboží doručeno (vím jen, že u položek byla uvedena lhůta 14 dní, ale to je všechno).
- neinformuje o době doručení
- Neobvykle vstřícné jednání s majitelem obchodu zajistit zboží těsně před Štědrým dnem.
Naprostá spokojenost s přístupem obchodu k zákazníkovi.
- Špatná komunikace
Nákup v tomto obchodu rozhodně NEDOPORUČUJI. Objednávka přišla po 4 týdnech a neúplná! To nejdůležitější neodeslali a ani se neobtěžovali dát vědět, že mnou objednané zboží nemají (ačkoli bylo na eshopu skladem). Po upozornění přislíbili nápravu, po dalších 3 týdnech zjistili, že zboží už ani mít nebudou. Takže ve výsledku jsem jim za poštovné vlastně zaplatila skoro víc než za zboží :-( Nikdy více!
- Po nevydařeném nákupu dětského zboží v jiném e-shopu jsem na poslední chvíli před Vánoci požadované zboží nakoupila v tomto obchodě.
- Za vstřícnost a neobvyklou ochotu chci tomuto obchodu vyslovit upřímné poděkování.
Na základě osobní zkušenosti 100% tento obchod všem doporučuji.
Na internetových stránkách uvedeno zboží skladem, ale při příjezdu do prodejny kočarek skladem nebyl. Objednávka nového kočárku měla trvat 10 dni, trvala déle a nakonec kočárek přišel poškozený. Dítě se nám mezitím stihlo narodit a neměli jsme ho v čem vozit.
- nedostatečná komunikace,zboží u kterého uvádějí,že mají skladem není
Objednala jsem si podsedák do auta v šedé barvě,který měl být skladem,ale nebyl.Na zboží jsem čekala dva týdny a nakonec přišel podsedák černý.
- Poškozený obal,špatně zabaleno.
- Skvela komunikace
- Prijemna obsluha
- Rychle dodani
- Zadne
Doporucuji opravdu jsem byla nadmiru spokojena .
- Perfektní komunikace a domluva
DOPORUČUJI